سلام
یه سوال پرسیدیم اونقدر جواب ندادید تا از صفحه اول خارج شد ، دوستان من خواهش می کنم به سوال من جواب بدید من باید تا آخر 3 ، 4 روز دیگه این کار رو تحویل بدم .
ببینید خیلی سادست ، من وقنی می خوام هر مقداری رو توی فیلدی از نوع String (VARCHAR , TEXT , CHAR , ...) ذخیره کنم اررور میگرم ، هیچ فرقی نمی کنه مقداری که می خوام ذخیره کنم فارسی هست یا انگلیسی ، در هر دوحالت اررور میده ، دقیقا زمانی که می خواهم فیلد رو مقدار دهی کنم ، قبل از UPDATE شدن .
دیتابیس MySQL 4 , 5 ، Collation:utf8_persian_ci
پیغامی که میده این هست :
یه سوال پرسیدیم اونقدر جواب ندادید تا از صفحه اول خارج شد ، دوستان من خواهش می کنم به سوال من جواب بدید من باید تا آخر 3 ، 4 روز دیگه این کار رو تحویل بدم .
ببینید خیلی سادست ، من وقنی می خوام هر مقداری رو توی فیلدی از نوع String (VARCHAR , TEXT , CHAR , ...) ذخیره کنم اررور میگرم ، هیچ فرقی نمی کنه مقداری که می خوام ذخیره کنم فارسی هست یا انگلیسی ، در هر دوحالت اررور میده ، دقیقا زمانی که می خواهم فیلد رو مقدار دهی کنم ، قبل از UPDATE شدن .
دیتابیس MySQL 4 , 5 ، Collation:utf8_persian_ci
پیغامی که میده این هست :
Multiple step OLE DB generated errors , Check each OLEDB status , if availabe . No Work was done .
آیا به نحوه ران شدن سرور ربطی داره ؟ Strict Mode ؟ توی جست و جو هام یه جایی خوندم باید از دستور زیر استفاده کنیم :
INSERT DELAY ...
اگر این طور هست من با شی رکوردست رکورد هامو Add می کنم ، باید چی کار کنم ؟
خواهش می کنم دوستان ، کمکم کنید .
ممنون
خواهش می کنم دوستان ، کمکم کنید .
ممنون
آخرین ویرایش: