پیشنهاد بدین برای یک سرور ویندوز

amirlol

Well-Known Member
سلام
پیشنهاد بدین برای یک سرور ویندوز برای سایت موسیقی

موارد مورد نیاز و مسایل آن
سرور حداقل 5 IP داشته باشد
هارد سرور 500 گیگ
پهنای باند ماهانه 1.5 ترابایت
cpu ترجیحآ چند هسته ای
ram ....

سایت بطور معمول روزانه بین 25 تا 30 هزار بازدید داره

سرور کامل در اختیار ما باید باشه

درضمن آهنگ ها به صورت یک پک DVD هست که باید توسط میزبان آپلود بشه

شرایط و مشخصات !
ممنون میشم

ali-msh

Member
[ دو نقطه دي ]

سلام امير جان ،‌ يه مثل (masal) رو شنيدي ؟ همون قضيه آش و پول و اينا

به نظر من هر چي سرور رو قوي تر برداري بهتره ولي خوب قطعا چند ماهي طول ميكشه به اين بازديد برسي براي همين مثلا ميشه رو همون 10 هزار تا هم حساب كرد ،‌ بعد مثلا چون فقط سايت خودت هست فقط رو بازديد تكيه نكن به عنوان مثال كوئري هايي كه ميگيري چطور هست چقدر هست ،‌هر يك كاربر چقدر ريسورس ميگيره يا هر n تاشون ،‌ بعد هر كاربر بطور ميانگين چند تا صفحه نگاه ميكنه آيا دانلود داره ،‌بطور ميانگين چقدر داره ،‌ ممكنه با چه كانكشني وصل باشه و . . .

اگر بشيني و اينا رو حساب كني بعد با خودت 2 2 تا 4 تايي بكني راحت ميتوني خيلي زيركانه خرج ها رو بياري پايين

قيمتاي بقيه رو ببينيم :دي محل ديتا سنتر هم بگيد بد نيست

:roll:

caspian

Member
فایلها که کپی رایت ندارند؟
اگر دارند که سرور خارج از آمریکا بگیرید و اگر ندارند من میتونم با 250 تومن در ماه براتون تهیه کنم!!

تماس بگیرید:
کد:
unireseller{at}gmail{dot}com

amirlol

Well-Known Member
من مشكلي راجب مجوز و اين قبيل مسايل ندارم !
جاش مهم نيست
بيشتر امكاناتش مهم !
كسايي كه فكر مي كنند مي تونند در اين راه كمك كنند ! مشخصات سرور - محل - هزينه هاي جانبي و غير جانبي و همه مسايل مربوط رو بيان كنند!
اين سرور بايد تا 1 ماه ديگه گرفته بشه !
چه از شما و چه از كسي ديگر!

PadinaWebGroup

Active Member
با ای دی در تماس باش قویترین وپرسرعت ترین سرور دنیا را بهت معرفی کنم .

y id : designer977

caspian

Member
چرا هيچكس همينجا نميگه ؟
حوب مام ميخوايم بدونيم
مورد ایشون خیلی خاصه!!
فکر نمیکنم کس دیگه بخواد همچین کاری انجام بده!!
البته من یه مشتری دیگه مثل ایشون دارم!! اما اون رو سرور ویندوزش یه کانال تلویزیونی رو شبیه سازی کرده برای پروژه دکتراش!! و قصد کار کردن بلند مدت رو نداره!! اما اگه قراره سودی از این کار حاصل بشه باید در انتخاب سرور خلی دقت کرد!! چون همه چیز کار سروره!!

شما اگه سوالی دارید خوب تاپیک بزنید براش!!

m-sh

Member
یه سوال داشتم ازتون!
آیا سایت شما الان فعاله یا تازه می خواهید شروع کنید ؟

اگه تازه می خواهید شروع کنید به نظر من خرید سرور اختصاصی اصلا به صرفه نیست و نیاز هم نیست

می تونید برای شروع از www.bluehost.com استفاده کنید و تا مدت زیادی جوابگوی شما خواهد بود و مشکلی نخواهد داشت با این تفاوت که هزینه ای بسیار بسیار کمتر پرداخت خواهید کرد !

امکانات :

300 گیگابایت فضا
3000 گیگابایت پهنای باند در ماه

قیمت خود بلوهاست برای یک سال 95.4 دلار هست که می شه گفت هزینه حدود 15 روز یه سرور اختصاصی هست!!

سایت ما به عنوان نماینده فروش در ایران : www.skyhost.ir
آی دی یاهو : skyhost_ir

توی صفحه زیر می تونید نظر برخی از مشتری های ما را بخونید :
http://forum.persiantools.com/t84204-page5.html

اینم یه چند نمونه سایت موزیک که روی بلوهاست هست و چندتاشون هم از طریق خود ما خرید کردند:

www.tehran2music.com
www.bia2mp3.net
www.parsmp3.com
www.mplll.com

و ...

بازم اگه هر سوالی بود من در خدمتم

webmaster

Member
یه سوال داشتم ازتون!
آیا سایت شما الان فعاله یا تازه می خواهید شروع کنید ؟

اگه تازه می خواهید شروع کنید به نظر من خرید سرور اختصاصی اصلا به صرفه نیست و نیاز هم نیست

می تونید برای شروع از www.bluehost.com استفاده کنید و تا مدت زیادی جوابگوی شما خواهد بود و مشکلی نخواهد داشت با این تفاوت که هزینه ای بسیار بسیار کمتر پرداخت خواهید کرد !

