چاپ دیجیتال

1365311

New Member
با سلام
بنده می خوام یه کاتالوگ بدم چاپ دیجیتال چاپ کنند آیا از دوستان کسی تو تهران چاپ دیجیتال با کیفیت سراغ داره! آدرس وب سایت یا شمارش و اینجا قرار بده؟ در ضمن من چند تا کاتالوگ خارجی دیدم که کلا با کاتالوگ هایی که تو ایران چاپ میشه فرق داره! نمی دونم جنس جوهرشون فرق داره یا جنس کاغذشون؟ یه سوال دیگه آیا تو ایران هم چاپخانه های هست که با اون کیفیت چاپ کنند؟
با سپاس

pejman_sasha

New Member
با سلام
بنده می خوام یه کاتالوگ بدم چاپ دیجیتال چاپ کنند آیا از دوستان کسی تو تهران چاپ دیجیتال با کیفیت سراغ داره! آدرس وب سایت یا شمارش و اینجا قرار بده؟ در ضمن من چند تا کاتالوگ خارجی دیدم که کلا با کاتالوگ هایی که تو ایران چاپ میشه فرق داره! نمی دونم جنس جوهرشون فرق داره یا جنس کاغذشون؟ یه سوال دیگه آیا تو ایران هم چاپخانه های هست که با اون کیفیت چاپ کنند؟
با سپاس

sسلام دوست عزیز
من کارم چاپ و تبلیغات هستش
دستگاه دیجیتال پلاتز بنر موجوده
اگر کمکی از دستم بر میاد بفرمایید

یه روشی هست به نام روتو گراور هست که کیفیت بسیار خوبی داره، اگه بتونی کسی رو پیدا کنی که این کار رو بتونه انجام بده خیلی خوبه ، مدیر انجمن اصول چاپ فکر می کنم این کار رو برات می تونه انجام بده

میشه ی خرده درمورد برگه ای که چاپ دیجیتال روش انجام میشه توضیح بدین که اگه چه شرایطی داشته باشه خوبه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا