پیشنهاد برای جذب کاربر خارجی و حرفه ای

وضعیت
موضوع بسته شده است.
دوستان و مدیران عزیز.میخواستم یه پیشنهاد بدم.راستیتش انجمن فوتوشاپ با وجود مدیرای زحمت کشی مثل ماندانا خانوم و سارا و بقیه اعضا خوشبختانه فعاله.اما عزیزان فکر می کنم اگر بتونیم کار بران بینلمللی و حرفهای رو جذب کنیم وا قعا تغییر اساسی از نظر کیفی و کمی پیدا میشه. به عنوان مثال فرض کنین مدیران بخش فو توشاپ یا سایر اعضا به دلیل مشغله نتوننن فعال باشن خود بخود انجمن از کار می افته.من چند نفری از کار بران حرفهای فوتوشاپ چه در ایران و چه در خارج از ایران میشناسم. فک میکنم اگه بتونیم این افراد جذب کنیم انجمن فتو شاپ مجید انلان شهرتش جهانی بشه .فقط مشکل زبان هست که اونم می تونیم با مترجمایی که داریم مشکل و حل کنیم.ببخشید می دونم عضو جدیدم و با خدتون میگید هنو نیومده نظرم میده .امه هین یه پیشنهاد بو د از طرف گل مریم که همتون و دوست داره.ماندانا خانوم سارا خانوم و دیگر دوستان روی پیشنهادم فکر کنین و اگر نظری داشتین بگین. شما انسانهای مستعد قابلیت جهانی شدن و دارین .اگر خواستین من چند نفر بهتون پیشنهاد می کنم تا بهشون میل بزنیم.

Masih

Well-Known Member
اصولا شاید خیلی وقتها نظر تازه واردها از نظر قدیمی ها بهتر باشه چون قدیمی ها طرز دیدشون ثابت شده ولی جدیدترها میتونن نظرات نو و تازه تری بدن.

من متوجه نشدم که هدف از این جهانی شدن چیه؟ اینکه سطح فروم بالاتر بره یا فقط بگیم آره ما یه فروم جهانی هستیم؟ اگر هدفش دومیه باشه که هیچ! اما اگر اولیه باشه به نظر من اگر همین یوزرهای فروم های ایرانی فرومهای دیگه بیان اینجا کافیه! چون واقعا ما ایرانیها هیچی از خارجی ها کم نداریم به جز ابزارهای کار!! از لحاظ قدرت, تکنیک و مخصوصا خلاقیت واقعا هیچی از اونها کم نداریم.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببينيد دوستان نظرات شما واقعا نظرات خوب و كارسازيه. خيلي هم ميتونه باعث پيشرفت سايت بشه. در اين شكي نيست. همين الان هم ما يوزرايي داريم كه تو بالاترين سطح گرافيكي دارن فعاليت ميكنن. افرادي مثل حامد (hamex) يا مريم و خيلياي ديگه كه الان از اعضاي ثابت و شناخته شده سايتهاي خارجي و مهم گرافيكي مثل cgsociety و بقيه فروم ها هستن. البته اينكه شما هم بتونيد دوستاني رو كه داريد رو به سايت دعوت كنيد خيلي خوبه و همه هم استقبال ميكنن.

hamid ir

Well-Known Member
خوب پیشنهاد و نظرتون جالبه ولی این یه قسمت کمی مشکل داره:
فقط مشکل زبان هست که اونم می تونیم با مترجمایی که داریم مشکل و حل کنیم.
چیو اونوقت باید ترجمه کرد؟!
آموزشهارو؟!سوالات و درخواستهارو؟!

ببینید منظور من خیلی فراتر از این بر داشتای شماست.منظور من اساتید بودن نه کار بران عادی. منظور این بود که یه سایت ایرانی مولد باشیم نه مقلد .عزیزان منظور من جذب بزرگترین گرافیستهای سراسر دنیاست امکانشم فراهم شده. اما شما باید خودتون مایل باشید.منظور آوردن استاد بود نه کاربر عادی.

AhadGD

Well-Known Member
در اين صورت بايد يه مترجم براي اون بگريم يه مترجم شايد هم چندتا براي اين همه كاربر سايت فكر ميكنم خيلي سرسام آور ميشه .