امکانات :

300 گیگابایت فضا
3000 گیگابایت پهنای باند در ماه

قیمت خود بلوهاست برای یک سال 95.4 دلار هست که می شه گفت هزینه حدود 15 روز یه سرور اختصاصی هست!!

سایت ما به عنوان نماینده فروش در ایران : www.skyhost.ir
آی دی یاهو : skyhost_ir

توی صفحه زیر می تونید نظر برخی از مشتری های ما را بخونید :
http://forum.persiantools.com/t84204-page5.html

اینم یه چند نمونه سایت موزیک که روی بلوهاست هست و چندتاشون هم از طریق خود ما خرید کردند:

www.tehran2music.com
www.bia2mp3.net
www.parsmp3.com
www.mplll.com

و ...

بازم اگه هر سوالی بود من در خدمتم
شما تا به حال 3000gb پهناي باند رو يكجا ديدي؟!

m-sh

Member
شما تا به حال 3000gb پهناي باند رو يكجا ديدي؟!
دوست عزیز ما نماینده فروش شرکت بلوهاست هستیم و فضا های اون ها را مستقیما از طریق همکارمون در آمریکا می فروشیم و خودمون هم هیچ ادعائی نداریم

بلوهاست هم اینقدر معروف و معتبر هست در سطح جهانی که دیگه نیاز به تعریف نداره

بهتر بود از لحن بهتری است می کردید:)

amirlol

Well-Known Member
دوستان همه پیشنهادات خود و شرایط رو اینجا بگین!
و لینک کاراتونو تو سایت های دیگه و حتی سایت خودتون ندین
تمام رزومه و موارد دیگشم همینجا بیان کنید
خودم بلد بودم بگم با فلان آیدی یا شماره تماس بگیرید و در جواب دوستم که پیشنهاد دادن سرور نگیریم!
ببینید ما بیان کردیم سرور می خواهیم و دلایل مربوط بخودمونم داریم !

amirlol

Well-Known Member
اسم سایت هم mexomusic.com هست که افتتاح سایت از 01/01/2008 می باشد . با اولین مهمان ویژه خود در راه هستیم !

به امید بهترین شدن !
و با سپاس از وقتی که هم باری خود و هم ما گذارید

m-sh

Member
عجب ضد حالی زدی :lol:

حالا واقا دیدی ؟

اگه دیدی واسه ما هم تعریف کن :twisted: :lol:
این طرز حرف زدن برای من از جانب سایر هاست فروش های خرد کاملا طبیعی هست و همیشه انتظارش را هم دارم

چون دیگه حرفی برای گفتن براتون نمی ذاره

احتمالا شما از بلوهاست بهتر ، برزگتر و مشهور تر هستید :D

m-sh

Member
در جواب دوستم که پیشنهاد دادن سرور نگیریم!
ببینید ما بیان کردیم سرور می خواهیم و دلایل مربوط بخودمونم داریم !

کاملا حق با شماست

من فقط یه پیشنهاد دادم که بر اساس تجربم بود چون واقعا تا مدتها بعد از شروع کار یه سایت مطمئننا نیاز به سرور اختصاصی نخواهد بود

موفق باشید :)

amirlol

Well-Known Member
ممنون از راهنمایی هاتون
ولی خوب فکر کنید با حجم 500 گیگ فضا و تنظیمات پیچیده + یک سری مسایل خاص ! این ریسکه که کل سیستم رو در اختیار جایی بزاریم که هاست هست نه فضا!

m-sh

Member
هاست با فضا چه فرقی داره ؟! من قبلا فکر می کردم هم معنی هستند

( خوب مسلما داشتن سرور اختصاصی بسیار بهتر و مطمئن تر هست ولی باید ببینید که آیا واقعا ارزش داره این قیمت براتون یا نه ... )

انتقال فایل ها و تنظیمات . هزینه ای مطمئننا کمتر از هزینه یک ماه سرور اختصاصی داره

با این حال انتخاب با خودتون هست :)

ali-msh

Member
امير جان احتياج به سرويسي دارن كه بتونن براي خودشون كاستمايزش كنن نسبت به نياز و احتياجات برنامه اي كه ميخواد روش كار كنه داره

ولي آبرو ريزيه ها ،‌2 نفر تو اين سايت نيستن قيمت سرور بدن ،‌ جالبش اينه كه بعد همه هم ادعا ميكنن كه آآآآآآآآآي ما هاست فروشيم ما فلانيم :lol:

caspian

Member
امير جان احتياج به سرويسي دارن كه بتونن براي خودشون كاستمايزش كنن نسبت به نياز و احتياجات برنامه اي كه ميخواد روش كار كنه داره

ولي آبرو ريزيه ها ،‌2 نفر تو اين سايت نيستن قيمت سرور بدن ،‌ جالبش اينه كه بعد همه هم ادعا ميكنن كه آآآآآآآآآي ما هاست فروشيم ما فلانيم :lol:
شما مشخصات سرور مورد نظرتون روبگید ما در خدمتتون هستیم :دی
مفر دوم هم به زودی پیدا می شه

webmaster

Member

شما مشخصات دادي و كسي قيمت نداد؟!
ما ادعائي نداريم كه فلانيم يا ...
اما اگر يه جستجو در همين فروم بكنيد هركسي كه درخواست Dedicated كرده ما بهش offer داديم!

جدیدترین ارسال ها

بالا