چاپ کارت ویزیت شیشه ای؟!؟!

mrz73

New Member
سلام دوستان
من یک کارت ویزیت می خوام طراحی کنم که حالت شیشه ای و شفاف داره،مثل کارت های زیر:
gddjuydrx44ianpb03q7.jpg

njxnq75lobkizeals76.jpg

1- سوال من اینه که کجا این چاپ را انجام میدهند؟..خواهشن اگر کسی جایی را سراغ داره بگه
2- جنس این کارت ها چیه؟
3- آیا واقعا جذاب و تک هست و ارزشش را دارد که هزینه کنم؟

با تشکر

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام دوست عزيز
اين نوع كارت ترنسپرنت هستند يا همون شفاف كه در 2 نمونه مات و براق چاپ ميشه!

انتخاب نوع كارت بستگي به بيزنس و درآمد و صد البته ميل شخصي خودتون بر ميگرده
از لحاظ زيبايي هم كه مشخصا كارت زيبايي هست( و خيلي بستگي به نوع طراحي داره بالاخره) ! و به دليل گرون بودن همه كسي طرفش نميره در نتيجه مشخصا توي كار ميتونه جذب خوبي توي كار داشته باشه!
مقاومت خوبي هم داره نصبت به جنسش ضخامتش تقريبا با لمينت ميتونه برابري كنه شايد يك مقدار كمتر !!
اين كه گفتيد كدوم چاپخونه چاپ ميكنه! اكثر چاپخونه ها و تا جايي كه خودم ميدونم تهران و اصفهان و ... اكثر شهرهاي بزرگ اين چاپ رو انجام ميده !
اين هم يك نمونه قبل و بعد از چاپ( كارت عرفان عزيز)

mohammad-asadi-business-card-small.jpg

mohammad-asadi-business-card-print1-small.jpg

mohammad-asadi-business-card-print2-small.jpg

يه نكته هم براي طراحيش بهت بگم دوست عزيز :‌براي طراحي بايد ساده و در انتخاب رنگت تا ميتونه رنگها رو شاد و زنده ( جيغ) استفاده كنيد
كه كارت توي چشم باشه!!

moslancer2

Member
سلام دوست عزيز
اين نوع كارت ترنسپرنت هستند يا همون شفاف كه در 2 نمونه مات و براق چاپ ميشه!

انتخاب نوع كارت بستگي به بيزنس و درآمد و صد البته ميل شخصي خودتون بر ميگرده
از لحاظ زيبايي هم كه مشخصا كارت زيبايي هست( و خيلي بستگي به نوع طراحي داره بالاخره) ! و به دليل گرون بودن همه كسي طرفش نميره در نتيجه مشخصا توي كار ميتونه جذب خوبي توي كار داشته باشه!
مقاومت خوبي هم داره نصبت به جنسش ضخامتش تقريبا با لمينت ميتونه برابري كنه شايد يك مقدار كمتر !!
اين كه گفتيد كدوم چاپخونه چاپ ميكنه! اكثر چاپخونه ها و تا جايي كه خودم ميدونم تهران و اصفهان و ... اكثر شهرهاي بزرگ اين چاپ رو انجام ميده !
اين هم يك نمونه قبل و بعد از چاپ( كارت عرفان عزيز)

mohammad-asadi-business-card-small.jpg

mohammad-asadi-business-card-print1-small.jpg

mohammad-asadi-business-card-print2-small.jpg

يه نكته هم براي طراحيش بهت بگم دوست عزيز :‌براي طراحي بايد ساده و در انتخاب رنگت تا ميتونه رنگها رو شاد و زنده ( جيغ) استفاده كنيد
كه كارت توي چشم باشه!!