Mandana

Active Member
اگه سایت مثل خیلی سایتهای کوچک دو زبانه بود شاید میشد مشکل رو طوری حل کرد
اما متاسفانه امکانش نیست.اما ممنون بابت نظراتتون
در ضمن خیلی هم خوش اومدی عزیزم
toyou.gif

موفق باشی

YTERROR

Active Member
اما عزیزان فکر می کنم اگر بتونیم کار بران بینلمللی و حرفهای رو جذب کنیم وا قعا تغییر اساسی از نظر کیفی و کمی پیدا میشه

خیلی ببخشید مزاحم میشم ولی یک چیزی از قلم افتاده

سایت یا کلا فرومها ایرانی هیچ منفعتی برای یک یوزر حرفه ای یا آماتور خارجی نداره چون واقعیت اینه فروم مجید آنلاین بد نیست ولی پیشرفته هم نیست و یوزراش یا خیلی آماتور هستند یا در سطح تعادل قرار دارند حالا چه گرافیستها چه ......

به نظر من یک گرافیست یا برنامه نویس خوب که از بین شاید چندین هزار یا بیشتر فروم و وب سایت بخواد چند تا رو سر بزنه و فعالیت بکنه باید 100 درصد براش مفید باشه و بقول معروف بروز باشه و توش راحت باشه

فروم مجید آنلاین در حد خودش خوبه ولی نه اون قدر که بخواد جهانی بشه بازدیدش بد نیست ولی در سطج سایتهای نرمال خوبه یا بقیه چیزاش

ولی در کل به نظر فروم مجید آنلاین نمی گم بده ولی متاسفانه 80 درصد از یوزرای خوب شو کمتر از 2 سال از دست میده و بیشترایا با ناراحتی یا ... می زارن می رن بجای این که دنبال جذب یوزرای خارجی بود بهتره برای جلوگیری از یوزرهای خوب اقدامی بشه

در کل موفق و پیزور باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
عادل حرفت كاملا درسته. منم قبولش دارم. البته به قول خودت اينجا فقط يه فرومه و من و تو و ديگران نميتونيم كسي رو اجبار كنيم يا حتي خواهش كنيم ازش كه اينجا بمونه. خود كاربرا بايد اين حس رو داشته باشن كه ميتونن بمونن يا نه. حالا اگر موندن قدمشون رو چشم اگرم نتونستن بمونن ديگه ديگران نميتونن كاري كنن.

به هر حال همونطوري هم كه عادل گفت اينجا در سطح خودش خيليم خوبه و شايد از بقيه سايتهاي با موضوع گرافيك و وب جلوتر هم باشه ولي در مقايسه با سايتها و فرومهاي خارجي به خاطر يه سري دلايل عقبتر هست و بايد اين رو قبول كرد.

دباره سلام.بچها من نمیدونم منظورم بد میگم که اینجوری می گیدهمین الان تو یکی از پستها دیدم یکی از عزیزان چند گرافیست مشهور جهان رو معرفی کرده بود مثل همین بچها منظور استفاده از اونهاست و دعوتشونandrea.tinnes

سارا خانوم میشه همون یه سری از دلایلشو بگین که چرا عقب ترین!می خواین من بگم؟

YTERROR

Active Member
خواهش كنيم ازش كه اينجا بمونه. خود كاربرا بايد اين حس رو داشته باشن كه ميتونن بمونن يا نه. حالا اگر موندن قدمشون رو چشم اگرم نتونستن بمونن ديگه ديگران نميتونن كاري كنن.

نه سارا نیازی به خواهش نیست کسی که می زاره میره چون جو دیگه نمی خوادش دل زده میشه و دوست داره همه چی تموم بشه

با سايتها و فرومهاي خارجي به خاطر يه سري دلايل عقبتر هست و بايد اين رو قبول كرد

دلیل عقب بودن ما خیلی واضح ما چند سال وارد این کار شدیم ولی خیلیا دیگه خیلی وقته توی کار هستند و نمیهش انتظار داشت یکشبه راه 10000 ساله رو آدم بخواد بره و عثب بودن به این معنی نیست بد باشه همیشه خیلی وقتها میهش گفت به نفع یوزرها هست

وثتی گنجایش یوزرها تا حدی که کشش ندارن جز از بین 1000 تا فقط 1 نفر بتونه براش قابل بول باشه خوب نمیشه جوری اعمال کرد که سایر یوزرها زده بشن و ......

twister

New Member
سلام دوستان .

خانم گل مريم يكي از دلايل اين كه سايت هاي ايراني سايت هاي محبوبي نيستن دلايل سياسي ( البته همونطور كه مي دونيد يكي از كمپاني هاي بزرگ انگليسي اخيرا از گرافيست هاي ايراني دعوت به همكاري كرده ! :) )

ولي جدا از اين مسائل يكي از بزرگترين مشكلات همين مساله زبان هستش .

