پیگیری مشورت

parastooprst

New Member
با سلام به اعضای گروه که بسیار فعال هستند.
فکر میکنم یکی از دلایلی که به نیاز من هیچ پاسخی داده نشده این که من کامل بیان نکردم، چون می خواستم سرتان به درد نیاورم.
از خودم که بخوام بگم:
من برنامه نویسیم خوب هست یعنی تا به حال تمام پروژه ها را خودم انجام دادخ ام.و بعضی از برنامه های acm را به طور تصادفی انتخاب کرده و پاسخ داده ام، به دلفی علاقه زیادی دارمو با C++builder کار کردهام. ولی در کل به طور حرفه ای برنامه نویسی نکرده ام. در زمینه ی گرافیک اصلا وارد نشده ام. در زمینه بانک اطلاعاتی در درس پایگاه داده و بانک اطلاعاتی دانشجوی فعالی بوده (البته sql)و پروژه ها را کامل انجام داده ام. در زمینه شبکه نیز در حد شبکه کردن یک سایت(سخت افزاری و نرم افزاری) کار کرده ام.
فکر میکنم اطلاعاتی که اساتید و دوستان در اختیارم قرار داده اند خیلی سریع یاد می گیرم، ولی متأسفانه به دلیل همین سر در گمی در هیچ زمینه ای خودم فعالیت نکردهام.
در ضمن خانواده ام زیاد موافق با دامه تحصیل و ارشد من نیستند. و خودم جدیدا فکر می کنم حتی اطلاعات قبلی را که داشته ام فراموش کرده ام.
حال با این تفاسیر دوستان کمک نمایند.(امید به یاری شما دارم چون یکی از دوستانم که این سایت را به من معرفی کرد گفت: کمکهای زیادی مخصوصا در این زمینه می توانم از دوستان بگیرم)
منتظر پاسخ دوستان هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا