پیشنهاد عظیم جمع آوری همه ی نمونه ها

newman_hf

Member
به نام خدا
سلام ، با کسب اجازه از اساتید بزرگ مالتی مدیا بیلدر مخصوصا آقایان (Silvercolor-Loo30fer-m javad و ....)
بنده یه پیشنهاد خیلی عالی دارم که کار رو برای افراد تازه کار ( مثل خودم ) راحت می کنه به نظر من اساتید که خیلی عالی به تمام مطالب انجمن دسترسی کامل دارم بیان و یه لطفی به مجید آنلاین بکنند و تمام Sample های که آموزش داده شده رو جمع آوری کنند ( می دونم کاره سختیه ولی من دیدم اساتید به یه مطلب مثلا تو صفحه 93 هست راهنمایی می کنن و میگن اینجا فلان بحثی که شما می خواستید مطرح شده ... )

یه چیز دیگه ای هم که هست و اینکه قبول کنیم ما هیچ کدوممون ( منظور افراد تازه کار مثه خودم ) نمیایم بریم جستجو کنیم و حتی اگر هم بکنیم چون نوع گفتار 2 نفر با یکدیگر یکی نیست نمیشه به راحتی مطلب مورد نظر رو پیدا کرد مثلا من می خوام دنباله آموزش گذاشتن pdf تو پروژم باشم واقعا نمی دونم پی جستجو کنیم ؟؟ باید بنویسم : آموزش pdf در mmb یا آموزش پی دی اف در ام ام بی یا استفاده از فایل های pdf با استفاده از پلاگین و ... چون ما تو زبان نوشتاری تو انجمن هم انگلیسی می نویسیم هم فارسی هم فینگیلیش و اینکه شاد یک فردی سوالی رو تو یه پست نا مربوط پرسیده باشه و دیگران هم جواب داده باشن دیگه نور علی النور میشه ...
ببخشید خیلی حرف زدم منظوره کله حرفم اینه که لطفا این پست رو مدیران مهم کنند و همه بیان یاری کنیم و همه ی مثال های انجمن رو یک جا بزاریم و یک توضیح کوتاه هم در موردش بدیم ... و آدرس بحث اصلی رو هم بزاریم که اگر کسی مشکل داشت بیان کنه واقعا الان اگه کسی مشکلی تو بحثی که 1 سال پیش مطرح شده و الان صفخه 60 داشته باشه چی کار باید بکنه :cry: ؟؟؟
ممنون میشم اگه اساتید یک آستینی بالا بزنن و این مبحث رو مهم کنن و همه بیان و یاری کنن...
یا علی خدا نگهدار
:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز، بخش بانک ابزار و فایل های سودمند هم به همین منظور ساخته شده، آرشیوی از مثالها،پلاگین ها و ابزارهای MMB
این چیزی که شما میگید قبلاً وجود داشت، یک تاپیک که پر از مثال بود و خودش 100 صفحه بود، حالا پیدا کردن مثالتون تو اون 100 صفحه یک دردسر دیگه !

باز هم تکرار میکنم، اگر کمی وقت رو روی جستجو کردن بگذارید، به پاسخ مناسبی میرسید، اگر هم به هر دلیلی نتونستید به جوابتون برسید، ان بخش رو نگاهی بکنید.

علاوه بر این، مبحثی هست بنام مهمترین و بهترین مباحث تالار همگی در یک مبحث + کتاب رایگان و کامل بیلدر که مباحثی که پرکاربردتر هستن اونجا لیست شدن برای دسترسی سریع، هرکدام از دوستان اگر احساس میکنن نیاز هست مبحثی در اون لیست قرار بگیره، به بنده پیغام خصوصی بدن و معرفی کنن تا در اون لیست ثبت بشه.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا