با سلام.بر خدمت عزیزان و زحمت کشان وب سایت.
من یک سفارش اختصاصی از مدیران دارم.به عبارتی یک مناقصه می خوام بذارم.
برای پروژه پایانی لیسانسم است.
طراحی نرم افزار آموزشی ماشین های الکتریکی با فلش
من به عنوان نمونه 3 تا فلش نیز می گذارم که از سایت های خارجی برای بعضی از سر فصل دروس پیدا کردم و فارسی کردم.
2 تا مسئله جلوی ماست.
1:راجب تعدادی از مباحث دروس من تعدادی انیمیشن فلش پیدا کردم که بایستی سورس و ترجمه بشه.که یکی قیمت اینو می خوام هم تو اکشن اسکریپت 2 و هم تو اکشن اسکریپت 3.تقریبا همه فلش ها شبیه این 3 تا فلش نمونه است.
بر حسب فریمی حساب می کنین یا مثلا هر یک از این فلش ها رو چند ادیت می کنین.(ترجمه +پاره ای تغییرات)
2.قسمت دیگری از فلش ها نیز بایستی طراحی بشن.تو همین موضوع ها است که نحوه طراحی این فلش ها نیز یعد از به
توافق رسیدن ذکر خواهد شد.طراحی چنین فلشی قیمتش چند از آب در می یاد.
در جمه می توان گفت که 50 تا از سر فصل ها دیتای اولیه است و 50 تا بایستی طراحی بشن.
ممنون می شم قیمت نهایی پروزه را با ریز محاسباتش بای من بگین.
شماره من 09358564661 است.من هادی ارجمند هستم.
یا هم به آدرس میل من با موضوع فلش میل بزنید.
[email protected]
من یک سفارش اختصاصی از مدیران دارم.به عبارتی یک مناقصه می خوام بذارم.
برای پروژه پایانی لیسانسم است.
طراحی نرم افزار آموزشی ماشین های الکتریکی با فلش
من به عنوان نمونه 3 تا فلش نیز می گذارم که از سایت های خارجی برای بعضی از سر فصل دروس پیدا کردم و فارسی کردم.
2 تا مسئله جلوی ماست.
1:راجب تعدادی از مباحث دروس من تعدادی انیمیشن فلش پیدا کردم که بایستی سورس و ترجمه بشه.که یکی قیمت اینو می خوام هم تو اکشن اسکریپت 2 و هم تو اکشن اسکریپت 3.تقریبا همه فلش ها شبیه این 3 تا فلش نمونه است.
بر حسب فریمی حساب می کنین یا مثلا هر یک از این فلش ها رو چند ادیت می کنین.(ترجمه +پاره ای تغییرات)
2.قسمت دیگری از فلش ها نیز بایستی طراحی بشن.تو همین موضوع ها است که نحوه طراحی این فلش ها نیز یعد از به
توافق رسیدن ذکر خواهد شد.طراحی چنین فلشی قیمتش چند از آب در می یاد.
در جمه می توان گفت که 50 تا از سر فصل ها دیتای اولیه است و 50 تا بایستی طراحی بشن.
ممنون می شم قیمت نهایی پروزه را با ریز محاسباتش بای من بگین.
شماره من 09358564661 است.من هادی ارجمند هستم.
یا هم به آدرس میل من با موضوع فلش میل بزنید.
[email protected]