چجوري ميشه ساختش؟

hamid ir

Well-Known Member
سلام به همه دوستان
نميدونم برنامه كوله پشتي كه از شبكه 3 پخش ميشه رو ديديد يا نه. يه قسمتش هست كه نميدونم با چه برنامه اي ساختن. همون قسمت كه موس ميره روي استارت و كليك ميكنه و بقيه موارد
شرمنده چون نميدونستم با چه برنامه اي هست مجبور شدم تو اين انجمن مطرحش كنم

amir_s

Active Member
ميشه با فلش هم درست كرد ...
البته با صرف نظر از يه سري قسمت ها ... مثل ايجاد پرسپكتيو ....!
البته معمولا تيزر هاي تلوزيوني رو با فلش درست نميكنن ... چون ميكس اونها با فايل هاي ويديويي مشكله !

mamali132002

Active Member
من والا نديدم ولي اين طوري كه ميگين فكر كنم با after effect ساختن(چون به غير اون چيزه ديگه اي رو بلد نيستن !)

hamid ir

Well-Known Member
amir_s گفت:
ميشه با فلش هم درست كرد ...
البته با صرف نظر از يه سري قسمت ها ... مثل ايجاد پرسپكتيو ....!
البته معمولا تيزر هاي تلوزيوني رو با فلش درست نميكنن ... چون ميكس اونها با فايل هاي ويديويي مشكله !
اگه با فلش درست نمیکنن با چه برنا مه ی دیگه درست میکنن؟ خیلی دوست دارم بدونم ممنوم میشم

hamid ir

Well-Known Member
mamali132002 گفت:
من والا نديدم ولي اين طوري كه ميگين فكر كنم با after effect ساختن(چون به غير اون چيزه ديگه اي رو بلد نيستن !)
یعنی ای برنامه این قابلیت هارو داره.
یه چیز دبگه اینکه اگه لینکی یا چیز دیگه ای داری که درباره این برنامه توضیح داده باشه ممنون میشم بزرای

mamali132002

Active Member
سلام
در يك خط:
adboe primier + Adobe Photoshop + يك سري تغيرات = Adobe After effect
راستش اين برنامه به نظر من از برنامه هاي مشابه خودش خيلي بهتره.(فكر كنم يكي از نرم افزار ها در اين مورد composition بود كه شركت auto desk كه 3d max رو پشتيباني ميكنه اونو هم بيرون داده البته اينو بدونيد كه اگر هر جفت اونا رو بلد باشين خيلي راحت تر ميتونيد كار كنيد. ولي من با after effect كه كار كردم هيچ كمبودي پيدا نكردم.)

سلام
اقا حمید ببین شبکه های تلویزیونی کارتهای ویدئوی مخصوصی دارند که قیمت آنها حدود 2 ملیون به بالاست همراه این کارتها نرم افزارهای خاصی برای ایجاد جلوهها بصری ارائه میشود که این نرمافزار ها تنها با خود کارت کار میکنند این نرم افزارها از نرم افزار پریمیر قوی تر هستند و برای ترانزیشن و افکتهای تصویری به کار میروند و میکس و مونتاژ تصاویر را بدمن رندر کردن انجام میدهن ممکن است با یکی از همان نرم افزارها این کار ار انجام داده باشند

hamid ir

Well-Known Member
آقا از همه تشکر میکنم که به این حقیر کمک کردید دوباره مثل همیشه شرمندم کردید

جدیدترین ارسال ها

بالا