چرا برای اعضای آنلاین با آفلاین فرقی قایل نیستین

ahmadfani

Active Member
بهتر نیست برای اعضای آنلاین و آفلاین فرقی قایل شین. من اگه بخوام مطلبی پیدا کنم دیگه لازم نیست عضو مجید آنلاین باشم میتونم براحتی مسایل خودمو از آرشیو پرسش و پاسخ دریافت کنم. دیگه لازم نیست عضوش بشم و لی بخاطر علاقه به اینترنت و گرافیک من این کارو کردم .
حداقل برای اعضای فعال و آنلاین دایم فرقی و امتیازی قایل شوید دیگه
ممنون همه بروبچ:wink:

ahmadfani

Active Member
ببینید نمیدونم مجید جونم اینا رو میبینه یا نه به نظر من اونایی که روزی بیشتر از 2 ساعت در سایت باشن امکانات بیشتری به اونا داده بشه! و یا یک روم مخصوص باز بشه که فقط اعضای فعال و آنلاین تو اونجا جمع بشن و یا هر نوع ابتکار دیگه که شما بهتر از من میدونین.
نظر من انصافا معقولانه نبیییییییییییییییید:sad:؟

Mandana

Active Member
خوب دوست جان گلم، العان دیگه خیلی ها ای دی اس ال دارند.می به شخصه کلن یوزر ام از سایت خارج نمیشه هیچ موقه :)
بنابراین فکر کنم معیار فعالبت، آنلاین بودن نباشه ^.^
موفق باشی دوست گلم
AddEmoticons10918.gif

behrang2

Member
man ke avalin bare too ye site irooni ozv misham too site haye khareji ke kheili khoob beine karbaraye faal &gheire faal fargh mizashtan benazare man shomaha mitooni berin bebin ke oona che joori inkaro mikonan shoma ham az oona taghlid konin fekr nakonam ke kare sakhti bashe

Mohammadreza

Well-Known Member
به نظر من معيار بايد تعداد پست ها و تعداد تشكر ها باشه ...
البته نمي شه ريسك كرد
اگه امتياز زيادي داده شد يه هو مي بيني اسپم سايت هم مي ره بالا .... و ديگه ... خدا به داد فروم برسه !

ahmadfani

Active Member
به نظر من معيار بايد تعداد پست ها و تعداد تشكر ها باشه ...
البته نمي شه ريسك كرد
اگه امتياز زيادي داده شد يه هو مي بيني اسپم سايت هم مي ره بالا .... و ديگه ... خدا به داد فروم برسه !

بابا خداییش من از صبح تا شب تو این سایتم باور کن هیش کس بیشتر از من فعال نیست آآآآآآآآقااااااااااااا مجید به دادم برس:shock:

siavashmusic

Active Member
سلام

بنظر شما حضور توی سایت چه منفعتی برای مجید آنلاین میتونه داشته باشه ؟ !!! وناقعا برام جالبه بدونم اگه لطف کنید ممنون میشم
حضور بدون فعالیت به جز مصرف پهنای باند چیزی عاید سایت نمی کنه

راستی ارسال های شما 47 هست و یک نفر از شما تشکر کرده :D
بنظرت خوب نیست واسه من سفارش بکنی . . . :cool:

YTERROR

Active Member
ب دوست جان گلم، العان دیگه خیلی ها ای دی اس ال دارند.می به شخصه کلن یوزر ام از سایت خارج نمیشه هیچ موق

:d چقدر بی کاری پس شما

آنلاین بودن که جز مصرف پهنای باند سایت چیز دیگه ای نداره بایدد ازتون یک پولی هم بگیرند حالا اگه روی لینکهای اسپانسرا کلیک بکنید یک امتیازی بخواین یک چیزی

موفق و پیروز باشید

YTERROR

Active Member
:shock:

داشتم تعریف می کردم که چقدر شما منظم و دقیق هستین که کاراتون رو همه انجام دادین و همیشه وقتتون آزاده و بی کار هستین و هیچ کاری در کل جرات نمی کنه سراغ شما باید که زود انجامش ندین :wink:

موفق و پیرو باشدی

ahmadfani

Active Member
آقای سیاوش دو کلمه هم از مادر عروس من میگم شما کلو کم بخورین
به جای دادن و گفتن یه راهکار این چه حرفیه میزنی

جدیدترین ارسال ها

بالا