Erfan
Active Member
سلام به تمامی دوستان عزیز;
.:: ای قبله آسمان سرایت ... جان من و صد چون من به فدایت ::.
:: پیشاپیش ولادت با سعادت حضرت محمد مصطفی (ص) را به تمامی دوستان عزیز تبریک عرض میکنم ! به خصوص محمد نام های عزیز ... به همین مناسبت یک کاغذدیواری در 2 سایز 1280x1024 و 1024x768 آماده کردم که در زیر قرار دادم که امیدوارم خوشتون بیاد.
:: یه کار دیگه هم طراحی کردم که به مناسبت ولادت حضرت امام حسین (ع) هست که با سایز متناسب به دلایل زیر الان اینجا قرار میدم ...
.:: ای قبله آسمان سرایت ... جان من و صد چون من به فدایت ::.
:: پیشاپیش ولادت با سعادت حضرت محمد مصطفی (ص) را به تمامی دوستان عزیز تبریک عرض میکنم ! به خصوص محمد نام های عزیز ... به همین مناسبت یک کاغذدیواری در 2 سایز 1280x1024 و 1024x768 آماده کردم که در زیر قرار دادم که امیدوارم خوشتون بیاد.

:: یه کار دیگه هم طراحی کردم که به مناسبت ولادت حضرت امام حسین (ع) هست که با سایز متناسب به دلایل زیر الان اینجا قرار میدم ...

توجه :
پارسال در چنین روزی بود که طراحی مذهبی رو شروع کردم و امروز طراحی های من یکساله شده ... درست اولین کار خودم رو با ولادت حضرت محمد (ص) شروع کردم و آخرینش هم با ولادت حضرت محمد (ص) تمام شد, که اینم لینک تاپیکش :
با ارائه این کار آرشیو کارهای مذهبی من یکساله شد و به قولاً دیگه با این کار طراحی های مذهبی من تا مدتی یا برای همیشه تمام شد... شاید در فرصتی دیگر با سبک و ایده های بهتری ظاهر شدم ... این متن منظورش این نیست که دیگه خداحافظی کردم, نه !!! فقط میخوام روی سبک و ایده های دیگری مانور بدم تا شاید توی دیگر موارد بتونم پیشترفت کنم !
در کل امیدوارم از آخرین کارم لذت ببرید ! اگر سبک کاغذدیواری یه خورده شبیه به کار قبلی هست دیگه سفارش یکی از دوستام بود که این کار رو هم به این روش درست کنم !
موفق باشید.
عرفان