چجوری Dvd رایت کنم

adame_haji

Member
سلام بچه ها
من یه سوالی برام پیش اومده که شدیدا نیاز با ÷یدا کردن جواب اون دارم
من فیلم های خودم رو توسط Ulead Media Studio با فرمت DVD Pal خروجی میگیرم که در نهایت یه فایل با پسوند Mpg با سایز 720*576 میده
خب حالا من میخوام این فایل رو روی DVD خام رایت کنم .
این کار با Nero انچام دادم (البته نرو اسمارت) ولی بعد از رایت و اجرا توی کامپیوتر فایل های تصویریم بدون صدا اجرا میشن . البته کیفیت هم فوقلعاده میادد پایین !!!
اهل فن لطفا یه توضیحی بدن ببینم چجوری از روی فایل های DV یه DVD خوب تولید کنم . البته بدون افت کیفیت و قابل پخش در دستگاههای دی وی دی خانگی
راستی این برنامه Adobe Encore DVD رو هم از بازار گرفتم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم . اونایی که این برنامه رو بلد هستن این برنامه ارزش یاد گرفتن و کار کردن داره ؟
یه سوال دیگه هم هست . چجوری برای DVD خودم اتوران بسازم ؟
یه جایی رفته بودم که توی دستگاه پخش خونگی DVD یه دی وی دی گذاشته بود که توی اتورانش لیست فیلم ها بود و زیر تصویر هم یه برگ بود که انیمیشنی بود و هی توی آب این ور اون ور میرفت . اینو با چه برنامه ای ساختن ؟

اگه مقاله یا منبعی هم بود گرا بدین ممنون میشم

یا علی

bamshad

Well-Known Member
سلام
ابتدا باید بگم بهتره از برنامه Video Convert Master برای تبدیل فیلم ها استفاده کنی
و برای رایت کردن DVD ها هم باید از Nero Vision که در پک NERO وجود داره باید استفاده کنی که درونش قابلیت ساختن منو یا به قول شما autorun رو هم داره
و اگه هم میخوای منوش قوی تر باشه باید با برنامه های مخصوص اینکار رو بکنی (الان اسم سایتش یادم نیست ، آهان همون سایت سازنده ی Multi Media Builder همچین برنامه ای داخلش هست ، اسم سایتش مدیا چنس بود فکر کنم)
خلاصه اگه اینکار ها رو بکنی مطمئن باش که حداقل dvd ات هم صدا داره و هم کیفیتش عالی خواهد بود چون خودم بارها این کار رو انجام دادم
موفق باشی

hamid_afshar

New Member
فایلهای آماده تون رو بوسیله ی نرو )همونطور که دوست عزیزمون در بالا گفت ) کپچر کنید. منتهی سیستم بالا میخواد چون کپچرش طول میکشه.
صدا هم داره ولی بعضی موقع ها که قاطی کنه هنگ میکنه (یعنی اگه سه روزم بگذره علامت کپچر هست اما در واقع چیزی کپچر نمیکنه).
در ضمن یه چیز دیگه من چند بار با یولید کپچر کردم ولی بنظرم حجم فایلها رو بعد از کپچر خیلی بالا میبره.

Ulead Video studio كه خودش برنامه رايتر داره و احتمالا Ulead Media Studio هم بايد برنامه رايتر داشته باشه (دقيقا يادم نيست) ولي اگه باز هم نتونستي رايت كني ميتوني خروجيش را با برنامه Ulead DVD MovieFactory روي DVD رايت كني

موفق باشيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا