پیدا کردن مشکل نرم افزاری

kamran_14

New Member
سلام
خسته نباشید
می شه در پیدا کردن یه موضوع بهم کمک کنید
استادمون گفته که یه مشکلی پیدا کنید بعد اونو به صورت نرم افزاری حل کنید در حالی که باید هم توجیه اقتصادی و هم توجیه فنی و هم نوآوری داشته باشه پروژه باید سه موارد رو داشته باشه
فرقی نمی کنه چه مشکلی باشه حتی می شه مشکل یه نرم افزار رو حل کرد.
ممنون

arash.111

Member
یه نرم افزار آنلاین طراحی گرافیکی مثه فتوشاپ بنویس! دلیل اقتصادیشم اینه : یه چند سال دیگه همه نرم افزارهای خارجی ابری و آنلاین میشن و بدلیل تحریم ایران دیگه ما نمی تونیم از این نرم افزار ها استفاده کنیم . نوآوری هم داره چون تا حالا کسی نرم افزار آنلاین گرافیکی توی ایران ننوشته !
جدی میگم باید زودتر یه فکری بکنیم چون مثلا الان شرکت سونی اعلام کرده که میخواد به سمت پردازش ابری بره و اینطور که بوش میاد توی نسل بعدی (5 ) دیگه خبری از بلوری و آفلاین بازی کردن نیست این یعنی خداحافظ پلی یا مثلا یو بی سافت یا مثلا شرکت اتودسک قراره تا پنج سال دیگه سفره ی اتوکد رو بصورت آفلاین جمع کنه . خطر بیخ گوشمونه .

arash.111

Member
می شه بیشتر توضیح بدید؟
من یه نرم افزار طراحی گرافیکی بنویسم یا گیم؟

منظورم یه چیزی مثله اینه :
https://www.autocad360.com/

یا ویرایش متن آنلاین :
http://www.thinkfree.com/main.jsp

یا ویرایش عکس آنلاین :
http://pixlr.com/editor/

فکر نمی کنم تا حالا کسی توی ایران از این کارها انجام داده باشه . البته اینکار توجیه اقتصادی هم داره . مثلا خود من خیلی وقتا واسم پیش اومده جایی بودم که به اینترنت دسترسی داشتم ولی مثلا روی کامپیوتری که باهاش کار می کردم آفیس یا فتوشاپ نبوده تا بتونم عکس یا متن رو ویرایش کنم و خیلی دوست داشتم می تونستم از این نرم افزارها بصورت آنلاین استفاده کنم .
البته توصیه می کنم از یه نرم افزار ساده و پرکاربرد مثله یه ویرایشگر متن شروع کنی .

kamran_14

New Member
آرش جان
ببخشید
نوشتن نرم افزارآنلاین با نوشتن نرم افزار تو سی شارپ بعد آپلود کردن تو اینترنت فرق می کنه؟یعنی مرور خودش قابلیت نوشتن متن یا کشیدن عکس رو داشته باشه؟

arash.111

Member
والا داداش راستشو بگم منم نمیدونم چون رشته تخصصیم کامپیوتر نیست . اگه خودم میتونستم اینکارو انجام بدم صددرصد یه دقیقه هم معطل نمیکردم چون مطمئنم میتونه یه پروژه جدید و پردرآمد در ایران باشه . شما آفیس آنلاین رو در نظر بگیر واقعاً با استقبال بی نظیری از طرف کاربران مواجه شد و هرروز هم داره به طرز چشمگیری کاربرانش افزایش پیدا می کنه طوری که اصلا بعید نیست چند سال دیگه مایکروسافت دیگه نسخه ی آفلاینشو بیرون نده و این برای کاربران ایرانی یعنی فاجعه . همون کاری که مایکروسافت در مورد X-Box one انجام داد و استفاده از این کنسول رو مشروط به آنلاین بودن دونست .
موفق باشی .

kamran_14

New Member
چیدا کردن مشکل

والا داداش راستشو بگم منم نمیدونم چون رشته تخصصیم کامپیوتر نیست . اگه خودم میتونستم اینکارو انجام بدم صددرصد یه دقیقه هم معطل نمیکردم چون مطمئنم میتونه یه پروژه جدید و پردرآمد در ایران باشه . شما آفیس آنلاین رو در نظر بگیر واقعاً با استقبال بی نظیری از طرف کاربران مواجه شد و هرروز هم داره به طرز چشمگیری کاربرانش افزایش پیدا می کنه طوری که اصلا بعید نیست چند سال دیگه مایکروسافت دیگه نسخه ی آفلاینشو بیرون نده و این برای کاربران ایرانی یعنی فاجعه . همون کاری که مایکروسافت در مورد X-Box one انجام داد و استفاده از این کنسول رو مشروط به آنلاین بودن دونست .
موفق باشی .

ببخشید
به جای نرم افزار گرافیکی می شه گیم نوشت؟گیم آنلاین هم مثه فتوشاپ توجیه اقتصادی و نوآوری داره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا