چجوري ميشه از تري دي مكس آلفا ريندر كرد؟

سلام

سلام دوست عزيز
شما بعد از تنظيمات اوليه در منوي رندرينگ از تب Common بايستي به تب render elements از همون پنجره رندرينگ بريد و element Active و Display Elements رو تيك بزنيد و سپس دكمه Add رو كليك كنيد و از ليست باز شده Alpha رو انتخاب كنيد
حالا علاوه بر رندر شدن خود صحنه ، كانال الفا هم رندر ميشه كه براي كار كامپوز كردن عليه اما خودم هنوز نتونستم سايه رو رندر بگيرم در انجمن هم مطرح كردم ولي هنوز جواب نگرفتم.
موفق باشي.

سالهاها دل طلب جام مي از ما مي كرد وانچه خود داشت زبيگانه تمنا مي كرد

سلام دوست عزيز
شما بعد از تنظيمات اوليه در منوي رندرينگ از تب Common بايستي به تب render elements از همون پنجره رندرينگ بريد و element Active و Display Elements رو تيك بزنيد و سپس دكمه Add رو كليك كنيد و از ليست باز شده Alpha رو انتخاب كنيد
حالا علاوه بر رندر شدن خود صحنه ، كانال الفا هم رندر ميشه كه براي كار كامپوز كردن عليه اما خودم هنوز نتونستم سايه رو رندر بگيرم در انجمن هم مطرح كردم ولي هنوز جواب نگرفتم.
موفق باشي.

سالهاها دل طلب جام مي از ما مي كرد وانچه خود داشت زبيگانه تمنا مي كرد

خيلي ممنون واقعاً ممنون
دستت درد نكنه
ولي يه لطف ديگه بكن
چجوري ميشه فايلو از فتوشاپ به تري ديمكس واسه سه بعدي كردنش باز كرد؟

متوجه منظورت نميشم!
منظورت اينه كه مي خواي بعنوان تصوير بك گراند اونو در مكس لود كني تا بتوني ازش براي ساخت مدل مورد نظرت استفاده كني؟

ممنون از اينكه سري به ما زدي

متوجه منظورت نميشم!
منظورت اينه كه مي خواي بعنوان تصوير بك گراند اونو در مكس لود كني تا بتوني ازش براي ساخت مدل مورد نظرت استفاده كني؟

نه يه لوگو دارم كه مي خواهم ترديش كنم از تري دي مكس ساخت و سازش مشكله مي خواهم تو فتو شاپ درستش كنم بعد از تري دي مكس سه بعديش كنم كه بعد با كانال آلفا ريدر بشه كه تو پريمير بتونم روي فيلم بذارم

تو يه نرم افزار مثل كورل امكان اكسپورت كردن با فايلهاي adobe ilustrator و با پسوند*.AI وجود داره لوگوت رو توي كول اكسپورت كن و بعد در مكس اونو Import كن از منوي فايل و بعدش يه كم ورتكس هاشو دستكاري كن و بعد اونو با ماديفاير Extrude حجم دارش كن و با يه بك گراند سبز رنگ رندر بگير و بعد توي افتر افكت از افكت keyinh , chroma key استفاده كن و بك گراندو حذف كرده روي فيلمت بنداز
موفق باشي:)

جدیدترین ارسال ها

بالا