سلام... استاد گیلاس...:rose:
خوب هستین:rose:
خیلی خوشحالم شما اینجوری راهنمایی میکنید...
منم یه سوال داشتم... من تا بحال سراغ این نوع طرح نرفتم... میشه اطمینان کرد که رنگها درست در بیاد؟ یعنی اینجا میتونن خوب در بیارن کار رو؟
من خیلی وقته دیگه کار چاپ رو بر عهده نمیگیرم بخاطر شرایط خیلی بدی که بعضی مواقع پیش میاد...
میخواستم ببینم درصد های رنگ مثل کارت معمولی هست؟ (منظور برای رنگ مشکی) :paint:
(شرمنده اگر اینجا سوال رو مطرح کردم نخواستم تاپیک اضافی بزنم)

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
اولا استاد خودتي پسمر جان :دي
خوب همونطور كه توي پرينت كار عرفان ميبينيد رنگها خيلي خوب از آب در اومده
براي درصد رنگها هم بله cmyk بايد كار رو ببنديد و طبيعتا با همون درصد رنگها هست ! البته بهتره قبلش با چاپخونتون در مورد درصد رنگها مشورت كنيد و كدهاي رنگ اون چاپخونه رو بگيريد چون خودم به شخصه با چاپخونه اي كه كار ميكنم كد رنگهاي مورد استفادم رو از خودشون تهيه ميكنم!كه خيالم از بابت رنگ ها جمع باشه!

آخرین ویرایش:

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
این کارت چقدر آشناست ؟ منم دارم از این !!!!

اکثر چاپ خونه ها این کارو انجام نمیدن! من خودم شخصا مراحل چاپ کارت Trans رو انجام دادم.

چاپخونه های کمی انجام میدن. چون متقاضی کم داره... ولی کار بسیار قشنگی هست اینکار.

Erfan

Active Member
همونطور که گفته شد نام کارت ها ترنسپرنت هست که در دو نوع مات و براق تهیه میشه.
از لحاظ طراحی، فضاهایی که توی کار سفید هست بعد از چاپ حکم شیشه ای رو میگیره به این منظور توی کار هر رنگی استفاده کنید چاپ میشه به جز رنگ سفید.

نکته ای که خیلی مهمه این هست که زیبایی کارت های مات ترنسپرنت بیشتر از براق هست چرا که براق بعد از گذشت یه مدت زمانی لکه دار و کثیف میشه و از حالت زیبایی اولیه میافته

پس نتیجه این میشه کارت مات هم زیبایی خودش رو نگه میداره و هم ماندگاریش بهتره

جنس این کارت ها طلق هست که روی اون چاپ میشه
چاپخونه های زیادی این کار و انجام میدن که همگی عین هم نیستن، هر چاپخونه ای یه کیفیت خاص خودش رو داره که باعث جذب و یا حذف مشتری میشه.

این کار + دو تا کار دیگه پارسال چاپ شده که به شخصه از کیفیتش راضی بودم و هنوز هم مقداری از کارت ها رو دارم.

چیزی که خیلی از افراد سراغ این کارت ها نمیان قیمت اون هست، زمانی که من چاپ کردم قیمت کارت براق دونه ای 210 تومان و مات 250 تومان و حساب کنید که کلاً 300 تا مات چاپ کردم و حدود 75 هزارتومان و 300 تای براق 63 هزارتومان

اگه یه حساب سر انگشتی کنید متوجه میشید که قیمت نسبت به تعداد اصلاً صرف نمیکنه مگر برای افرادی که خواهان جنس خاص و متفاوت با بقیه باشند.

در کلام آخر هر شخص بنا به سلیقه ای که داره میتونه سراغ این کارت بره، چه خوبه در کنار بیزینس کارت شخصی یک کارت فانتزی شبیه به این هم داشته باشید.

موفق باشید
عرفان

n.homayounfar

New Member
طراحی کارت ترنس

سلام دوستان
به من بگید با این حرفهایی که رد و بدل شد. کارت ترنس حتما باید یک رو باشه؟ و برای برش لبه های گرد چه قدر برای برش باید در نظر بگیرم؟
مرسی

Yunes.grapix

Well-Known Member
برای برش حتما باید با چاپخونه ای که باهاش کار می کنی هماهنگ کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا