چاپ بیشتر از 4 رنگ

mishael

New Member
سلام دوستان
ممکن سوال من تکراری باشه ولی چون گشتم ولی مطلبی پیدا نکردم مجدد میپرسم
میدونم که کل کاره چاپ بر اساس 3 رنگ اسلی +مشکی که مجمعا cmyk را تشکیل میده انجام میشه و با همین 4 رنگ میشه هر تعداد رنگ که نیاز هست بدست اورد .حالا میخام بدونم دستگاهای چاپ 6 رنگ یا 8 رنگ با چه رنگهایی اصلی کار میکنند و اصلا چاپ 6 رنگ و 8 رنگ یعنی چی ؟ امیدوارم منطورم درست بیان شده باشه . لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

آخرین ویرایش:
خوب چاپ چهار رنگ که رنگه های آبی، قرمز، زرد، مشکی هست. که بقیه رنگها هم از ترکیب این رنگها بدست می یاد.
چاپ شش رنگ، همین چهار رنگ هستند بعلاوه لایت دو تا دیگه از رنگها که معمولا آبی و قرمز هست که وقتی دستگاهی قدرت چاپ شش رنگ رو داشته باشه برای چاپ یک رنگ آبی یا قرمزی که درصد رنگش زیر 50 باشه از لایت آبی یا لایت قرمز استفاده می کنه.
و به خاطر همین کیفیت هم به نسبت یا بهتر بگم دقت چاپ به نسبت بیشتر می شه.
و چاپ هشت رنگ هم هر رنگ دو رنگ داره یه رنگ صد در صد و یه لایت.
امیدوارم به دردت خورده باشه.
موفق باشی

mishael

New Member
ممنون خیلی خوب بود
خوب میشه بگین برای دستگاهای بیشتر از 4 رنگ تهیه فیلم و زینک به چه صورت است و در طراحی این لایه های مربوط به طیفهای کمتر را چگونه باید بدست اورد تا در هنگام ساخت فیلم و زینک مشکلی پیش نیاید

من نمی دونم چقدر منظورت رو متوجه شدم.
ولی خوب شما همون طراحی خودتون رو می کنید.
دیگه خود دستگاه موقع خروجی گرفتن، رنگها رو تفکیک می کنه.

mishael

New Member
سلام
میفرمایید که همان طراحی خودم انجام بدم .ولی برای خروجی فیلم و زینک باید بگم برای دستگاه 8 رنگ خروجی بگیرن؟

خوب دیگه شما فایلت رو به اون می دی، دیگه با اونه خروجی گرفتن
اون نسبت به دستگاهش خروجی می گیره

galagoola

Active Member
البته میشل برای بعضی کارها که رنگش رو با Cmyk نمیشه در آورد هم میشه از این دستگاهها استفاده کرد

smmohaghegh

New Member
دستگاه هشت رنگ

دستگاههای افست هشت رنگ معمولا برای چاپ چهار رنگ دورو استفاده می شود این دستگاههای معمولابعد از برج چهارم واحد برگرداندن کاغذ دارند.

من تا به حال استانداردی برای تفکیک هشت رنگ تصاویر ندیده ام. برای شش رنگ هگزا کروم شرکت پنتون هست.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hexachrome

اما خوب همیشه می شود از رنگهای غیر ترکیبی spot برای چاپ استفاده کرد. و مثلا حتی چاپ ۲۰ رنگ داشت. رنگهای غیر ترکیبی مثل طلایی، نقره ای و رنگهای خاص بسیار متداول است. معمولا برای مکالمه با چاپخانه از نمره رنگ کاتالوگ پنتون برای رنگهای غیر ترکیبی استفاده می شود.

جدیدترین ارسال ها

بالا