پیشنهاد معاوضه اطلاعات زیاد 3dmax با هارد اکسترنال

amir-7

New Member
سلام دوستان.من پیشنهادی منصفانه ای دارم برای اونهایی که به تری دی مکس علاقه ی زیادی دارند.من حدود 30 گیگ فیلم آموزش مکس و وی ری مکس به زبان انگلیسی و چندین آموزش فارسی دارم.حدود 60 گیگ مدل و آبجکت آماده شامل تمام چیزهایی که برای طراحی interior و exterior لازم هست دارم.از قاشق چنگال گرفته تا بهترین و زیباترین مبلمان مدرن و کلاسیک.از گل و گلدون گرفته تا درخت و هر چیزی که برای طراحی خارجی نیاز هست.به علاوه ی نرم افزارهای مکس با پلاگینهای این برنامه.تمام اینها رو که ارزشی بیش از 500 هزار تومن دارند،با هارد اکسترنال متوسط عوض میکنم.اگر شما پیشنهاد دیگه ای هم دارید من پذیرا هستم.امیدوارم از این پست برداشت اشتباه نشه.من خواستم هم مشکل خودم رو برطرف کنم و هم شاید مشکل کسی رو برطرف کرده باشم.منتظر نظر شما دوستان هستم

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من حدود 2 ترا اموزش دارم هرکی خواست قیمت هم مناسب :green:

30 گیگ چیز نمیشه یعنی 500 زیاده براش

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
واقعا 500 براش زیاده. 500 تا میتونی حدودا میتونی 250 گیگ اطلاعات از جای دیگه خریداری کنی حتی ارزون تر هم هست بعضی جاها. قیمت منصفانه نیست دوست عزیز

amir-7

New Member
واقعا 500 براش زیاده. 500 تا میتونی حدودا میتونی 250 گیگ اطلاعات از جای دیگه خریداری کنی حتی ارزون تر هم هست بعضی جاها. قیمت منصفانه نیست دوست عزیز

مرسی از پاسخ شما دوستان.شاید شما متن رو کامل نخوندید.من گفته بودم با 60 گیگ مدل و آبجکت آماده که کم گیر میاد و به علاوه نرم افزارها و پلاگینهای مکس چیزی حدود 500 تومن ارزش دارند.شاید کمی کمتر.ولی من خودم آبجکتها رو به زحمت گیر آوردم.ظمن اینکه من یادم رفته بود بگم که من متریالهای بسیار زیاد با کیفیت بسیار بالا هم دارم.

همچنین میتونم اینها رو هم اضافه کنم:
آموزش اتوکد به همراه مدلها و آبجکتهای آماده
آموزش گوگل اسکیچاپ
آموزش رویت
آموزش چیف
آموزش فتوشاپ
آموزش مجموعه ادوبی
آموزش طراحی وب
آموزش آرشیکد
و...
به علاوه نرم افزارهای کامل و بیش از 5 گیگ کتاب ها و مجلات معماری
و پروژه ها و مطالب مفید برای بچه های معماری که بیش از 5 گیگ میشه

شاید الان ارزش بالاتری داشته باشند.باز هم نظر بدید لطفا.مرسی از شما

faramarz2

Well-Known Member
سلام...
بچه ها من در ازای 500 هزار تومن 500 گیگ آموزش مکس ، مایا ، سینما فور دی ، udk ، یونیتی ،کرای انجین ، مودو ، مودباکس ، بادی پینت ، فتوشاپ ، هودینی ، موشن بیلدر ، سافت ایمیج ، ماری ، نیوک ، وی ری ، زی براش ، افتر افکت و ... و کلی آموزش های 2d و محصولات اورموشن مثل آرک مدل ها از ولوم 1 تا 100 و ولوم های 101 و 102 و 106 و 107 و 109 و 112 و 117 و آرک اکستریور ها ولوم های 1 تا 16 و آرک اینتریور ها ولوم های 1 تا 20 و ولوم های 22 و 23 و 25 و 26 و 27 و 28 و مدل های ماشین های HD و آموزش های اورموشن و کلی تکسچر از قبیل پک توتال تکسچر 1 تا 19 و... بهتون میدم.چطوره؟:cool:

آخرین ویرایش:

CG-Student

Member
17 dvd آموزش داینامیک مایا= 68 gig
به اضافه 30 dvd همه نوع آموزش مایا = 120 gig
5 dvd آموزش مکس
در اختیار دوستانی که علاقه به یادگیری 3 بعدی دارند :paint:

CG-Student

Member
ببخشید افتر افکت هم 15 دی وی دی + آموزش فتوشاپ 5 دی وی دی و + آموزش انیمیشن 2 بعدی cartoon smart
دوستان خواستند با بنده در تماس باشند

amir-7

New Member
سلام...
بچه ها من در ازای 500 هزار تومن 500 گیگ آموزش مکس ، مایا ، سینما فور دی ، udk ، یونیتی ،کرای انجین ، مودو ، مودباکس ، بادی پینت ، فتوشاپ ، هودینی ، موشن بیلدر ، سافت ایمیج ، ماری ، نیوک ، وی ری ، زی براش ، افتر افکت و ... و کلی آموزش های 2d و محصولات اورموشن مثل آرک مدل ها از ولوم 1 تا 100 و ولوم های 101 و 102 و 106 و 107 و 109 و 112 و 117 و آرک اکستریور ها ولوم های 1 تا 16 و آرک اینتریور ها ولوم های 1 تا 20 و ولوم های 22 و 23 و 25 و 26 و 27 و 28 و مدل های ماشین های HD و آموزش های اورموشن و کلی تکسچر از قبیل پک توتال تکسچر 1 تا 19 و... بهتون میدم.چطوره؟:cool:

خیلی پیشنهاد خوبی دادی فرامرز جان.من خودم نیاز داشتم قبول میکردم.ولی من وجه نخواسته بودم.هارد 500 گیگ خواسته بودم که به مراتب قیمتش پایین تر از این حرفهاست.مرسی از پاسختون

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
این هم لیست من هر گیگ هم 150 تا تک تومنی :green:

T list tutorials حدود 64 DVD از اموزش های مختلف

پیوست ها

• My list.rar
    138.2 کیلوبایت · بازدیدها: 34

benyamin_pc

Well-Known Member
جناب شیرانی عزیز من یک سری از این گیگ های لیست شمارو میخام , کجا سفارش بدم؟ هارد باید بیارم خدمتتون؟

benyamin_pc

Well-Known Member
خوب فروش هم انجام بشه , اطلاعات تبادل بشه خیلی هم خوبه , تازه بقیه لیست 2 ترابایتتونم بذارین ما خریداریم:wink:

ssdsajad

Active Member
نکته:
این تاپیک تبادل اطلاعات نیست .. لطفا اصلاح کنید
کشفیاته خودتونو به اشتراک نمیذارید که
داریداز این دی وی دی های آموزشی عوض میکنید
همچین گفتید اطلاعات که من چیزای دیگه فکرکردم

جدیدترین ارسال ها

بالا