چرا افترافکتز cs4 بعده دو دیقه کار هنگ می کنه؟!

ehsun3d

Member
برای اولین بار خودم ویندوز اکس پی نصب کردم و ظاهرا که همه چی خوبه. افتر افکتز CS4 رو نصب کردم ولی حتا برای کار روی عکس هم هنگ می کنه. یعنی تا میام دو تا افکت میذارم و یه مسک می کشم یهو هنگ می کنه و فریز میشه و مجبور میشم ببندمش. نگاه کردم شاید سیستمم رم رو نمیشناسه ولی دیدم رم سیستم چهاره.

واقعا دلیل این هنگ کردن افترافکتز چی میتونه باشه؟

ممنونم اگه میتونید کمک کنید. :rose:

عزيز شما ببين گرافيكت نصبه ؟
بعدش اگه ديدي نصبه برو يه چكاب كلي از سيستمت بكن ببين كدوم سخت افزار ها رو نميشناسه
درضمن ببين ويندوزت اكتيو هست يانه ؟
الان رم من دو گيگ هست ، گرافيكم يه گيگ و راحت درواقع دارم كار ميكنم با افتر
اره يه چكاب كلي بكن
ياعلي

الان مشكلي كه من دارم اينه كه در حين دندر گرفتن سريع ارور ميده

اصولا در افتر cs4 چون 4 گیگ رم بیشتر استفاده نمیشه اتفاقات اینجوری زیاد میفته. بهتره یه ویندوز 64 بیتی و افتر cs5 یا 6 نصب کنین. خیلی فرق میکنه.

ehsun3d

Member
عزيز شما ببين گرافيكت نصبه ؟
بعدش اگه ديدي نصبه برو يه چكاب كلي از سيستمت بكن ببين كدوم سخت افزار ها رو نميشناسه
درضمن ببين ويندوزت اكتيو هست يانه ؟
الان رم من دو گيگ هست ، گرافيكم يه گيگ و راحت درواقع دارم كار ميكنم با افتر
اره يه چكاب كلي بكن
ياعلي

واقعا شرمندگی داره برام که زیاد در مورد ویندوز نمیدونم.

گرافیک رو نصب کردم و پنجره ها راحت باز و بسته میشن (قبل از نصبش تیکه تیکه باز می شدن و موس هم تیکه تیکه حرکت می کرد)

میشه بگی چطور چکاپ کنم ببینم کدوم سخت افزار رو نمیشناسه یا اینکه ویندوز اکتیو هس یا نه؟

ممنونم از کمکت.

دلايل زيادي وجود داره كه افتر هنگ ميكنه
اول به خاطر اينكه رم رايانه كم باشه ( معمولا بيشتر تو اين مورد هنگ ميكنه )
دوم اگه از رم وغيره نباشه شايد سخت افزار ها رو سيستم ناشناخته باشن
سوم تو بعضي موارد من مشاهده كردم كه سيستم هيچ مشكلي نداره ولي چون ويروسي هست يه برنامه اي رو باز ميكني كلا هنگ ميكنه از برنامه مياد بيرون
چهارم احتمال داره وقتي يه عكسي يه فيلمي رو تو افتر اد ميكني ومياريش روي اونا كار كني اسم فولدرها فارسي باشه كه معمولا هنگ ميكنه ودر اخر بخواي خروجي چيزي بگيريش مشكل بوجود مياره
پنجم سيستم خنك كننده هم بايد خوب كار كنه من همين سيستم خودم اگه بيش از حد داغ كنه يا كلا هنگ ميكنه يا از برنامه مياد بيرون يهويي ، ويا سيستم ريستارت ميشه
ششم مسير نصب افتر شما هم بايد به اسم فولدر زبان انگليسي باشه فارسي نباشه كه بالا مشابه اشاره كردم
شما اينا رو مدنظر قرار بده ببين چجوري ميشه ، درست ميشه ، انشالله كه درست ميشه

اصولا در افتر cs4 چون 4 گیگ رم بیشتر استفاده نمیشه اتفاقات اینجوری زیاد میفته. بهتره یه ویندوز 64 بیتی و افتر cs5 یا 6 نصب کنین. خیلی فرق میکنه.

من حقيقتش چون سيستمم يه جورايي ضعيف هست نميتونم نصب كنم ويندوز 64 بيتي
الان هم ويندوز اگس پي 64 دارم هم سون ، و هردوشو ميخام نصب كنم ، اصلا نصب نميشه ، وقتي ريستارت ميكنم و بوت ميكنم مياد بالا اصلا انگاري سي دي ويندوزو ننداختي تا رايانه كه بخاي ويندوز نصب كني

جدیدترین ارسال ها

بالا