با سلام :
فرمایش جناب Pclord متین و صحیح ، کاربرد مکس بیشتر برای موارد Architectural و معماریه
ولی شرکت ها و ارگانهای معماری جهانی و بزرگی هم هستن که پروژه هاشون رو با مایا انجام میدن و برای برخی مسائل پایه ای ، مایا رو ارجحتر از برنامه های دیگه می دونن : نمونه :
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=13591323
آره درسته،من خودم اصلا به معماری علاقه ندارم،اما اگه بخوام یه صحنه معماری درست کنم،حتما با مایا این کار رو انجام میدم.
دلیل این که بیشتر برای معماری از تری دی مکس استفاده میکنن،پلاگین Vray هست که این پلاگین بیشتر روی تری دی مکس تمرکز داره تا مایا و باقی برنامه ها و بیشترین کاربرد رو توی رندر صحنه های معماری داره.
و دلیل دیگه که بخش تری دی مکس شلوغ هست ،با توجه به مدتی که اینجا هستم ،یکی از دلایلش همان طور که دوست عزیز mg_mahyar فرمودن ، بیشترشون آماتور هستن و آموزش های ویدیویی ندارن.خیلی هاشون برای من پیغام دادن که آموزش ویدیویی میخوان. حرفه ای های تری دی مکس تو این انجمن :
,reactor_master ,Sherlock_Holmes, Navidmilan ,aref3dsmax,Mehdi_Lover3dsmax , Farrokh , hosienmax100 ,hrgh
و چند تای دیگه که ازشون معذرت میخوام اگه اسمشون رو جا گذاشتم.البته بیشترشون اینجا خیلی کم سر میزنن.
اما مایا کارهای اینجا با حالی که زیاد نیستن ،اما حرفه ای هستن و زیاد براشو سوال پیش نمیاد.
ضمنا من تا جایی که فهمیدم سوالای خیلی تخصصی رو کسی جواب نمیده.
تا حالا ندیدم کسی تخصصی سوال کنه،اگه هم بوده جوابشونو گرفتن.بچه های حرفه ای داریم اینجا.بیشترشون با پیغام خصوصی جواب میگیرن.
موفق باشید.