پیشنهاد برای جذب کاربر خارجی و حرفه ای

وضعیت
موضوع بسته شده است.

YTERROR

Active Member
در خيلي از پست ها ديدم كه آقاي ترور سريع مياد و يك نظري ميده و نظر ديگران رو هم تكذيب مي كن

تکذیب نکردم نظرمو گفتم حالا نظر یکی موافق یکی مخالف نمیشه که اکه با یکی مخالف بود آدم بگه نظر خودش درسته پس دیگری تکذیب می کنه باهم فرق دارند

این کار رو مطمن باشید از بین این همه فروم ایرانی نفر اول نیستید می خواین شروع کنید خیلیها شروع کردند و زیرش موندن و انصراف داند

بنده بنا به اطلاعات که از هزینه این وب سایت و اطلاعاتی که در این زمینه دارم به نظرم تا وقتی فکری برای هزینه های وب سایت نشه و همین طور در آمد کاربران و حمایت اط اونا اشتباه به فکر کارهای بزرگ بود که هر چقدر اراده هم داشته باشه طرف زیر اراده خودش بمونه

همیشه اراده همه کار و نمی کنه اول عقل بعد فراهم سازی امکانات سپس اراده نه یکی اراده بکنه ولی بخواد زیرش بمونه این فروم که فروم گرافیک نیست فقط خیلی از اعضای این فروم یا برنامه نویس هستند یا فلش کار یا ......

به نظر من این کار برای مجید آنلاین اصلا نه سودی داره نه .... و اصلا در اون مرحله نیست بخواد دست به همچین کاری بزنه

اگه بنا به راه اندازی همچین کاری باشه پرشن تولز که یک فروم میشه گفت تا چند سال پیش نصف مجید آنلاین هم نبود الان بعد از گذشت چند سال دو یا سه برابر شده بدلیل نبودن مشکلاتاز قبیل ...... چون فرومی که از هوادان موزیک تا ... توش هستند

من نگفتم كه مشكل بين دولت ها باعث اين ميشه مطمئنا هيچ دولتي اين كار رو نمي كنه .

دوست عزیز خیلی از مشکلات ما مخوصا دیتا سنترها ما اصل سر دولتهاست بدلیل کمک و یارانه دادن به این شرکتها از طرف دولت آمریکا موظف به تحریم ایران می باشند

ولي به نظر شما چرا گوگل داره يكي يكي امكانات رو از ايراني ها ميگيره ؟ ( دولت آمريكا مجبورش كرده ؟)

خوب معلومه كه نه ولي طرز فكري كه اون ها از ما دارن مثل طرز فكري هستش كه ما از افغانستان داريم ( متاسفانه )

متاسفم که به این نتیجه رسیدید که شما خودتون رو ایرانی می دونید در این حد هستید چون من و بعضی از افراد همچین فکری در رابطه با خودمون نداریم

چون تویی همچین محیطهای هیچ اهمیتی نداره طرف دختره یا پسره یا 10 سالشه یا 100 سالش یا ایرانی یا آمریکا یا اروا یا آفریقایی مهم چیزی که بلده و اطلاعاتش هست نه چیز دیگه

یک فورم فوق العاده حرفه ای که هیچ موفع من در هیچ ساعتی کمتر از 1600 نفر آنلاین نبودن توش نه مال آمرکیا بوده نه اروپا نه ... بلکه مال همین آفرقا بد بخت بیچاره خودمونه فقط بدلیل گزاشتن اطلاعات جددی در روز خود من بالای 10 بار فورم رو چک می کنم

حالا اگه ما بيايم با زبون خودشون باهاشون حرف بزنيم مطمئنا چهره اصلي ما براشون رو ميشه و مطمئنا تمايل پيدا ميكنن كه همكاري ن

زیون خوش = با ارایه نمونه کارها و مطالب خوب و تک نه هر مطلبی که هر جا پیدا میشه ما بیایم بزاریم

موفق و پیزور باشید قصد من کمک نه .....

twister

New Member
سلام دوستان .

متاسفانه تا كوچك ترين حرفي زده ميشه دوستان ميان و يك پست گنده مي زنن كه ربطي به بحث نداره .

آقاي ترور بايد خدمتتون عرض كنم كه من آدمي نيستم كه ندونسته حرف بزنم مطالعات سياسي هم زياد دارم كه از دنيا عقب نمونم حرفي رو هم كه راجه به ديد ديگران از ما زدم كاملا به نقل از فيلسوف برجسته الهي قمشه اي هستش و فكر نميكنم كه حرف بي پايه اي باشه و توهين هم به كسي نيست . چون من كه نگفتم ما مثل افغان ها هستيم من گفتم ديد كشورهاي ديگه اين طوريه !‌( نظر من و استاد الهي قمشه اي كه اينه به هر صورت شايد شما اصلح تريد !‌)

ياهو ترور : متاسفم که به این نتیجه رسیدید که شما خودتون رو ایرانی می دونید در این حد هستید چون من و بعضی از افراد همچین فکری در رابطه با خودمون نداریم
دوست عزيز اين حرفتون رو نشنيده گرفتم ! :)

من شخصا اين بحث رو تموم مي كنم از جانب خودم و بر مي گردم به صحبت اصلي .
از مديران محترم هم مي خوام كه اگر امكان چنين كاري هست اطلاع بدن . ميشه مديران در كنار كاربران اين مهم رو عملي كنن . ( هيچ كاري نشد نداره :) )

در آخر هم به ترور عزيز بگم كه مثل برادر من ميموني ترور جان و واقعا به شما احترام مي زارم و بحث و اين جور حرف ها به كنار مقوله جداست . :D
موفق و سربلند باشين دوستان . :D

بچها خواهش می کنم بحث به بیراه نبرین بزارین به یه نتیجه برسیم تا مبحث نبستن .مرسی دوستای گلم.

دوستای گل دیگمونم بیان نظرشون رو بگن چون من برای عملی شدن این کار برنامه ها دارم لطفا بقیه نظر بدن .ممنونم

YTERROR

Active Member
امیدوارم موفق باشید کسی بدش نمیاد پیشرفت بکنه حالا این فورم یا هر ایرانی دیگه

ولی فکر کنم بعد از چند روز و 131 بازدید از این تایپیک که فکر کنم 20 بارش من بودم و 10 الی 20 بار هم کسایی که تویی تایپیک پست زدند یا اشترک دارند نتیجه این باشه برای کاربران چیز جالبی نبوده که برا یخوندنش وقت صرف نکردن

موفق و پیروز باشید

pok_rat

Member
تنها کاري که ميشه کرد اينه که يه فروم ديگه بزنيم!
Invision-Board-France-294.gif

يعني يه فروم مثلا انگليسي تابع mo ....
اين کارم نياز به ريسک داره...چون ما نميدونيم چند نفر خارجي مياند...
يا اينکه چند نفر از بچه هاي اينجا انگليسي ميدونند....
از نظر من بيخيال! همينايي که هستيم ۱۰ سال ديگه پيشرفت ميکنيم! و حرفه اي حساب ميشيم!
Invision-Board-France-547.gif

Invision-Board-France-57.gif

دعوت کاربرش با ما بعدشم شما اگه دوست داری سرعت پیشرفتت 10 ساله باشه حرفی نیست دوست عزیز

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب من تا اينجا خيلي توي اين بحث شركت نكردم چون احساس كردم كه شايد با صحبتهاي بقيه بچه ها به اين نتيجه برسيد كه اين كار در حال حاضر عملي نيست. به دلايلي كه بعضياشو براتون ميگم و اميدوارم كه قانع بشيد:

1- اولين نياز هر فروم تخصصي داشتن كاربراي تخصصي هست. يه فروم تخصصي هم بايد تعداد كاربر بالايي داشته باشه تا بتونه بين بقيه فروما خودشو نشون بده. حالا شما لطف كنيد و يه ليست از بچه هايي كه تو اين فروم واقعا دارن حرفه اي كار ميكنن رو تهيه كنيد كه كارشون در حد كاراي جهاني باشه. نميگم آدم نبايد پيشرفت كنه ولي اون استاد گرافيك يا مالتي مديا هيچوقت نمايد وقتش رو براي افرادي مثل من بذاره تا بخواد بهمون چيزي ياد بده! نهايتش اينه كه اگر فروم حرفه اي بود مياد و تو بحثا شركت ميكنه نه اينكه بياد و بدون هيچ چشم داشتي از پايه شروع كنه به آموزش دادن!

