Fa پیدا کردن مسیر یک پوشه با نام و حجم فایل درون آن

با سلام و تشکر از شما

من اگه بخوام آدرس پوشه ای رو که فایل setup.exe که حجمش 200 کیلوبایت و در همون پوشه فایل text.txt هست با حجم 39 بایت هست رو پیدا کنم چه باید بکنم؟
توجه کنید که من قصدم از این کار پیدا کردن مسیر پوشه نصب. چون نمیدونم کاربر برنامه رو به کجا و با نام چه پوشه ای نصب کرده ولی میدونم توی پوشه چه فایلهایی هست.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز نیازی به این کار نیست شما میتونید با استفاده از پلاگین رجیستری SmallPlugin یکی از کلیدهای اون برنامه که مربوط به آدرس دهی است رو چک کنید

the_king

مدیرکل انجمن
من مثالی در این باره تو پیدا کنم.
می شه بیشتر راهنماییم کنید؟

همه برنامه ها که نه، اما بعضی هاشون هنگام نصب شدن مسیر یک فایل نصب شده یا مسیر پوشه نصب شده
رو در Registry ویندوز ذخیره می کنند. اغلب این برنامه ها در مسیر Registry های زیر یک کلید (در ظاهر چیزی شبیه به
پوشه است) می سازند که به نام شرکت سازنده و زیر کلیدی با نام برنامه است :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
HKEY_CURRENT_USER\Software

مثلا برنامه فشرده ساز 7Zip بعد از نصب شدن در مسیر زیر کلید مخصوص خودش را با نام برنامه می سازد :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\7-Zip
اگر این کلید را باز کنید یک مقدار با نام Path وجود دارد که مسیر پوشه ای است که 7Zip در آن نصب شده :
کد:
Path = C:\Program Files\7-Zip

یا مثلا Adobe Photoshop CS4 Me در مسیر زیر یک کلید مخصوص برنامه را می سازد :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Photoshop ME\11.0

حالا اگر این کلید را باز کنید یک متغیر با نام ApplicationPath مسیر نصب شدن فتوشاپ را نشان می دهد :
کد:
ApplicationPath = C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS4\

یا مثلا اگر از کارت گرافیکی ATI و درایور هایش استفاده کنید کلیدی در مسیر زیر ایجاد شده :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ATI Technologies\Install

که اگر بازش کنید متغیر InstallDir مسیر نصب شدن ابزار های کارت گرافیکی ATI خواهد بود :
کد:
InstallDir = C:\Program Files\ATI Technologies

یا مثلا اگر آنتی ویروس AVG Anti-Virus 2011 رو نصب کنید، در مسیر زیر کلیدی ایجاد کرده است :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Avg\AVG10

که اگر بازش کنید متغیر AvgDir مسیر نصب شدن آنتی ویروس خواهد بود :
کد:
AvgDir = C:\Program Files\AVG\AVG10\

از این جور مثال ها خیلی زیاده، کافیه داخل اون دو مسیر که ابتدای مطلب مشخص کردم جستجو کنید.

اخه برنامه من یک بازی و هرچی میگردم نیست

میشه همون سوال اول منو پاسخ بدید؟

با سلام و تشکر از شما

من اگه بخوام آدرس پوشه ای رو که فایل setup.exe که حجمش 200 کیلوبایت و در همون پوشه فایل text.txt هست با حجم 39 بایت هست رو پیدا کنم چه باید بکنم؟
توجه کنید که من قصدم از این کار پیدا کردن مسیر پوشه نصب. چون نمیدونم کاربر برنامه رو به کجا و با نام چه پوشه ای نصب کرده ولی میدونم توی پوشه چه فایلهایی هست.

the_king

مدیرکل انجمن
اخه برنامه من یک بازی و هرچی میگردم نیست

میشه همون سوال اول منو پاسخ بدید؟

این کاری که الان می خواهیم انجام بدیم اصولی نیست، یعنی درست نیست که برای پیدا کردن یک فایل
یه بخش بزرگی از یک درایو که معلوم نیست چند هزار فایل رو شامل میشه جستجو کنیم، ممکنه روی
سیستم کاربر این جستجو خیلی طولانی باشه.

یک نمونه جستجوی فانتزی درست کردم که توی مسیر Program Files سیستم کاربر و تمامی زیر پوشه های داخلش
دنبال فایل wmplayer.exe بگرده و اگه حجم فایل بین 50000 بایت و 10000000 بایت بود به عنوان نتیجه جستجو
اعلامش کنه. صد البته که این فقط یک مثاله، وگرنه مسیر نصب شدن Windows Media Player مشخصه و نیازی به
جستجو نیست. فایل wmplayer.exe رو صرفا به این جهت انتخاب کردم که روی سیستم همه کاربران هست.

82itgp3lqk8g04p7xz7c.gif

این مثال از هیچ پلاگینی استفاده نمی کنه، از دستور Dir برای جستجوی فایل و در مرحله بعدی دریافت حجم فایل
استفاده می کنه (موتور جستجوی Dir قابلیت محدود کردن جستجو به حجم فایل های خاصی رو نداره).
توجه کنید که فایل Search.bat اصلی که در پروژه اجرا میشه داخل خود پروژه بصورت Embedded قرار گرفته و اون
نسخه ای که داخل فایل zip قرار داره صرفا یک نمونه از فایل Embedded شده است.

پیوست ها

• SearchMMB.zip
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 36
بزارید بگم برای چی میخوام

من یک اتوران میخوام که بعد از نصب بازی کرک مربوطه رو روی مسیر باز کنم

چه راهی رو ژیشنهاد میکنید؟

رج ادیت میرم فقط بعضی برنامه ها دیده میشه ولی بازی مورد نظر من دیده نمیشه

mehranshaker

New Member
با سلام وخسته نباشید :
من در رابطه با یک موضوع مرتبط با ین پست سوالی داشتم ...
چه جوری میتونم تووی سی دی جستجو انجام بدم ...؟
واضح تر بگم من تمام مراحل یاخت یک پروزه رو میرم ..فقط یک موضوع جستجو در بین موضوعات مونده اگر من کمک کنید ممنون میشوم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
بزارید بگم برای چی میخوام

من یک اتوران میخوام که بعد از نصب بازی کرک مربوطه رو روی مسیر باز کنم

چه راهی رو ژیشنهاد میکنید؟

رج ادیت میرم فقط بعضی برنامه ها دیده میشه ولی بازی مورد نظر من دیده نمیشه

دوست عزيز

ممكنه بفرماييد برنامه نصب رو خودتون رو ساختيد يا به چه طريقي بازي رو نصب مي‌كنيد؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام وخسته نباشید :
من در رابطه با یک موضوع مرتبط با ین پست سوالی داشتم ...
چه جوری میتونم تووی سی دی جستجو انجام بدم ...؟
واضح تر بگم من تمام مراحل یاخت یک پروزه رو میرم ..فقط یک موضوع جستجو در بین موضوعات مونده اگر من کمک کنید ممنون میشوم

دوست عزيز
اول اينكه با توجه به قوانين سايت بهتر بود براي سوالتون مبحث جداگانه‌اي مي‌ساختيد.

براي جستجو تو درايو‌ها قبلا پاسخ لازم داده شده فقط شما بايد بتونيد نوع درايو CD رو تشخيص بديد و جستجو كنيد كه اين سوال هم پاسخ داده شده.
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1045717&postcount=8

جدیدترین ارسال ها

بالا