پیشنهاد انجمن جدید

Havvaa

Member
سلام به اساتید گرامی و محترم:
من یک پیشنهاد دارم که به نظر خودم مسئله بسیار مهمی هست که جای بحث و آموزش داره
خب سایت شما سایت نسبتا کاملی از برنامه های دیجیتالی هست که چیزای زیادی میشه ازش یاد گرفت ولی به نظر من جای یک چیز خالیه و اون (( تفکر و چگونه اندیشیدن )) هست !!!
ما قبل از هر طراحی قبل از هر اجرای کامپیوتری قبل از شروع هر پروژه به تفکر و ایده اولیه نیاز داریم .

چگونه فکر کنیم ؟؟
چگونه درباره هدفی که داریم بیاندیشیم و ایده جدیدرا چگونه بدست آوریم ؟؟؟
در دنیایی که سرشار از هنرمند و دانشمند و با زبانی دیگر ((رقیب)) در کار دیجیتال هست و همه هم به سهم خود کارهایی بس بیاد ماندنی وبزرگ انجام میدهند ((چگونه می توان اندیشید تا بهتر ، بزرگتر و تاثیر گذار تر کار کرد؟؟؟))

به نظر شما جای یک انجمن ،حالا به هر نامی، ولی با کاربرد( آموزش تفکر) خالی نیست؟؟

Havvaa

Member
بله با کمال میل
ببینید من فکر میکنم رسیدن به هرچیزی در این عالم هستی یک راه و روش خاص داره
میشه گفت فقط علم ریاضی نیست که نیاز به معادله داره ، هر چند خود ریاضی پایه و اساس تمام علم های موجوده،
ولی وقتی بحث هنر میشه ما کمی درجا میزنیم و همه چیز رو به استعداد ربط میدیم در صورتی که استعداد شاید 10یا20% از
کل کار باشه مابقی اون آموزش صحیح ،تجربه و تلاش مداوم هست .
خب به نظر شما هنرمندای ما برای خلق یک اثر ماندگاراز این چند گزینه یعنی:
استعداد
آموزش
تجربه
وتلاش
چقدر استفاده می کنند؟؟؟
در ایران که من فکر میکنم بیشتر همه بروی استعدادوتلاش بیشتر متمرکز میشن.
(البته منظورم از آموزش ، آموزش تفکره نه دروسی که در دانشگاهها تدریس میشه)
یکی از کارهای مهمی که استودیو های هنری خارجی انجام میدن ، ایجاد واحدی به نام اتاق فکر هست.
که مطمئنا همه اینو شنیدن ، اتقاق فکر بخش بسیار مهم شروع یک پروزه به حساب میاد میشه گفت نبودنش
مثل نبودن فیلم نامه برای یک انیمیشن یا فیلم سینماییه.
خب حالاتو این اتاق فکر چیکار میکنن ؟؟
یا اول ایده ای وجود داره که اون رو مطرح میکنن و در موردش نظرات و پیشنهادات متفاوت میدن که ممکنه این مسئله
به جلسات متعدد و طولانی برسه و یا ایده ای هم از اول کار وجود نداره ،با روی هم گذاشتن افکار مختلف به یک ایده ناب میرسن.
خب حالا همه اینها که گفتم آموزش تفکر نبود منظورم این بود که یکی از راههای موفقیت کشور های خارجی اهمیت دادن به تفکر هست.
که مسلما در درسهای دانشگاهی اونها واحدهایی وجود داره صرفا برای چگونه اندیشیدن و درست اندیشیدن .
مثل تفاوتی که بین دیدن و نگاه کردن وجود داره.
وقتی ایده ای در ذهن ما وجود داره در ابتدا کاملا محو و بی شاخ و برگه ، چطور باید ایده هامون رو پرورش بدیم ؟؟
چطور باید به ایده ای برسیم که کاملا جدید و دارای مفهوم و باارزش باشه ؟؟
من فکر میکنم این مسئله راه حلی داره که جوابش پیش کسانی هست که انسانهای موفقی هستن و همیشه حرفی برای گفتن دارند
خب اگه نتونستم منظورم روبیان کنم با کمال میل توضیحات بیشتری میدم.

aminfaghihe

New Member
به هر حال این حرف شما در مرحله ی ایده است تا اجرای اون خیلی راه هستش . ولی خوب اگر دوستان نظر و یا پیشنهادی دارند بگویند.
من که نظرم اینکه بگو برای به اجرا در آوردنش باید چکاری کرد در چه انجمن هایی کاربرد دارد.

جدیدترین ارسال ها

بالا