پیدا کردن پسورد از دیتابیس؟؟؟

ARTA_ADOBE CO

Active Member
پیدا کردن پسورد از دیتابیس؟؟؟
من دیتا بیس رو از طریق phpmyadmin وارسی کردم و پسوردم رو با یه کد پیدا کردم چطوری میشه ای کد رو ترجمه کرد ؟
اینه : 8d38376baca2ecf4196e5e0529f48e48

تنها راهم پیدا کردن از راه دیتا بیسه لطفا به حاشیه نپردازین !

daemon

New Member
پسورد در دیتا بیس به صورتی ذخیره میشه که قابل خواندن نباشه به اصطلاح میگن hash شده و به احتمال زیاد فکر میکنم MD5 باشه که درواقع غیر قابل crack هست اما اگر تعداد حروف رمزت کم هست در حد 1 تا 5 تا شاید بشه امیدی داشت که crack بشه اگر خواستی کمکت میکنم اگرم چیزی از حروف رمز یادته بگو

Parham

Well-Known Member
نمیتونی‌ decode کنی‌ ... فقط میتونی‌ پسورد را عوض کنی‌ ... من یکی‌ دو بار در مورد نحوه عوض کردن اون در انجمن توضیح دادم جستجو کن پیدا میکنی‌

daemon

New Member
سلام آقا parham
به هر حال md5 قابل کرک شدن هست و کار نشد نداره اگر این دوست عزیز بگه از چه ورژن mysql استفاده میکنه شاید بتونم کمکش کنم
اگر لینک اون جایی که در مورد عوض کردن پسورد دادی بگی خیلی ممنون میشم من الان سرعتم خیلی کمه جونم بالا میاد بخوام search کنم مرسی

daemon

New Member
راستی در صورتی که پسورد قبلیت برات مهم نیست میتونی اینطوری عوضش کنی
داخل mysql مینویسی
[LTR]select password('type your new password');[/LTR]
این کدی که بهت میده با phpmyadmin بزار به جای کدی که الان هست
بعد mysql رو restart کن منظورم service mysql نه اینکه فقط خارج exit کنی و برگردی
اما اگر واقعا پسورد قبلی برات مهمه باید یکم در موردش اطلاعات بدی مثلا از چه حروف کوچک یا بزرگ یا ارقام در اون استفاده کردی و فکر میکنی چند کاراکتره ؟ میشه کرکش کرد فقط زمان میبره

آخرین ویرایش:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
ببخشید مشغول سایت بودم!
پسورد قبلی من در CMS را دیتابیسم به این صورت نشون داد : 8d38376baca2ecf4196e5e0529f48e48
خوب نه برام مهم نیست فقط میخواهم عوض بشه !
MySQL version 4.1.18-standard
پرهام جان کدوم انجمن سایت خودت ؟ یه لینک میدی ؟
آقای daemon میشه بگید کدوم کد؟
در بخش تیبیل ها یه تیبل با نام یوزر پسورد هست در اونجا باید به جای این کد چه بزنم تا عوش بشه !؟

daemon

New Member
من حدث میزنم این کد MD5 باشه بنابر این
برو به این سایت
http://pajhome.org.uk/crypt/md5/
سپس پسورد جدیدتو در قسمت input وارد کن و کد MD5 رو بگیر بزار جای پسورد گم شدت
یادت باشه Serbver باید restart بشه تا پسورد عوض شه
اگر کار نکرد پس احتمالا MD5 نبوده بنابر این همونطور که گفتم باید از تابع پسورد ( password ) خود mysql که در بالا توضیح دادم استفاده کنی تا کد پسورد جدیدت رو بدست بیاری و بعد جایگزین کنی
ولی جالب اینجاست شما چطور پسورد رو گم کردید ولی با phpmyadmin به همه جای دیتابیس دسترسی دارید ؟
خوب اگر در تنظیمات فایلی به نام config.inc.php در دایرکتوری phpmyadmin نگاه کنی حتمی پسوردت root رو پیدا میکنی. و اگر پسورد root رو داری عوض کردن پسورد بقیه user ها راه غیر از این هم داره بدون دردسر

جدیدترین ارسال ها

بالا