مثلا شما فكر كن يكدفعه اين فروم اينگليسي بشه حالا چند تا از كاربرا هستن كه مسلط هستن به اين زبان ؟

اگر كاربر خارجي بخواد بره و تو يه سايت عضو بشه بايد با اون محيط احساس صميميت داشته باشه اين موضوع در مورد ايراني ها هم صدق ميكنه . يك ايراني كه انگليسي بلد نيست نميره تو يه سايت انگليسي عضو بشه مطمئنا اين دليل براي يه كاربر مثلا آمريكائي هم صدق ميكنه .

پس اگر مي خوايم يه همچين فرومي داشته باشيم اول بايد زبان رو يكي كنيم كه زبان مشترك ملل همون انگليسي هستش و در درجه بعدي بايد سطح مقالات بره بالا تا بتونيم فرومي تالاري بين المللي داشته باشيم .

البته مديران هم بايد توجه داشته باشن كه ميشه اين كار رو با راه اندازي بخش انگليسي انجام داد و ارزش فكر كردن رو داره و فكر مي كنم راجع به اين مسائل آقايان علويزاده و محمودي بايد تصميم بگيرن .

به هر صورت پيشنهاد خوبي بود خانم گل مريم :) .

آخرین ویرایش:
:d ببینید ما میتونیم یه جدا گانه که زبانش هم انگلیش باشه داشته باشیم مثال تو همین انجمن فوتوشاپ بخش مهمانها و کاربران بینلمللی و آثارشون و آموزشاشون رو با دعوت ازشون داشته باشیم. کاربران حرفه ای سایت می تونن از اونجا استفاده کنن. برای سایر یوزرها بخش فارسی انجمن بینلملل رو می زاریم با ترجمه.من فکر می کنم عملیه.دعوتم میتونیم بکنیم.مشکل ترجمشم با ما

آخرین ویرایش:

twister

New Member
سلام دوباره .

كاملا درسته اگر قرار باشه مديران همچين كاري بكنن تنها راهش جدا كردن انجمن هاي فارسي و انگليسي هستش ولي اگر قرار نيست همچين اتفاقي بيفتي ديگه ادامه دادن بحث صحيح نيست .

حتما مديران رده بالا هم نظراتشون رو راجع به اين طرح ميگن و من هم پيشاپيش استقبال ميكنم . :)

در ضمن اميدوارم مشكل خانم گل مريم هم حل بشه . ( البته نمي دونم امضا خانم گل مريم شرح حال خودشون هست يا حالت دراماتيك داره :) )

موفق باشيد دوستان .

YTERROR

Active Member
یک مثال کوچک برای مشکل زبان یا سیاسی بودن و .........

بیتشر اعضا سایتهایی روسی انگلیسی زیانها هستند و هیچ بطی به سیاست و .... نداره در کل 4 دیواری اختیاری

هر کاری دوست دارند بکنند

ماندانا جان منم نگفتم این کاره آسونیه.حوصله می خواد .کارای بزرگ اراده بزرگ می خوان تصمیم با مدیریت سایت:)

ماندانا جان منم نگفتم این کاره آسونیه.حوصله می خواد .کارای بزرگ اراده بزرگ می خوان تصمیم با مدیریت سایت:)

twister

New Member
سالم دوباره .

در خيلي از پست ها ديدم كه آقاي ترور سريع مياد و يك نظري ميده و نظر ديگران رو هم تكذيب مي كنه .

من نگفتم كه مشكل بين دولت ها باعث اين ميشه مطمئنا هيچ دولتي اين كار رو نمي كنه .

ولي به نظر شما چرا گوگل داره يكي يكي امكانات رو از ايراني ها ميگيره ؟ ( دولت آمريكا مجبورش كرده ؟)

خوب معلومه كه نه ولي طرز فكري كه اون ها از ما دارن مثل طرز فكري هستش كه ما از افغانستان داريم ( متاسفانه )

و مطمئنا يك كاربر حرفه اي نمياد و در يك انجمن افغاني فعاليت كنه ( چون ديد صحيحي نسبت به اين جور كشورها نداره )

اميدوارم متوجه شده باشيد.

حالا اگه ما بيايم با زبون خودشون باهاشون حرف بزنيم مطمئنا چهره اصلي ما براشون رو ميشه و مطمئنا تمايل پيدا ميكنن كه همكاري نن :) )

خانم ماندانا هم راست ميگن كار سختيه ولي ما هم نميگيم كه 1 روزه اين كار رو بكنيم . تو يك مدت طولاني تر ميشه اين كار رو كرد .

به هر صورت متشكرم كه توجه كردين خانم ماندانا .
و در آخر به قول گل مريم ( كاراي بزرگ اراده بزرگ مي خواد ) :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا