پیشنهاد برای مسابقه اکستریور بعدی...حتما ببنید...

Hamed

Active Member
سلام
پیشنهاد
من چند روز پیش رفتم به کاخ گلستان تهران برای دیدن به سرم زد یه چندتا عکس بگیرم شاید موضوع مسابقه جدید باشه و هم یکی از برترین آثار ایران زمین رو شبیح سازی کنن :oops: :oops: :oops:
فقط دوتا مطلب :

1- پلان رو گیر آوردن تو نت با خودتون
2- متاسفانه من نزدیک به 40 عکس گرفتم حتی سعی کردم تکسچر هارم در بیارم ولی توی رم همین تعداد مونده...

علی علی
83009972861936514337.jpg

62107772560517925349.jpg

47566988483196089770.jpg

02211892744337286741.jpg

بقیشم آپ میکنم

سلام دوسته عزیز اگه تو ضمیمه میزاشتید خیلی بهتر بود با اینترنته 1 مگ کلی طول میکشه جه برسه دوستانی که نتشون کم سرعته.. اما موضوع خیلی خوبیه منم دوست دارم شرکت کنم

Hamed

Active Member
نه عزیز
من جسارت نکردم...حالا بقیش با خودت...
من دارم پشنهاد میدم ولی به علاقه دوستان و مدیران ارشد و برنامه ریزان میتونید یکی از صحنه هارو مدل کنید و رندر بگیرید...
من بیشتر به ارزش کار فکر میکنم...

علی علی

.:BehzAd:.

Active Member
حامد جان با اینترنت پر سرعت دارم ولی حوصله ام نشد صبر کنم تا لود شه حجم عکس ها رو بیار پایین تا بازدید کننده تاپیکت بالابره

legendarp

Well-Known Member
آره با بهزاد موافقم عکسها رو پیوست کن من هم هنزو که هنوز پدرم در میاد پیج باز شه هر بار که باز میشه 10 مگ از ترافیک پر پر میشه
آنصاف داشته باش
ولی موافقم باهات حامد اگر باشه چی از این بهتر که بنای تاریخی باشه

behrang2

Member
تاپیکتو جا اشتباهی زدی... فکنم بخش پیشنهادات و نظرات داره..البته نمیدونم کجاس اما فکنم داره:د

Hamed

Active Member
دوستان دقت کنید من یه تاپیک دیگه هم زدم تو همین جا به همین اسم اونارو میتونید ببنید...

حامد جون دمت گرم فکر خوبیه ولی مدیران رو راضی کن سوییچ کنن رو اینتریور تنوع بشه
با ایم بنا هم موافقم حتما جزو کارا باشه

max vray

کاربر VIP
سلام اقا حامد این که اینتریور باشه خوبه اما موافق این کار نیستم به چند دلیل
1.مسابقه قبلی مدلینگ خاصی نداشت و پلان و نما و برشش در اختیار بود 2 بار تمدید شد این کار که خودش قول مرحله اخر!
2.تکسچر تو این کار بسیار بسیار مهمه و دسترسی به تکسچرای این کار برای دوستان تهرانی همچون شما خوبه ما ها که ته نیستیم باید تو نت بگردیم چیزی شبیه به این تکسچرارو پیدا بکنیم که نمیکنیم چون طرح های کاشی کاری ایرانی بسیار قنی هست و متفاوت از هم.
3.ابعاد تکسچر ها بر اساس دهنه های متفاوت و فضاهای متفاوت در نما ها هست و عکس های نت ابعاد بزرگتر و با کوچکتری دارند و 100 درصد بطور کامل رو مدل مچ نمیشن.
4.مدلینگ فضاهای سنتی به خاطر نقوش ریز و ظرافت وقت گیره اما فضای مدرن مدلینگ سبکتری داره.
بنظرم برای مسابقه ایی در این سطح یک کار سبکتر مناسبتره تا به تکسچرنگ و نور پردازی بیشتر توجه بشه نه مدلینگ
موفق باشین:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا