چرا این سایته روی بعضی کامپیوتر ها نمیاد

amird

خبرگان انجمن فلش
با سلام خدمت دوستان خوب.
راستش یه مدت خیلی زیادی هست که از فلش دور شدم. ولی در هر حال یه پروژه بهم خورد که نمی شد بهش نه بگم. خلاصه مطلب اینکه ساختمش اما حالا که دادمش تحویل روی بعضی از سیستم ها لودینگش تا 100 می ره اما فایل رو لود نمی کنه.

نکاتی که شاید ربط داشته باشه:
1- لودر خودش یک فایل Swf جداست
2- برای فلش پلیر نسخه 10 & 10.1 خروجی رو تنظیم کردم.
3- آدرس سایت http://mehrdadiravanian.org/
لطف کنید راهنمایی کنید که مشکل کار از کجاست؟

ممنون

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

این مشکل رو روی یک پروژه داشتم که از فلش پلیر بود . کلا پلیر نسخه 10 به بعد کلی باگ داره که در نسخه 11 برطرف شده

شما آخرین ورژن فایل پروجکت رو از سایت آدوبی دریافت کنید و خروجی رو از این فایل بگیرید مشکلتون برطرف میشه

موفق باشید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

فایل پروجکت فایل exe آماده فلش پلیره که میتونید توسط اون خروجی exe فلش بگیرید البته من توجه نکرده بودم شما برای وب میخواید

پس بهتره بدید یکی از دوستان که فلش cs5.5 داره واستون خروجی بگیره

موفق باشید

amird

خبرگان انجمن فلش
اون پروجکته که آره خوب فلش پلیر رو می ذاره کنارش حرفی هم توش نیست.
خوب خودم فلش cs5.5 دارم. با همونم خروجی گرفتم. چه خروجی باید بگیرم که این مشکل پیش نیاد.

ممنون

Avang2005

مدیر انجمن
خروجی رو با چه ورژنی به شما میده ؟؟؟

خروجی رو با ورژن 11 به بعد خارج کنید

amird

خبرگان انجمن فلش
خوب من مشکلم همینه که می خوام از یک روژنی استفاده کنم که می دونم روی اکثر کامپیوترها نصب هست. ورژن 11 روی کامپیوتر همه نیست خوب. راه منطقی تری نیست؟

Mr. LonelY

کاربر فعال
سلام :)
حرف آونگ جان درسته ولی خوب تا اونجایی ک من میدونم راه دیگه ای نداری مگر اینکه قبل از اینکه سایت لود شه ی صفحه دیگه بزاری و اطلاعیه بدی ک فلش 11 رو دانلود کنن، ی لینک دانلودم بزاری واسشون، حجمش ک زیاد نی!
;)

Avang2005

مدیر انجمن
با ورژن های مختلف 10 تست کنید ولی تا جایی که من نسخه های مختلف 10 به بالا رو چک کردم همه باگ های متفاووتی داشتند

شما با ورژن های مختلف خروجی بگیرید

و یه چیز دیگه :

حتما به حروف بزرگ و کوچک نام فالی فلش در ساخت وب دقت کنید و به همون صورت که نوشته شده لینک دهی کنید

amird

خبرگان انجمن فلش
حتما به حروف بزرگ و کوچک نام فالی فلش در ساخت وب دقت کنید و به همون صورت که نوشته شده لینک دهی کنید
اگر این مورد اشتباه باشه که روی هیچ کامپیوتری اجرا نمی شه!

در هر حال ممنون از راهنماییتون. فعلا که با 11 خروجی گرفتم و با کد جاوا اسکریپت هم دارم ورژن پلیر کاربر رو چک می کنم. حالا ببینم جواب می ده یا نه.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

یه سوال ؟؟؟

چرا از swfObject استفاده نمیکنید ؟؟؟

موفق باشید

amird

خبرگان انجمن فلش
راستش تا اونجایی که من می دونم فرق Swf object با این چیزی که منم دارم استفاده می کنم اینه که اون می یاد لینک دانلود رو هم می ده ولی به صورت html من اومدم به جای استفاده از این خودم یک Alert با جاوا اسکریپت به کاربر نشون می دم.
ولی به جاش یک سری تنظیمات رو با embed tag گذاشتم روی فایل فلشم که با جاوااسکریپت بلد نیستم اعمالشون کنم و تا اونجایی هم که می دونم توی تنظیمات Swf object نیست.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

این رو در نظر داشته باشید در swfObject میتونید نوع پلیر رو هم مشخص کنید که فایل با همون ورژن معرفی شده بالا بیاد

البته من قبلا از swfObject استفاده کردم ورژن جدیدش احتمالا خیلی از باگ ها رو برطرف کردن

شما با ورژن جدید هم چک کنید

موفق باشید

amird

خبرگان انجمن فلش
ممنون از جوابت
ولی اینا هیچ ربطی ندارن. با Swfobject هم تست کردم نشد.
مشکل از اینجا هست که من از توی قسمت تنظیمات Action script دارم default linkage رو برابر RSL قرار می دم و بعدش هم توی قسمت preload swf آدرس لودر خودم رو بهش می دم. اگر از اول default linkage رو merged into code بذارم 180 کیلو بایت می یاد روی حجم کارم ولی درست می شه.

حالا مشکل اینجاست که چرا روی بعضی از کامپیوتر ها جواب می ده روی بعضی ها نه؟؟!!

نمی خوام بیخودی 180 تا بیاد روی حجم کار.

جدیدترین ارسال ها

بالا