::چجوري ميتونيم يه سايت قوي در برابر حكرها داشته باشيم::

به نظر من موضوع جالب و البته خيلي مهميه شما از چه راههايي استفاده ميكنين؟

دوستان عزيز من فكر ميكردم موضوع خيلي مهمه
در ضمن من كه نمي خوام اسرار شما رو بدونم ميخوام يكم در اين مورد اطلاعات كسب كنم
قربان همه حامد

a Truth Seeking

Active Member
به نظر من امنيت سايت به دو عامل بستگي داره :
1 - امنيت سرور.
2 - امنيت در برنامه نويسي و محتواي سايت.

a Truth Seeking

Active Member
برقراري امنيت در برنامه نويسي و محتواي سايت :
براي برنامه نويسي يك سايت شما بايد با توجه به شرايط و امكانات موجود خودتون يك زبان برنامه نويسيه تحت وب رو انتخاب كنيد كه اين زبان برنامه نويسي بتونه خواسته هاي شمارو از نظر نتيجه كار برآورده كنه.منظور از نتيجه كار امكانات و دست آوردهايي هست كه شما براي ساختن سايت خودتون به اون احتياج دارين و به گفته اي شما اين امكانات براي سايت خودتون در نظر دارين درضمن شما بايد با اين زبان برنامه نويسي آشنايي كافي داشته باشيم تا حتي درصورت بروز مشكل يا خودتون اون رو برطرف كنين و يا حداقل بدونين كه متخصص رفع اين مشكل چه كسي مي تونه باشه اگر بخوام اين مورد ساده تر بيان كنم بايد بگم كه شما اصلا بايد بدونين كه مشكل بوجود اومده براي سايت شما ممكنه از كجا ناشي شده باشه و يا چه مشكل هاي ديگه اي مي تونه بوسيله اون بوجود بياد.
بنابه مثال : با بوجود اومدن خطاي فلان ممكنه اطلاعات پايگاه داده سايت شما از بين بره در اينصورت شما خيلي راحتتر مي تونين جلوي اين مشكل رو بگيرين تا كسي كه اصلا ندونه پايگاه داده چي هست.
شما براي برنامه نويسي سايت خودتون و براي برقراري امنيت بيشتر بايد از بين زبان هاي برنامه نويسي تحت وب مختلف كه مي تونه مورد استفادتون قرار بگيره زباني رو انتخاب كنين كه متخصص ها و برنامه نويس هاي كاركشته اين امر اون هارو از نظر قدرت و استحكام - سرعت در تبادل اطلاعات و موارد مهم ديگه در اين زمينه مورد آزمايش قرار دادن و از نظر اونها اين زبان ها برتر از ساير زبان هاي هم كاربرد هستن.
موارد ديگه اي هم در زمينه برنامه نويسي تحت وب و برقراري امنيت در اون وجود داره كه لازمه هر برنامه نويسي در زمان آموزش خودش حتما اونهارو ياد بگيره تا در آينده و در موقع عمل اونهارو حتما بكاربگيره.

4shir

Member
سلام

دوست عزيز در مورد امنيت دهي به فروم ها و ..چندين مقاله مال من و محمد عزيز(northacker) توي سايت هست ميتونيد مطالعه كنيد اگر مشكلي بود در خدمت هستم ميل من [email protected]
موفق باشيد
ساسان

جدیدترین ارسال ها

بالا