Fa پیغام

mohamadarab

Active Member
سلام...
دوستان دوستان من یک نمونه سرچ درست کردم که یکسری اسامی رو سرچ میکنه...که یکسری از این اسامی در dvd1 و تعدادی از اسامی برای dvd2 هستش...
حالا می خوام وقتی یک اسمی که در dvd2 هستش رو سرچ کرد یک پیغام بده که بگه dvd2 رو قرار بدید..
من خودم از دستور Message استفاده کردم ولی نمی خوام شکل پنجره ویندوز باشه،یعنی از پنجره ای که خودم طراحی کردم استفاده کنم..
...
ممنون:rose:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام...
دوستان دوستان من یک نمونه سرچ درست کردم که یکسری اسامی رو سرچ میکنه...که یکسری از این اسامی در dvd1 و تعدادی از اسامی برای dvd2 هستش...
حالا می خوام وقتی یک اسمی که در dvd2 هستش رو سرچ کرد یک پیغام بده که بگه dvd2 رو قرار بدید..
من خودم از دستور Message استفاده کردم ولی نمی خوام شکل پنجره ویندوز باشه،یعنی از پنجره ای که خودم طراحی کردم استفاده کنم..
...
ممنون:rose:
خوب میتونید پیغام رو توی یک پروژه جدا طراحی کنید و اون رو MBD ذخیره و تو پروژه با دستور RunMBD نمایش بدین. یا میتونید عکسی برای پیغامتون طراحی کنید و تو پروژتون وارد کنید و تمامی شی های مربوطه به پیغام رو گروپ کنید و هروقت میخواین نمایش بدین یا مخفیش کنید. اگه توجه کرده باشین تو بیلدر یک نمونه وجود داره.

mohamadarab

Active Member
ممنون آقای loo30fer عزیز..
می خوام این پنجره امکان بسته شدن داشته باشه...
...
امکان این نیست که شکل خود پنجره ای که برنامه نشون میده رو عوض کرد؟
..
مرسی:rose:

loo30fer

ممنون آقای loo30fer عزیز..
می خوام این پنجره امکان بسته شدن داشته باشه...
...
امکان این نیست که شکل خود پنجره ای که برنامه نشون میده رو عوض کرد؟
..
مرسی:rose:
خوب اگه از فایل MBD برای نمایش پیغام استفاده میکنید میتونید برای بسته شدنش از دستور Exit استفاده کنید و اگه از شی Bitmap اونم تو پروژتون استفاده میکنید برای عدم نمایش میتونید از دستور Hide برای مخفی کردنش استفاده کنید اگه موفق به پیاده کردنش نشدین بگین نمونه براتون پیوست کنم.

mohamadarab

Active Member
خوب میتونید پیغام رو توی یک پروژه جدا طراحی کنید و اون رو MBD ذخیره و تو پروژه با دستور RunMBD نمایش بدین. یا میتونید عکسی برای پیغامتون طراحی کنید و تو پروژتون وارد کنید و تمامی شی های مربوطه به پیغام رو گروپ کنید و هروقت میخواین نمایش بدین یا مخفیش کنید. اگه توجه کرده باشین تو بیلدر یک نمونه وجود داره.
دوست عزیز من از دستور run mbd که استفاده میکنم ،برنامه ای رو که دستور با run mbd باز میکنم ،اندازه کل صفحه باز میشه..
من اگر برای اون پیغام انداره300*300 میگیرم ،وقتی اجراش میکنم دقیقا همین اندازه نمایش داده بشه نه اینکه کل صفحه ی برنامه اصلی رو بگیره....
...
ممنون :rose:
اگه با این توضیحات بش یک مثال بزارید ممنون میشم دوست عزیز

آخرین ویرایش:

loo30fer

دو نمونه براتون پیوست کردم البته اگه ایرادی تو کار بود به خاطر اینه که میخواستم نمونه کار رو نمایش بدم نه عیب گیری کنم.

پیوست ها

• Sample.rar
    259.8 کیلوبایت · بازدیدها: 31

mohamadarab

Active Member
نمونه ی اول کار نکرد....
برای نمونه دوم خودتون پنجره رو طراحی کردید؟چه جوری این پنجره میاد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا