چاپ تابلو

White Rose

Member
سلام دوستان من میخوام به دقت این سوال منو بخونید بعد اگه زحمتی نیست جواب کامل ودقیق بدید ممنون میشم.
من یه کار طراحی تابلو فلیسی فیس رو گرفتم که اندازه اون 9متر در 2 متر است حالا من اومدم اونو به اندازه یک پنجم با رزولوشن 300 طراحی کردم بعد اون رو با Image size با رزولوشن 70 بزرگ کردم آیا این کار من ایراد داره یا که نه ؟
آیا روی کیفیت تاثیر میذاره یانه؟ یا اینکه باید اون رو در اندازه واقعی طراحی کنم؟
 

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اصول کار اینه که از ابتدای طراحی باید رزلوشن و سایز اصلی در نظر گرفته بشه. این کاری که شما کردی با توجه به پیکسلی بودن برنامه فتوشاپ قاعدتا روی عکسها تاثیر منفی میذاره. چون سایز یک پنجم بوده و حالا 5 برابر شده ولی رزلوشنی که الان 70 بوده در حالت اولیه باید 5 برابر بوده باشه (یعنی 350). به هر حال بی تاثیر نیست و اینکه اصوص کار اینه که باید از اول در سایز اصلی طراحی بشه همین افت کیفیتهاست.
 

movahhed

New Member
من فکر میکنم به خاطر ابعاد بزرگ کار همین رویه مناسب بوده چون کار تبلیغاتی باید از دور نماداشته باشه واگه کیفیت زیادی هم براش بزاری کاربیفایده ای هست
وهمون جواب را می ده در کار تبلیغاتی بزگ کار از نزدیک بی کیفیت واز دور واضح دیده میشه

به امید حق التماس دعا
 

جدیدترین ارسال ها

بالا