پیله شیطان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار قشنگی شده.

فقط میشه درباره ی اون پیله هایی که روی سر و صورت ایجاد کردید یکمی توضیح بدید؟

بنظرم خیلی جالب و طبیعی شدن.

MEGA WAVE

Active Member
خیلی خوب و طبیعی شده

رنگ محیط ، نور پردازی صورت ، مخصوصاً پیله های روی صورت ...

دوست دارم یه مقدار راجع به تکنیکهایی که برای ایجاد پیله استفاده کردی بدونم ( حتی اگه چندتا عکس از لایه های مختلفش رو بزاری کمک خوبی برای دونستن نحوه ایجادشون میکنی)

از دوستان چه پنهون دارم روی ایجاد یه سطح مایع مثل آب روی بدن کار میکنم ( که مثل لباس باشه)، و این چیزی که شما اینجا گذاشتی میتونه کمک خیلی خوبی برا یادگیری اون هم باشه.

شاد زی

MOHSENCOB

Member
سلام بر دوستان هنر مند

این کارو دیشب انجام دادم پیله کار دسته (نقاشی) حتی تکسچرای رو پیله . من لایه های مربوط به پیله رو برای شما دوستان عزیز تو سایت میزارم. ممنوم از نظر شما

bassam_cg

Active Member
آفرین محسن این کارت هم حف نداره الحق کارت 20. بخصوص لبهاش کارت هیچ جای ایراد نداره

hosienmax100

3D Artist
امکانش هست گالری کارهاتون رو لینک بدید !

و یا سایتی که توش فعال هستین ؟

جهت آشنایی صرفآ ..

MOHSENCOB

Member
سلام

آرشیو خاصی اوجور که باید و شاید ندارم ولی در آینده کارای بیشتری تو سایت میزارم

bassam_cg

Active Member
بابا دمت گرم محسن جان ما که میدونیم چقدر کار انجام دادی چرا ایده هاتو مخفی میکنی بچه ها اینجا خودی هستن

MOHSENCOB

Member
سلام این به خاطر در خواست یکی از بچه ها اعمال شده

1-انتخاب یه صورت مناسب (زمینشو داشته باشه)

2-شکلتونو از حالت اصلیش که میخاین عوض کنید با(liguify..( خوب)

3- خوب الان پیله (شکل پیلهرو چون کش اومده باید با ابزار pen کشید(چوین پیله هم کش اومده و هم قوس داره ok

4-اما پارگیها : بچه ها شما برای کشیدن پارگیها(روی یه برگه پارگی هارو روی یه برگه با صلیقه خودتون بکشید که راحتر بتونید اعمالشون بکنید) پارگیها بهتر با ابزار کمند باشه

5-اما جزیات : شما بهتر از قلم استفاده کنید(بهترین کار اینه) opcity قلمرو کم و شروع کنید به نقاشی(بدون ترس.امتحان کنید ) اگر دیدیت طرحتون زار میزنه تکسچرهای واقعیهم به طرح اضافه کنید

6-نقاشی

7- نقاشی

8-نقاشی

9-در باره شماره 3: لبه های پیله (پارگی) باید براق باشه تا پارگیرو نشان بده. هر جا رو صورت پیله اومده سایه بخوره که صورت از پیله جدا نشون داده بشه

پایان

MEGA WAVE

Active Member
سلام این به خاطر در خواست یکی از بچه ها اعمال شده

1-انتخاب یه صورت مناسب (زمینشو داشته باشه)

2-شکلتونو از حالت اصلیش که میخاین عوض کنید با(liguify..( خوب)

3- خوب الان پیله (شکل پیلهرو چون کش اومده باید با ابزار pen کشید(چوین پیله هم کش اومده و هم قوس داره ok

4-اما پارگیها : بچه ها شما برای کشیدن پارگیها(روی یه برگه پارگی هارو روی یه برگه با صلیقه خودتون بکشید که راحتر بتونید اعمالشون بکنید) پارگیها بهتر با ابزار کمند باشه

5-اما جزیات : شما بهتر از قلم استفاده کنید(بهترین کار اینه) opcity قلمرو کم و شروع کنید به نقاشی(بدون ترس.امتحان کنید ) اگر دیدیت طرحتون زار میزنه تکسچرهای واقعیهم به طرح اضافه کنید

6-نقاشی

7- نقاشی

8-نقاشی

9-در باره شماره 3: لبه های پیله (پارگی) باید براق باشه تا پارگیرو نشان بده. هر جا رو صورت پیله اومده سایه بخوره که صورت از پیله جدا نشون داده بشه

پایان

اول ممنون بخاطر این توضیحاتی که دادی

راستش من توی در خواستم بیشتر دنبال این بودم که پیله رو وقتی مثلاً نصفشو کشیدی ببینم ...

یه چیز دیگه شما 100% طرحی رو که اینجا گذاشتید برای پیش نمایش هست و طرح با سایز اصلی حتماً کیفیت خیلی بهتری از این داره...
بازم خیلی بهم کمک میکنی اگه قسمتهایی از صورت رو با کیفیت و سایز اصلی نشون بدی تا هم من هم ما بقی بچه ها قدرت اجرای شما رو خیلی بهتر متوجه بشیم ، چون این طرحی که الان گذاشتی یه مقدار بیکیفیت Save شده و جزئیات خودشون رو نشون نمیدن.

ممنون .

آخرین ویرایش:

Narcisus

Member
سلام
کار جالبی شده اما من از آموزشش هیچی حالیم نشد:d
کامل تر و دقیق تر توضیح میدی؟

bassam_cg

Active Member
بچه ها این پیله همش painting چطوری میتونی براتون توضیح بده اومده اول خود پیله رو کشیده بعدش رگها و سایه ها رو اضافه و کرده وهمینطوری ادامش داده بنده خدا چطوری نقاشی کردنش رو توضیح بده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا