پیشهناد برای تبلت.

SajadCG

کاربر فعال
سلام همه دوستان .
من میخوام یک تبلت بخرم و حدود 200 هزار تومن می خوام هزینه کنم به نظرتون چی بگیرم.؟؟؟؟
اینطور که فهمیدم wacom از همه بهتر ولی نمی دونم چه مدلیش را بگیرم.؟؟؟؟!!!!!

در مورد کیفیت و دقت مدل پیشنهادی هم توضیح بدید ممنون میشم.:rose::rose:

main

Well-Known Member
والا با 200 تومن فک نمی کنم تبلت خوبی گیرت بیاد!!!!!!!!!!!

moslancer2

Member
دوست عزیزم با این قیمت شما میتونید از تبلت های بامبو برای واکوم رو بخرید من سری bamboo pen & touch رو پیشنهاد میدم... برای اطلاعات بیشتر هم به این سایت برید...
http://wacom.ir/index.html

SajadCG

کاربر فعال
دوست عزیزم با این قیمت شما میتونید از تبلت های بامبو برای واکوم رو بخرید من سری bamboo pen & touch رو پیشنهاد میدم... برای اطلاعات بیشتر هم به این سایت برید...
http://wacom.ir/index.html

قیمت این مدل که شما معرفی کردید را دیدم .قیمتش رو زده 150 هزار تومن.
از نظر این مدل حساسیت و کیفیتش کار خوب هست ؟؟؟؟

اخه main جان فرمودند که با این هزینه چیز خوبی گیرت نمی یاد؟؟؟؟؟
به نظر شما چیکار کنم همین را بگیرم ؟؟؟؟

moslancer2

Member
قیمت این مدل که شما معرفی کردید را دیدم .قیمتش رو زده 150 هزار تومن.
از نظر این مدل حساسیت و کیفیتش کار خوب هست ؟؟؟؟

اخه main جان فرمودند که با این هزینه چیز خوبی گیرت نمی یاد؟؟؟؟؟
به نظر شما چیکار کنم همین را بگیرم ؟؟؟؟

دوست عزیزم درباره محصولات واکوم کیفیت که عالی هست... در این رنج قیمت هم از لحاظ حساسیت و کارایی و دقت مدل های بامبو کلا در رده ارزون حرف اول رو دارن... من که پیشنهاد میکنم اگر نمیخواید پولتون حدر بره از سری بامبو خرید کنید که خوب هست و بهترین در نوع خودش... خوبیش اینه که بدون قلم هم کار میکنه و میتونید با دست نقاشی کنید... یکی از دوستان من هم بامبو داره و خیلی راضیه... فقط شاید کوچک بودنش کمی سخت باشه اما کار باهاش لذت بخشه... من پیشنهادم سایز a5 هست... در ضمن هیچ موقع سمت خرید محصولات متفرقه نرید مثل genius و یا غیره که ضرر میکنید...
این بامبو در فتوشاپ هم به راحتی حسگرهاش کار میکنه...
خلاصه در این رنج قیمت بهترین انتخاب بامبو هست از نظر من...:rose:

mrtnet

Member
سلام

والا بنده نمیخوام تو ذوقتون بخوره ولی با این هزینه چیزی مناسب گیر شما نمیاد .... به نظر من عالیترین و بهترین ایپاد 2 هست که فوق العاده هست میتونید با حدود 950 تهیه کنید ...

موفق و پیروز باشید

SajadCG

کاربر فعال
سلام

والا بنده نمیخوام تو ذوقتون بخوره ولی با این هزینه چیزی مناسب گیر شما نمیاد .... به نظر من عالیترین و بهترین ایپاد 2 هست که فوق العاده هست میتونید با حدود 950 تهیه کنید ...

موفق و پیروز باشید

دوست عزیز منظور من تبلت های گرافیکی که با قلم کار میکنه هست نه ipad اپل:lol::lol:

SajadCG

کاربر فعال
دوست عزیزم درباره محصولات واکوم کیفیت که عالی هست... در این رنج قیمت هم از لحاظ حساسیت و کارایی و دقت مدل های بامبو کلا در رده ارزون حرف اول رو دارن... من که پیشنهاد میکنم اگر نمیخواید پولتون حدر بره از سری بامبو خرید کنید که خوب هست و بهترین در نوع خودش... خوبیش اینه که بدون قلم هم کار میکنه و میتونید با دست نقاشی کنید... یکی از دوستان من هم بامبو داره و خیلی راضیه... فقط شاید کوچک بودنش کمی سخت باشه اما کار باهاش لذت بخشه... من پیشنهادم سایز a5 هست... در ضمن هیچ موقع سمت خرید محصولات متفرقه نرید مثل genius و یا غیره که ضرر میکنید...
این بامبو در فتوشاپ هم به راحتی حسگرهاش کار میکنه...
خلاصه در این رنج قیمت بهترین انتخاب بامبو هست از نظر من...:rose:

به خاطر اطلاعاتی که دادید ممنون.:rose::rose:

آیا فقط فرق مدل a6 و a5 سایزشون هست ؟؟یا اینکه ویژگی هاشون با هم فرق میکنه؟؟؟:-?

moslancer2

Member
دوست عزیزم خواهش میکنم... فرق در اندازه هست a6 کمی کوچکتر از a5 هست و سایز a5 رو هم اگر کاغذ a5 رو دیده باشی در اون اندازه هست... اما امکانات زمانی فرق میکنه که مدل عوض بشه مثلا bamboo touch با bamboo pen & touch فرق میکنه امکاتاتشون... در اولی مثلا فقط با دست میشه کشید و قلم همراه نداره و جدا باید تهیه بشه و در دومی هم میشه با دست کشید و قلم هم داره همراه...
در کل اینکه میگن با این قیمت نمیشه چیزه خوبی گرفت رو موافق نیستم دوست عزیز... برای اینکه الان مدل های بامبو خیلی جدید هم شده و کلا شرکت واکوم به فکر افرادی که نیمه حرفه ای و حرفه ای کار میکنن اما هزینه زیاد نمخوان بکنن هم بوده...
فقط موقع خرید یک چیز رو پیشنهاد میدم چک کن... این که اول برو سایت اصلی واکوم مدلی که انتخاب کردی رو ببین چی در بسته بندی داره بعد برو بخر... دوست من intuos4 گرفت ولی ماوس توش نبود... من خودم خیلی شانس داشتم زمانی بود که کسی برام آورد...
خلاصه باز هم میگم با این هزینه بهترین گزینه بامبو هست و خودش دنیایی داره...:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا