چرا اونت key_down در حالت فول اسکرین کار نمیکنه

با سلام
من تو همون نمونه کاری که گذاشتم با یه مشکل دیگه هم برخورد کردم اونم این که اونت فشردن کلید در حالت فول اسکرین کار نمیکنه !!
http://cactux.ir/shahrak/test.html

چه پیشنهادی برای انجامش هست ؟
از همه کمک ها و راهنمایی هاتون ممنونم

hoceyn

Active Member
برای من مشکل داشت!!!
فکر کنم چون ایونتت روی اون جعبه ابزارت اعمال میشه نه روی نقشه. ببین راهی داره که نقشه زیر باشه و ایونت روی اون اعمال بشه.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
کلا عمکلرد کلیدها و رویداد حتی تایپ متن در فیلد متنی نیز در حالت تمام صفحه غیر فعال می باشد (در مرورگر) و این مورد توسط ادوبی به عنوان یک دلیل امنیتی ارائه شده است. و این مورد به صورت طبیعی غیر فعال هست و مشکل خاصی نیست
حال دلیل این کار می تواند برای جلوگیری از سوء استفاده هایی که می شود از این امکان انجام داد باشد.
راه کاری که برای این مورد هست و در مواردی دیدم که استفاده شده است ، در زمان کلیک بر روی فیلد متنی مثلا برای تایپ به صورت خودکار همراه با رویداد کلیک از حالت تمام صفحه خارج نمایید.

موفق و پیروز باشید

++Hadi++

Active Member
ای کاش به جای اینکه به فکر مسایل امنیتی برای کاربراش بود ، یه کم به امنیت فرمت swf فکر می کرد .

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
البته این موارد برای جلوگیری از کارهایی که خرابکاران می توانند انجام دهند هست
مثلا فکر کنید وارد سایتی می شود به صورت خودکار تمام صفحه شود و اطلاعاتی را کاربر برای خارج شدن از تمام صفحه درخواست کند
و رویدادهای کلید ها هم توسط خرابکار همه کنسل شده باشند و بازگشت داده نشوند...
البته این یکی از موارد این موضوع می باشد ولی ای کاش که راهکاری بهتر به جای غیر فعال کردن در نظر می گرفت ، مثل رویداد تمام صفحه که حتما می بایست با کلیک همراه باشد تا عمل کند و... (البته این محدودیت ها بیشتر در موارد فلش پلیرهای مرورگرها اعمال می شود)

در مورد امنیت فایل swf فکر نمی کنم اصلا در برنامه آینده فلش هم این موضوع باشد ، الان با همین حالت کاملا موافق هستند!!

موفق و پیروز باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
طبق سیاستاشون ، فکر می کنم هر چه دیکامپایل و ... بیشتر باشد مشتری بیشتری خواهند داشت و خیلی از افراد مبتدی هم نیاز به فلش خواهند داشت
و اگر نه تا الان می تونستند برخورد شدیدی با این شرکت های معتبر دیکامپایل داشته باشند
اگر دقت کنید اکثر حرفه ای های عرصه فلش هم یک دیکامپایلر دارند ، البته برای استفاده از کارهای دیگران از آن استفاده نمی کنند و بیشتر نقش آنلالیزی برای آنها دارد

و نکته دیگر این که استانداری که برای ساخت swf وجود دارد تا به حال حفظ شده چه در فلش و چه موتورهایی که برای تولید فایل فلش وجود دارد و تغییر آن شاید مشکلات زیادی برای آنها ایجاد کند

البته این مواردی است که بنده فکر می کنم دیدگاه ادوبی باشد ، باز مواردی مثل نگاه به کاربران بیشتر و سود تجاری و... هم هست که یکی از آنها هم برای این کار کافی و وافی می باشد

موفق و پیروز باشید

clove-pink

کاربر فعال
سلام
من اومدم لینک شما رو باز کنم اما نشد.ارور 1010#داشت اما حدسی که می زنم
در حالت fullscreen برای اینکه کلیک روی کلید ها و یا تایپ جواب بده باید صفحه رو به صورت interactive تمام صفحه کنید یعنی این:
کد:
stage.displayState = StageDisplayState.FULL_SCREEN_INTERACTIVE;

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام
من اومدم لینک شما رو باز کنم اما نشد.ارور 1010#داشت اما حدسی که می زنم
در حالت fullscreen برای اینکه کلیک روی کلید ها و یا تایپ جواب بده باید صفحه رو به صورت interactive تمام صفحه کنید یعنی این:
کد:
stage.displaystate = stagedisplaystate.full_screen_interactive;
فکر می کنم این مورد فقط برای air باشد.

توضیح ادوبی در این باره :

Note: content in AIR App Can set the value of stage.displayState to StageDisplayState.FULL_SCREEN_INTERACTIVE for full keyboard support in full-screen mode.

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این توضیح خود سایت ادوبی در این باره هست

Limited full-screen keyboard input

Flash Player 9 does not allow keyboard input when displaying content in full-screen mode. Flash Player 10 changes this, allowing for a limited number of keys to be usable in full-screen mode. These include Tab, the Spacebar, and the (up, down, left, right) arrow keys.

تنها کلید های ، تب ، اسپیس بار ، جهت های بالا و پایین و چپ و راست فعال می باشد ، آن هم در فلش پلیر 10 ....

برای پروژه این دوستمان فکر می کنم اگر به جای Sift از Space استفاده کنی ، برای تعداد بیشتری از کاربرانی که به صورت تمام صفحه استفاده می کنند کارایی خواهد داشت

جدیدترین ارسال ها

بالا