چرا از سفارش غذا از طریق اینترنت استقبال نمی کنید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

silvercover

کاربر متخصص
سلام

تصور کنید که وب سایتی وجود دارد که رستوران ها، تهیه غذا ها و فست فود های شهر به آن متصل هستند و شما می توانید از هر کدام که خواستید از طریق این وب سایت و به صورت اینترنتی سفارش غذا دهید؟

- چرا از سفارش غذا از طریق اینترنت استقبال نمی کنید؟
- چرا سرویس سفارش غذای اینترنتی را مناسب می دانید؟

به نظر من الان دیگه سر هر کوچه ای یه رستوران هستش
کسی غذا میخواد به خاطر هزینه حمل و نقل و ... و همچنین شاید ممکنه مسیر دور باشه طرف از گرسنگی پس بیفته !

Mandana

Active Member
ولی می خلاف نظرتونو دارم
بجز مواقعی که آدم گرسنست و ترجیح میده از نزدیکترین رستوران غذا بگیره و قال قضیه رو بکنه، سایر موارد معمولن تماس میگیریم و سفارش میدیم.حالا خوبی سفارش انلاین اینه آدم عکس غذا رو هم میبینه و راحت تر می تونه انتخاب کنه چی میخواد.شما وقتی تماس میگیرین فقط از یک رستوران یا فست فود خاص میتونین سفاش بدین ولی وقتی آنلاین بگیرین میتونین نسبت به رتبه هایی که بقیه به غذاها یا رستوران ها دادن غذاها یا رستورانهای جدید رو هم امتحان کنین.به نظرم اینا مزیته.ولی آره در مواردی که آدم فقط خودش تنهاست منم ترجیح میدم با تماس مشکل رو حل کنم تا پی سی رو روشن کنم و سایر مراحل:rose:

silvercover

کاربر متخصص
ممنون که پاسخ روشنی به سوال من دادید. حالا یه سوال دیگه دارم. به نظر شما و از دید یه کاربر معمولی اینترنت بهترین مدل پرداخت وجه سفارش توی ایران چیه؟

ولی می خلاف نظرتونو دارم
بجز مواقعی که آدم گرسنست و ترجیح میده از نزدیکترین رستوران غذا بگیره و قال قضیه رو بکنه، سایر موارد معمولن تماس میگیریم و سفارش میدیم.حالا خوبی سفارش انلاین اینه آدم عکس غذا رو هم میبینه و راحت تر می تونه انتخاب کنه چی میخواد.شما وقتی تماس میگیرین فقط از یک رستوران یا فست فود خاص میتونین سفاش بدین ولی وقتی آنلاین بگیرین میتونین نسبت به رتبه هایی که بقیه به غذاها یا رستوران ها دادن غذاها یا رستورانهای جدید رو هم امتحان کنین.به نظرم اینا مزیته.ولی آره در مواردی که آدم فقط خودش تنهاست منم ترجیح میدم با تماس مشکل رو حل کنم تا پی سی رو روشن کنم و سایر مراحل:rose:
با احترامی که به نظرتون دارم :

باید عرض کنم که حرفهایی که زدین درسته ولی از همه مهمتر کیفیت غذاست ! من که از رستوران همیشگی سفارش میدم قطعا از کیفیتش راضی بوده ام ! الان تو اینترنت من از کجا باید کیفیت رو تشخیص بدم ؟

ممنون که پاسخ روشنی به سوال من دادید. حالا یه سوال دیگه دارم. به نظر شما و از دید یه کاربر معمولی اینترنت بهترین مدل پرداخت وجه سفارش توی ایران چیه؟

در مورد این مورد هم به نظر من و طبق نظر سنجی هایی که خودم شخصا انجام دادم کاربران پرداخت وجه درب منزلشون رو بیشتر دوست دارن !

ولی خوشبختانه پرداخت آنلاین هم در کشورمون رو به افزایشه و علاقه کاربران اینترنت رفته رفته بهش بشتر میشه . ( مخصوصا الان که تقریبا همه بانک ها تحت سیستم شتاب هستن )

shahredo

New Member
به نظر من هم کارای اینترنتی خیلی بهتر از شیوه های معموله.اگه یک سایت خرید مطمئن باشه من حاضرم ضروریترین خریدامم از تو خونه انجام بدم.اما متاسفانه چند بار از اینترنت خرید کردم و جنس قلابی و غیر اصل گرفتم.از سی دی گرفته تا بقیه چیزا.شاید همین عدم اطمینان باشه که مردم استقبال نمی کنن.

silvercover

کاربر متخصص
به نظر من هم کارای اینترنتی خیلی بهتر از شیوه های معموله.اگه یک سایت خرید مطمئن باشه من حاضرم ضروریترین خریدامم از تو خونه انجام بدم.اما متاسفانه چند بار از اینترنت خرید کردم و جنس قلابی و غیر اصل گرفتم.از سی دی گرفته تا بقیه چیزا.شاید همین عدم اطمینان باشه که مردم استقبال نمی کنن.

یه سوال از شما دارم، به نظر شما و بدون اینکه بخاین از جایی یا کسی بپرسین، سفارش غذا از طریق اینترنت چه مزایایی به نسبت سفارش تلفنی داره؟ آیا دست و پا گیره؟ آیا ساده تره؟ آیا کاراتر هست؟

ممنون میشم پاسخ بدین.

shahredo

New Member
اگه اینترنت پر سرعت در دسترس باشه دست و پا گیر نیست.تو تاکسی میشینی با موبایل منو روز رو می بینی و انتخاب می کنی و تا برسی خونه غذاتم میرسه.هم راحت تره و لازم نیست در یک لحظه برای غذا تصمیم بگیری.آخه بارها شده که تماس گرفتم و گفتن که امروز متاسفانه نداریم و مجبور بودم در حداکثر یک دقیقه غذای دیگه ای انتخاب کنم.اما می دونی مشکل کجاست ؟در ایران اینترنت پر سرعت در دسترس همه نیست و از همه مهم تر روی همون در دسترسشم نمیشه حساب کرد.بدون اطلاع قطع میشه و .......خلاصه یک چرخه ست. و نمیشه گفت صرفا مردم استفاده نمیکن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا