پینگ پینگ ( سومین مدل من در مجید آنلاین )

آفرین دوست عزیز کارت خوب شده
اگر نمونه کاره همین طرح رو کامل کردی تو همینجا بذار ببینیم
کاملترش قشنگتر هم میشه

pythoN

Active Member
خوبه وحید خان .
ادامه بده اینبار با مدل های پیچیده تر یه عکس رو انتخاب کن و روش کار کن .
.

vahid_3d

Active Member
خوب.صبح قول تکمیلش رو داده بودم.پس این رو هم ببینید و با هم مقایسه کنید.متریالاش رو همه خودم ساختم.
منتظر نظراتتون هستم.

پیوست ها

• ping - pong.jpg
    ping - pong.jpg
    55.3 کیلوبایت · بازدیدها: 24
گفتیم که ادامه بدی حتما قشنگ میشه ( عالی شده )
اگر هم تونستی 2 تا شخصیت بذار تا محیط کامل بشه

vahid_3d

Active Member
ممنون.سعی می کنم.ولی تو شخصیت خیلی کار نکردم.ببینم چی میشه.

آفرين وحيد جان.
قشنگ شد. فقط يه چيزي اونم اينكه جايي كه پينگ پنگ بازي ميكنن بايد لاستيكي يا تو اين مايه ها باشه (منظورم كف هستش).موفق باشي.

hamed-ddd

Well-Known Member
خوب خوب ...وحید جان میبینم که وارد کار ورزشی هم شدی
...کارت خوبه ... یکی اون قضیه زمینه کا هر کی پینگ پنگ بازی کنه با اولین حرکت نقش زمین میشه
و دیگه اینکهاستفاده از sky light در محیط بسته به زیبایی کار صدمه میزنه.....بهتر منابع نور کمی اصلاح بشن

vahid_3d

Active Member
خوب خوب ...وحید جان میبینم که وارد کار ورزشی هم شدی
...کارت خوبه ... یکی اون قضیه زمینه کا هر کی پینگ پنگ بازی کنه با اولین حرکت نقش زمین میشه
و دیگه اینکهاستفاده از sky light در محیط بسته به زیبایی کار صدمه میزنه.....بهتر منابع نور کمی اصلاح بشن
ممنون.پس از کدام منبع نوری استفاده کنم که بهتر بشه.فکر کردم که اسکای لایت بهتره.خوب اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید.

pythoN

Active Member
ممنون.پس از کدام منبع نوری استفاده کنم که بهتر بشه.فکر کردم که اسکای لایت بهتره.خوب اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنی

حامد ببخشید میدونه که عادت دارم جای بقیه جواب بدم :oops:

وحید جان ببین از اسمش مشخصه . sky light یعنی نور اسمان . خب این نوع نور توی یک محیط بسته جواب نمیده . جز وقتی که یه استدیو براش بسازی یعنی با پنجره های حقیقی نور رو که بیرون از محیط قرار گرفته به داخل بکشونی و کارت رو طبعی تر جلوه بدی . ( 100 بهترین روشه ) و برای این کار باید با Vray یا منتال ری بیشتر اشنا بشی . همین .

vahid_3d

Active Member
خوب .کفش رو درست کردم.نورپردازی ، کاراکتر و رندر رو به خودتون می سپارم ببینم اگه کمی تغییر کنه چطور می شه.فایلها رو ضمیمه کردم.

پیوست ها

• Tennis2.jpg
    Tennis2.jpg
    52.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • Tennis.zip
    684.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

ali_118

کاربر VIP
سلام
دوستان من روی این کار با VRay یه نور پردازی ساده انجام دادم که پر از اشکاله :oops: و یه سری تغیرات کوچیک هم برای نور پردازی ایجاد کردم .
متریال ها هم خراب شد که بعد از رندر پایانی فهمیدم :sad:و چون سرعت رندرم پایین بود دیگه درستش نکردم شما هم به بزرگی خودتون ببخشید ، به غیر از متریال کف که رفلکشنش زیاد بود بقیه متریال ها رو دست نزدم.

پیوست ها

• Tennis3.jpg
    Tennis3.jpg
    192 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • Tennismax.JPG
    Tennismax.JPG
    35.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • Tennis3.rar
    34.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8

vahid_3d

Active Member
ali_118 جان ممنون از اینکه کارتون رو گذاشتید.
ولی این یکی رو نباید درست می کردید. باید تو اون پوشه tennis 2 رو انتخاب می کردید.
خوب بیبینم باز چیکار می کنید.

pythoN

Active Member
خیلی خوب بود .
اینجوری میشه فرق رندر رو متوجه شد . استفاده از Vray کار رو خیلی متفاوت میکنه .
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا