چاپ برجسته

michealwiper

Active Member
سلام دوستان :rose:

میخاستم بدونم که چجوری میشه یه چاپ برجسته داشته باشم

مسه بضی کارت ویزیتای خارجی یا حتی بعضن ایرانی؟

نمونه راحتش که بشه درک کرد البته اگه درست بگم اسکناسامونه.

وقتی روشون دست میکشیم احساس میکنیم که برآمدگی دارن یا ....

حالا اگه من درست گفته باشم بفرمائید کسی میدونه که چجوری باید درستش کرد؟

آیا کاغذ خاصی لازم داره؟

آیا کاغذ همین اسکناس یا شبیح به اونو میشه تو بازار گیر آورد؟

آیا وزنش بیشتر از 80 گرمه؟

و اینکه آیا اگه مسلن یه اسکناس رو ما اسکن کنیم و بخایم چاپش کنیم تابلوست خیلی راحت یا نه؟

اینایی که اسکناس تقلبی میزنن از دسگاههای پیشرفته ای استفاده میکنن ولی با پرینترهای معمولی آیا میشه

اینکارو کرد؟:shock:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
در مورد چاپ برجسته بله ميشه چاپ برجسته زد
در حد همون دست كشيدن و برجسته بودن كه فرموديد يادم هست گروه پارس لند گروپ فكر ميكنم اين كار رو ميزد
البته توي تهران مراكز چاپ زيادي وجود داره ميتونيد سرچ كنيد و پرس و جو كنيد !!

اما در مورد كاغذ اسكناس
جنس كاغذ اسكناس : یک کاغذ امنیتی از جنس پنبه و فراوری شده به روش mould cylinder هست
که در حین فراوری به روش مذکور با یک توری به اسم wire که قبلا روی اون طرحهای واترمارک حک شده (به روش CNC) در بعضی از نقاط اون طرحهایی به نام واترمارک ایجاد می کنند که در مقابل نور شدید قابل رویته. مثل عکس امام(ره) یا حسین فهمیده در قسمت بدون چاپ اسکناسها. اون نوار امنیتی متالایز یا در اسکناسهای کوچکتر پلی استر هم در همین مرحله در خمیر کاغذ به شکل رول قرار داده میشه. ضمنا در طول همین فرایند الیاف حساس به خمیر کاغذ اضافه میشه که به رنگهای آبی، زرد، قرمز و سبز در برابر نور فرابنفش دیده میشن.
نكته ي ديگه اين كه در چاپش از چاپهاي زيادي بهره گرفته ميشه مخصوصا هليوگراوور .

پس نتيجه ميگيريم به شكل تقلبي يا خانگي به اين سادگي ها نميشه درش آورد
مگر اينكه دستگاه هاي چاپ و كاغذ مخصوص يا نزديك به خواص اون رو داشت چون بايد مواردي چون حساسيت به نور و حرارت و خيلي نكات امنيتي ديگرو دارا باشه

موفق باشيد

michealwiper

Active Member
مرسی از توضیحت ولی اگه کسی بخاد چاپ تقلبی بزنه که فکر میکنم الان خیلیهاهم اینکارو شاید بکنن

راهت میتونه.:-?

حالا چرا دلیلش اینه که درسته که بصرفه نیست چاپ پول کمتر از مسلن چمیدونم 10000 یا 5000 تومنی ولی خب

ممکنه طرف بگه من میرم مسلن هزاری چاپ میکنم روی کاغز مسلن آ4 مرغوب حالا 80 گرمی یابیشتر البته اگه بیشترش باشه؟؟

بعدم بحرحال پول دستمه دارم باهاش بازی بازی میکنم یا مسلن میکنم تو جیبم یا دست ب دست میشه بهرحال با عرق دست

ک خودش ی نوع اسیده مخلوط میشه وخب جنس کاغذ زمخت میشه وکسی هم توجه نمیکنه به اینا داره خرج میشه و دست مردم میره

دیگه نمیشه. همچین چیزی رو انجام بدن دوستان متقلبمون در زمینه های چاپ ؟؟ ؟ ؟؟:wink::green:

البته اگه کاغذی باشه که مسلن نزدیک باشه به کاغذ پول هم از نظر وزن وهم از نظر جنس نمیدونم آیا آ4 بالاتر از 80 گرم هم داریم یانه؟

البته اگه دقت کرده باشین پول وقتی ک نو هست مسه یه کاغذ آ4 معمولی دیده میشه

حالا نظرتون رو درباره ایناهایی که گفتم بفرمائید..ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا