چاپ

Yunes.grapix

Well-Known Member
سلام بچه ها . یه سوال در مورد چاپگر
من از یه لیزری رنگی اچ پی استفاده می کنم
ولی رنگهایی که مثل خودکار هستند رو خوب درنمیاره (فکر بد نکنید ، :green: جعل نیست) چاپ مشخصات کارت شناسایی هست برای یه شرکت . به رنگ واقعی خودکار می خواد ولی با فونت های کامپیوتری
یعنی یه مقدار رنگ بیش از اندازه پر رنگ می شه . و به نظر میاد در آبی قرمز هم می زنه و با کم کردن قرمز از رنگ غیر طبیعی می شه ...
مشکل از چاپگره به نظر شما یا اینکه کلا نمی شه این کار رو با چاپگر رومیزی انجام داد ؟
ضمنا خواستم تو بخش چاپ مطرح کنم ولی اونجا متاسفانه خیلی طرفدار نداره

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
البته بايد همونجا مطرح ميشد يونس جان :wink:
در تجربه اي كه با اين پرينتر دارم اصلا مناسب نيست براي اين ريزه كاري ها
به جر كارتريج اورجينال و اونم يكي 2 تا چاپ اول و دومش بقيه رو خراب ميكنه دقت خيلي پاييني دارند
مخصوصا مدلهايي كه فكس و اسكنر و .. هستند
در كل با پرينتر رو ميزي خيلي نميتونيد مانور بديد براي اين جور كارها دقت پاييني دارند

Yunes.grapix

Well-Known Member
البته بايد همونجا مطرح ميشد يونس جان :wink:
در تجربه اي كه با اين پرينتر دارم اصلا مناسب نيست براي اين ريزه كاري ها
به جر كارتريج اورجينال و اونم يكي 2 تا چاپ اول و دومش بقيه رو خراب ميكنه دقت خيلي پاييني دارند
مخصوصا مدلهايي كه فكس و اسكنر و .. هستند
در كل با پرينتر رو ميزي خيلي نميتونيد مانور بديد براي اين جور كارها دقت پاييني دارند

گیلاس جان من یکی از دوستانم رومیزی های حرفه ای اپسون رو پیشنهاد کرد .. آیا اونها مناسب هستند ؟
در کل چه پیشنهادی داری برام ؟

Yunes.grapix

Well-Known Member
چاپگری که در حال حاضر استفاده می کنم اچ پی 1525 هست . ليزري
راستی شیرینی مدیریت رو ما نخوردیم ! کی کجا به صرف شام دعوتیم ؟

آخرین ویرایش:

behprint

Member
لیزری های رومیزی زیاد کیفیت جالبی ندارند من پیشنهاد میکنم بری چاپ دیجیتال بزنی اگه تیراژ بالا باشه مقرون به صرفه تر هم است. من با کونیکا مینولتا زیاد کار کردم بجز درآوردن ترامهای رنگ طوسی کیفیت خوبی دارند.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مرسي يونس جان
ما در خدمت هستيم

يونس جان هر چي باشه اسم خونگي روش هست ديگه
زياد نميشه از چاپگر هاي معمولي دقت بالا رو انتظار داشت
اما مدلهاي حرفه اي هم به هر حال زياد هست
ميتونيد توي بخش چاپ يه تاپيك بزنيد فكر ميكنم دوستان حرفه ي بيشتري تو اون بخش دارن

موفق باشيد

Yunes.grapix

Well-Known Member
لیزری های رومیزی زیاد کیفیت جالبی ندارند من پیشنهاد میکنم بری چاپ دیجیتال بزنی اگه تیراژ بالا باشه مقرون به صرفه تر هم است. من با کونیکا مینولتا زیاد کار کردم بجز درآوردن ترامهای رنگ طوسی کیفیت خوبی دارند.

مرسي يونس جان
ما در خدمت هستيم

يونس جان هر چي باشه اسم خونگي روش هست ديگه
زياد نميشه از چاپگر هاي معمولي دقت بالا رو انتظار داشت
اما مدلهاي حرفه اي هم به هر حال زياد هست
ميتونيد توي بخش چاپ يه تاپيك بزنيد فكر ميكنم دوستان حرفه ي بيشتري تو اون بخش دارن

موفق باشيد

متشکرم دوستان . با کونیکا مینولتای c452 انجام دادم ، با ریپ رو هم فوق العاده بالا ، تقریبا به اون چیزی که می خواستم رسیدم ... وجهت اطلاع : یکی از ایراداتی که وجود داشت و نمی گذاشت به نتیجه دلخواه برسم ؛ هیتر دستگاه بود که با یک تنظیمات خاص دمای اون رو پایین آوردیم و باعث شد رنگ طبیعی تر جلوه کنه ..

جدیدترین ارسال ها

بالا