قالب چراغ نفتی ( به یاد قدیما)

ARAsoftware

Member
Modeling: MAYA
Render: Mental Ray
Post Production: Photoshop

یه روز کامل وقتمو گرفت، ولی خودم از نتیجه کار راضی بودم، امیدوارم دوستان هم خوششون بیاد

attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• Color.jpg
    Color.jpg
    564.1 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • Wire.jpg
    Wire.jpg
    95.1 کیلوبایت · بازدیدها: 50

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
واقعن زیباست
به قول خودتون ، با دیدنش، آدم یاد قدیم ندیما میفته ...
فقط ببخشین ها یک سوال
این سایه انتهایی چراغ یعنی درواقع سمت چپ ..... همون انتهای سایه چراغ اینگاری رو به سمت بالا خمیده .. احیانا نباید به سمت پایین بیاد، فکر کنم اونجوری خیلی طبیعی تر میشه .

آخرین ویرایش:

ARAsoftware

Member
شما لطف دارین
اون اتفاقی که واسه سایه افتاده به خاطر Plane پشت سرشه
یه سطح صاف که به یه خمیدگی به سمت بالا میره
تو این عکس دقیقا معلومه:wink:

attachment.php

پیوست ها

• Capture2.JPG
    Capture2.JPG
    50.1 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • Like
Reactions: liy

::reza::

کاربر VIP
سلام
کار جالبیه. یه مدلیه که من تو بچگی باهاش زندگی کردم. گرچه اونی که دیده بودم مخزن نفتش فلزی بود و یه سری نقوش روی اون . شیشه اون کمی از این باریکتر و قسمت لوله ایش بلند تر بود. قسمت فلزی نگه دارنده شیشه الان زیادی لو پلی شده. متریالها رو میتونستی بهتر از این در بیاری. زیبایی این چراغ به روشن بودنشه. چون اکثر خاطراتمون از این چراغ موقعی بوده که میخواستیم یه روشنایی برای از بین بردن تاریک داشته باشیم.
موفق باشی

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام مدلش خوب شده ولی از رندرش خوشم نیومدخیلی ساده ست

ولی خوبه

خسته نباشی

m.n1362

Member
سلام مدلش جالبه متریال شیشه مثل فلز شده یه اتیشو محیطم بذار واسش مثلا یه hdri..پایینشو شیشه میکردی یه فیتیله با یه مایع داخل مخزنش خوب می شد به نظرم یه پنجره بساز با متریال کهنه با که بیرون دیده شه با یه بک یایه محیط..با روشن کردن فیتیله یه رندر شب خوب میشه گرفت..شرمنده خیلی حرف زدم:green::rose:خستم نباشی..یاد مامان بزرگم افتادم:cry:

ARAsoftware

Member
مرسی از همه دوستان به خاطر نظرات سازندشون:rose:

ایشالا در اولین فرصت که یه خورده وقت داشته باشم حتما نظراتتون رو روی کار اعمال میکنم و نتیجه شو میزارم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا