YTERROR
Active Member
در خيلي از پست ها ديدم كه آقاي ترور سريع مياد و يك نظري ميده و نظر ديگران رو هم تكذيب مي كن
تکذیب نکردم نظرمو گفتم حالا نظر یکی موافق یکی مخالف نمیشه که اکه با یکی مخالف بود آدم بگه نظر خودش درسته پس دیگری تکذیب می کنه باهم فرق دارند
این کار رو مطمن باشید از بین این همه فروم ایرانی نفر اول نیستید می خواین شروع کنید خیلیها شروع کردند و زیرش موندن و انصراف داند
بنده بنا به اطلاعات که از هزینه این وب سایت و اطلاعاتی که در این زمینه دارم به نظرم تا وقتی فکری برای هزینه های وب سایت نشه و همین طور در آمد کاربران و حمایت اط اونا اشتباه به فکر کارهای بزرگ بود که هر چقدر اراده هم داشته باشه طرف زیر اراده خودش بمونه
همیشه اراده همه کار و نمی کنه اول عقل بعد فراهم سازی امکانات سپس اراده نه یکی اراده بکنه ولی بخواد زیرش بمونه این فروم که فروم گرافیک نیست فقط خیلی از اعضای این فروم یا برنامه نویس هستند یا فلش کار یا ......
به نظر من این کار برای مجید آنلاین اصلا نه سودی داره نه .... و اصلا در اون مرحله نیست بخواد دست به همچین کاری بزنه
اگه بنا به راه اندازی همچین کاری باشه پرشن تولز که یک فروم میشه گفت تا چند سال پیش نصف مجید آنلاین هم نبود الان بعد از گذشت چند سال دو یا سه برابر شده بدلیل نبودن مشکلاتاز قبیل ...... چون فرومی که از هوادان موزیک تا ... توش هستند
من نگفتم كه مشكل بين دولت ها باعث اين ميشه مطمئنا هيچ دولتي اين كار رو نمي كنه .
دوست عزیز خیلی از مشکلات ما مخوصا دیتا سنترها ما اصل سر دولتهاست بدلیل کمک و یارانه دادن به این شرکتها از طرف دولت آمریکا موظف به تحریم ایران می باشند
ولي به نظر شما چرا گوگل داره يكي يكي امكانات رو از ايراني ها ميگيره ؟ ( دولت آمريكا مجبورش كرده ؟)
خوب معلومه كه نه ولي طرز فكري كه اون ها از ما دارن مثل طرز فكري هستش كه ما از افغانستان داريم ( متاسفانه )
متاسفم که به این نتیجه رسیدید که شما خودتون رو ایرانی می دونید در این حد هستید چون من و بعضی از افراد همچین فکری در رابطه با خودمون نداریم
چون تویی همچین محیطهای هیچ اهمیتی نداره طرف دختره یا پسره یا 10 سالشه یا 100 سالش یا ایرانی یا آمریکا یا اروا یا آفریقایی مهم چیزی که بلده و اطلاعاتش هست نه چیز دیگه
یک فورم فوق العاده حرفه ای که هیچ موفع من در هیچ ساعتی کمتر از 1600 نفر آنلاین نبودن توش نه مال آمرکیا بوده نه اروپا نه ... بلکه مال همین آفرقا بد بخت بیچاره خودمونه فقط بدلیل گزاشتن اطلاعات جددی در روز خود من بالای 10 بار فورم رو چک می کنم
حالا اگه ما بيايم با زبون خودشون باهاشون حرف بزنيم مطمئنا چهره اصلي ما براشون رو ميشه و مطمئنا تمايل پيدا ميكنن كه همكاري ن
زیون خوش = با ارایه نمونه کارها و مطالب خوب و تک نه هر مطلبی که هر جا پیدا میشه ما بیایم بزاریم
موفق و پیزور باشید قصد من کمک نه .....