چرا اكثر فروم هاي سايت ها يه شكلن؟

سلام
دوستان توجه كردين كه اكثر فروم ها يا همون تالار هاي گفتمان اكثر سايت ها يه شكن؟
مثل فروم سايت بي صدا و گلها!

اگه به عكس خوب دقت كنيد ميبينيد مال يه شركتي به نامinvision.net
مي خوام بگم كسي ميدونه چه جوري ميشه اين فروم ها رو تهيه كرد ؟

mehradmoein

Member
خوب اکثر این سایت ها از فروم های از پیش ساخته شده استفاده می کنن.مثل VBulletin که این سایت از اون استفاده می کنه.

Parham

Well-Known Member
ehsanazizi گفت:
سلام
دوستان توجه كردين كه اكثر فروم ها يا همون تالار هاي گفتمان اكثر سايت ها يه شكن؟
مثل فروم سايت بي صدا و گلها!
اگه به عكس خوب دقت كنيد ميبينيد مال يه شركتي به نامinvision.net
مي خوام بگم كسي ميدونه چه جوري ميشه اين فروم ها رو تهيه كرد ؟

معمولا برنامه های انجمن ساز به 2دسته تقسیم میشوند یکی‌ مجانی‌ که شما میتونید به راحتی‌ از سایت های ارائه دهنده این برنامه ها دریافت و بر روی سرور خودتون نصب کنید مانند PhpBB و دیگری انجمن ساز هایی‌ هستند که نیاز به لیسانس برای نصب دارند به این معنی‌ که شما با پرداخت هزینه سالانه یا مداوم اقدم به خرید نرم افزار های انجمن ساز می‌کنید که خوب به تبع دارای امکانات بیشتر می‌باشد چه از لحاظ امکانات محیطی‌ و چه از لحاظ امکانات مدیریتی‌ مانند IPB یا همین vBulletinکه در سایت مجید آنلاین مورد استفاده قرار میگیرد یک نکته دیگه خوب شما ممکن هستش بگید چه کاری هستش من نسخه Null انجمن های پولی‌ را میگیرم و کار خودم هم شروع می‌کنم و اصلا من ایران هستم کی‌ می‌خواد بگه که من نرم افزار پولی‌ را نباید به صورت غیر قانونی‌ استفاده کنم اما باید بدونید که کافیست به طور مثال در همین vBulletinیکی‌ لینک سایت شما را در این صفحه وارد کند ، در اولین فرصت اخطاری به شما فرستاده میشود که در صورت عدم توجه سایت و هاست شما بسته خواهد شد ...

آموزش

مرسي تقريبا فهميدم اما چيزي كه من لازم دارم يه آموزش واسه همين فروم هاي رايگان معروف كه چه جوري ثبتش كنيم از كجا و تنظيماتش چه مدلي هاست
بازم ممنون

Parham

Well-Known Member
یه جستجو تو انجمن بزن قول میدم بیشتر از اون چیزی که احتیاج داری بتونی‌ پیدا کنی‌ در موردش ...

عزيزم چون قالب مخصوص اين انجمنها كمه ماله من هم مثل مجيد آنلاينه ولي خوبيش اينه كه تا حالا يه بار هم هك نشده(سق سياه)

جدیدترین ارسال ها

بالا