چاپ مش روی شیشه خودرو – تجربه‌هاتون چیه؟

sadeq1122

Member
سلام
من قصد دارم روی شیشه عقب ماشین تبلیغ شرکت چاپ کنم و بهم چاپ مش پیشنهاد شده. شنیدم از بیرون طرح کامل مشخصه ولی از داخل دید کامل باقی می‌مونه.
می‌خواستم بدونم از لحاظ ماندگاری، شست‌وشو، و کیفیت چاپ واقعاً خوب جواب می‌ده یا فقط برای مدت کوتاه مناسبه؟
کسی از دوستان تجربه‌ای در این مورد داره؟ ممنون می‌شم کمک کنه تصمیم بگیرم.

websiteEsfahan

New Member
سلام
تبلیغ روی شیشه عقب ماشین با چاپ مش (Mesh) یکی از روش‌های پرکاربرد و حرفه‌ای برای تبلیغات محیطی و متحرک هست. چون خودت اشاره کردی که مش بهت پیشنهاد شده، اجازه بده مزایا و معایبش رو برات کامل و واقعی بگم تا راحت‌تر تصمیم بگیری:

✅ مزایای چاپ مش روی شیشه خودرو:​

1. دید دوطرفه:
    • از بیرون: طرح و تبلیغ کاملاً مشخص و خوانا.
    • از داخل خودرو: دید نسبتاً خوبی به بیرون باقی می‌مونه و جلوی دید راننده رو نمی‌گیره.
  2. زیبایی بصری و حرفه‌ای بودن:
    • باعث می‌شه تبلیغ شما حرفه‌ای و شیک دیده بشه، مخصوصاً برای شرکت‌ها یا خدماتی مثل طراحی، چاپ، ساختمان، املاک و غیره.
  3. نصب آسان و قابلیت جدا شدن:
    • می‌تونی اون رو مثل استیکر بچسبونی و در صورت نیاز جدا کنی، بدون اینکه به شیشه آسیب بزنه.

⚠️ معایب یا نکات مهمی که باید بدونی:​

1. ماندگاری محدودتر نسبت به وینیل معمولی:
    • اگر در معرض آفتاب شدید یا بارندگی مداوم باشه، ممکنه بعد از ۶ ماه تا یک سال کیفیت چاپ کمی کاهش پیدا کنه.
    • البته اگر چاپ با کیفیت بالا و جوهر مقاوم UV باشه، ماندگاری می‌تونه تا ۲ سال هم برسه.
  2. شست‌وشو:
    • نباید با فشار قوی یا کارواش بخار مستقیم شسته بشه چون ممکنه از گوشه‌ها بلند بشه یا رنگش آسیب ببینه.
    • شست‌وشوی دستی یا آب‌پاشی سبک مشکلی ایجاد نمی‌کنه.
  3. کاهش دید در شب (تا حدی):
    • در شب، مخصوصاً اگر پشت سرت ماشین با نور بالا باشه، ممکنه دیدت کمتر بشه، هرچند باز هم مزاحم دید راننده نیست چون نور از داخل بهتر رد می‌شه.

نتیجه‌گیری برای تصمیم‌گیری:​

فاکتورچاپ مش
دید از داخل✅ خوب
کیفیت تبلیغ از بیرون✅ عالی
مقاومت در برابر شست‌وشو⚠️ متوسط (نیازمند مراقبت)
ماندگاری⚠️ بین ۶ تا ۱۸ ماه (بسته به کیفیت چاپ و شرایط آب‌وهوا)
قابلیت جدا کردن✅ بدون آسیب به شیشه

پیشنهاد فنی:​

• حتماً از چاپخانه‌ای استفاده کن که چاپ مش با روکش UV یا لمینیت سرد انجام می‌ده تا ماندگاریش بیشتر بشه.
  • ازشون بپرس که ضمانت کیفیت یا رنگ هم دارن یا نه.

جدیدترین ارسال ها

بالا