مدتی است که هنگام کار با max دوچار مشکل میشم .هنگام کار با فایلهای سنگین مکس پیغام out of memory میده و هنگام رندر با FINALRENDER هم دو پیغام عجیب میده یکبار میگه - AASMP : no memory to allocate memory for gbuffer - channels
AASMP : gbufeer- disabled
MAIN : system idle
بعد هم یک کم از فریم رو رندر میکنه به جای سنگینش که میرسه این پیغام رو میده there isn,t enough memory for the raytracer to build it,s acceleration dat strrctures
ضمنا مشخصات سیستم من :
min: giga GA-MA790X-DS4
cpu : phanom 9750 AMD
ram : 2gig bass 800
vga : gfors 9500 1G
ضمنا Ram رو تا 6G افزایش دادیم - مین تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه و لی تاثیری نداشت و روی سیستمهای مختلف هم تست زدیم حتی با INTEL هم پیغام OUT OF MEMORY میده
حالا با توجه به این توضیحات عیب می تونه از چی باشه ما که والا حدود یک ماه الاف اینیم نفهمیدیم . لطفا اکه میشه من رو راهنمایی کنید.مشکل چیه؟؟؟؟؟
AASMP : gbufeer- disabled
MAIN : system idle
بعد هم یک کم از فریم رو رندر میکنه به جای سنگینش که میرسه این پیغام رو میده there isn,t enough memory for the raytracer to build it,s acceleration dat strrctures
ضمنا مشخصات سیستم من :
min: giga GA-MA790X-DS4
cpu : phanom 9750 AMD
ram : 2gig bass 800
vga : gfors 9500 1G
ضمنا Ram رو تا 6G افزایش دادیم - مین تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه و لی تاثیری نداشت و روی سیستمهای مختلف هم تست زدیم حتی با INTEL هم پیغام OUT OF MEMORY میده
حالا با توجه به این توضیحات عیب می تونه از چی باشه ما که والا حدود یک ماه الاف اینیم نفهمیدیم . لطفا اکه میشه من رو راهنمایی کنید.مشکل چیه؟؟؟؟؟