2- مهمترين چيزي كه براي برقرار كردن ارتباط بين كاربراي ايراني و غيرايراني لازم هست زبان تخصصيه. شما يه سر به يه فروم انگليسي زبان بزنيد كه مثلا دارن درباره فتوشاپ بحث ميكنن. خيليا براي خوندن يه جمله بايد 1 ساعت تو ديكشنري بگردن و كلمه به كلمه جملات رو معني كنن. پس اينم دومين شرطيه كه هنوز آماده نيست.

3- سطح كارهايي كه براي نظرخواهي گذاشته ميشه رو نگاه كنيد (خواهشا به كسي برنخوره كلي دارم ميگم) به جز بعضي از كارا خيلياشون واقعا آماتور هستن. البته هيچ ايرادي هم نداره ها چون اصلا هدف اين سايت آموزش و حل مشكلات افراد آماتور بوده و هست. حالا شما يه سر به بخش گالري فتوشاپ مثلا سايت Cg بزنيد و تفاوتها رو ببنيد تا چه حد!

4- بين ما ايرانيا متاسفانه يه چيزي مد شده اونم اينه كه هر وقت بحثي رو ميخوايم شروع كنيم آخرش به مثلا امريكا و فلان و بهمان ختم ميشه. الان تو همين تاپيك كه موضوعش هيچ ربطي به اين قضايا نداره چقدر بحث به بيراهه رفته!؟ در حاليكه تو يه فروم تخصصي فقط و فقط بايد بحث و آموزش و صحبت در مورد همون رشته باشه.

در كل اينا چند نمونه از دلايلي بود كه نشون ميدن هنوز ظرفيت سايت در اون حدي نيست كه بخوايم همچين كاري كنيم. در ثاني تمام اعضا و مديراي اين سايت هم نميتونن 24 ساعته وقتشون رو روي فروم بذارن. هر كسي به هر حال مشكلات خودش رو داره و در حد توانش ميتونه كار كنه.

به هر حال اميدوارم با اين دلايل كه به نظر خود من منطقي هستن قانع شده باشيد.

موفق باشيد.

خوشحال شدم که حداقل قانع شدم. که هنوز نشدم. در ضمن من در کل سایت عرض کردم چند کاربر حرفهای دادیم هدف اصلی اونا بودن.شعار سایت و عوض کنید.این فقط امتحان کشش بود سارا خانوم!! .

Mandana

Active Member
بچه ها لطف کنین توی تاپیک به کسی توهین نشه
اگه باز هم کسی از لحندیگران در تاپیک گله کنه تاپیک رو با مسئولیت خودم قفل می کنم
اصلا درست نیست با دوستانمون اینطور صحبت کنیم.حتی اگه نشناسیمشون!!!!!من لینک رو به مجید دادم.هر وقت تونست میاد خودش جواب میده یا سر میزنه
موفق باشید

pok_rat

Member
د شما اگه دوست داری سرعت پیشرفتت 10 ساله باشه حرفی نیست دوست عزیز

نه نه
Invision-Board-France-384.gif
....!!
اما بيشتر منظورم اين بود که اولين حرکت اينه که يه نظر سنجي بزني ببيني کيا از همين يوزر هاي mo دوست دارن تو فروم انگليش هم بياند...
Invision-Board-France-496.gif

چون ما بايد فروم رو انگليسي کنيم....
Invision-Board-France-496.gif
!
در ضمن من دوس ندارم سرعت پيشرفتم 10 ساله باشه عرررررر!!
Invision-Board-France-69.gif
Invision-Board-France-69.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نيازي به ادامه بحث اين تاپيك وجود نداره. هر كدوم از بچه ها هم در اين مورد صحبتي داشتن ميتونن با پيغام خصوصي با مدير سايت در ميون بذارن.

قفل - سارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا