یادم رفت که اینم بگم | 100 % توی قسمت های ورود به مدیریت یوزر و پسورد رو چک کن فقط اینکه سشن رو چک کنی درسته یا نه به کلی اشتباهه ممکنه هک بشی !![]()
یادم رفت که اینم بگم | 100 % توی قسمت های ورود به مدیریت یوزر و پسورد رو چک کن فقط اینکه سشن رو چک کنی درسته یا نه به کلی اشتباهه ممکنه هک بشی !![]()
حمید جان اول از همه اینکه کاربر فعال شدی ، بهت تبریک می گم .کاربر مگه یه بار user و pass رو وارد نمیکنه ؟ بعدش باید از روی سشن چک شه :-؟؟ من درست متوجه نشدم![]()
سلام خیلی ممنون داوود جانحمید جان اول از همه اینکه کاربر فعال شدی ، بهت تبریک می گم .
ثانیا شما که اتقدر رو قوانین حساسی ، می تونستی دو تا پست آخرت رو Multi Quote کنی که یه وقت خدای نکرده نگن که داری اسپم می کنی ...
موفق باشید
خواهش میکنم الله یار جان ما که کیلومترها از شما دوریم اینجا قرابیه تبریز میزارم نوش جان کنیدشرمنده حمید جان به سوالت بر نخوردم :
اول اینکه یوزر فعال شدی تبریک (یالا شیرینی )
آقا منم تبریک میگم ولی ماه رمضونی از این عکس ها نزارین(آقا منم دلم میخواد دیگه!).راستی این صفحه که باید ببینیم کجاست.من که چیزی ندیدم.لینکش رو حذف کردین؟در مورد سشن هم فقط می تونم بگم که سمت سروره و کلاینت نمیتونه کاری بهش داشته باشه و بقول آقا داوود نمیتونه مجازی ستش کنه.سلام خیلی ممنون داوود جان:d اخطار کاملا وارده ، ممنون که تذکر دادین
خواهش میکنم الله یار جان ما که کیلومترها از شما دوریم اینجا قرابیه تبریز میزارم نوش جان کنید
![]()
راجع به ob_start :
یعنی اگه اینو خط اول اضافه کنیم دیگه مشکل bom نداریم ؟
آقا منم تبریک میگم ولی ماه رمضونی از این عکس ها نزارین(آقا منم دلم میخواد دیگه!).راستی این صفحه که باید ببینیم کجاست.من که چیزی ندیدم.لینکش رو حذف کردین؟در مورد سشن هم فقط می تونم بگم که سمت سروره و کلاینت نمیتونه کاری بهش داشته باشه و بقول آقا داوود نمیتونه مجازی ستش کنه.
راستی طاعات همه هم قبول!
حمید ، دنی راست میگه دیگه ! حالا که فعال شدی یه فعالیت کن کاری کن که از این عکسای شیرینی فقط ساعتای بعد افطار نشون داده بشن ... ( دلمون می خواد بابا !! )
مرسی دنی جان ، طاعات و عبادات همگی هم قبول باشه ..
انگار فایل پیوست رو دوستمون پاک کرده ! حتما مشکلش حل شده دیگه ...