چجوری یه صدا رو جایگزین کنم؟ و در مورد فارسی نویس مریم...

amir20002000

New Member
--------------------------------------------------------------------------------

بچه ها سلام
من زیاد ماکرومدیا کار نکردم. میشه لطف کنید راهنمایی بفرمایید من چجوری یه صدا که به صورت استریمینگ هست رو بردارم و صدای دیگه رو بجاش قرار بدم؟ صدای اولی انگلیسیه و می خوام فارسی بذارم.
یه سوال دیگه. من فارسی نویس مریم رو نصب کردم ولی متاسفانه فونتهاش یکی در میون مربعه. یعنی قبل از کپی پیست تو برنامه فلش تو همون مریم یکی در میون مربعه. به نظر شما مشکلش کجاست؟
ممنونم.

mahdi9866

New Member
سلام
در مورد سوال اولت كه نمي دونم ولي سوال دومت ببين اگه درايور كارت گرافيكت رو نصب كردي احتمال زياد از اون باشه بايد حذفش كني تا خود ويندوز گرافيك رو بشناسه اونوقت تو مريم مي توني بنويسي چون مال منم همينطوري بود

Sunboy454

Active Member
سوال اولت مبهمه ، یعنی یه فایل Swf داری که میخوای صداشو برداری و یه صدای دیگه جایگزینش کنی ؟

سوال دومت هم از برنامه ی شتاب استفاده کن ، از فونتهای مریم پشتیبانی میکنه ؛

amir20002000

New Member
منظورم اینه که می خوام دوبله کنم. می خوام بجای صدای انگلیسی صدای فارسی رو جایگزین کنم. امکانش وجود داره؟

Sunboy454

Active Member
شما به فایل FLA هم دسترسی داری ؟
اگه SWF هست امکان Import تو Flash رو داری ؟

amir20002000

New Member
از یه سایت خارجی جواب سوالم رو تقریبا پیدا کردم.
فایل FLA رو دارم. با دی کامپایلر بدست اوردم. ولی یه ذره بهم ریخت که باید آبجکت ها رو سر جاش بذارم.
شما نرم افزاری سراغ داری که بتونه FLA رو به تمیزی فایل SWF استخراج کنه؟ یعنی بهم نریزه.
یه سوال دیگه امکان ادیت فایل با فرمت SWF تو فلش وجود داره؟ (بدون تبدیل به FLA ) همون Import که شما گفتی؟

Sunboy454

Active Member
در صورتی که گزینه ی Protect from Import موقع گرفتن خروجی علامت نخورده باشه و یا پسورد معین نشده باشه ؛
اما با برنامه های Sothink SWF Decompiler , Flash Decompiler میتونی تبدیل کنی ( که گفتی انجام دادی ، ) ؛ البته ممکنه یه سری از اسکریپتها رو از دست بدی ؛

جدیدترین ارسال ها

بالا