Fa پیدا کردن برنامه مورد نظر

mohamadarab

Active Member
سلام به همه دوستان..
من توی نرم افزارم یک باتن دارم که با کلیک کردنش میره و نرم افزار دلخواه من رو که آدرسش رو میدونم کجاهست ،اجرا میکنه..
اما اگه آدرس نصب نرم افزار رو ندونم چه جوری میتونم اجراش کنم؟ از چه کدی باید استفاده کنم که خودش برنامه مورد نظر من رو اجرا کنه (به این شرط که نمیدونم آدرسش کجاست)
.
ممنون از راهنمایی هاتون:rose::rose:

mohamadarab

Active Member
هر برنامه ای میتونه باشه که روی سیستم نصب شده، و نام نرم افزار رو میدونیم ولی مسیر نصب معلوم نیست چون کاربر هرجایی ممکن نصبش کرده باشه..

Arazar

Member
اجرای این حرکت رو در برنامه mmb بعید میدونم ولی راه های برنامه نویسی زیادی برای این حرکت هست که با استفاده از مرور فایل های رجیستری ویندوز صورت میگیره و نرم افزار mmb قابلیت مرور این فایل ها جهت جستجو مسیر نصب نرم افزار رو نداره.
پیروز باشید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
همونطور که دوستمون اشاره کردن، وقتی مسیر نصب نرم افزار رو نمیدونید باید ردپای نرم افزار در سیستم رو دنبال کنید
بعنوان مثال مسیری خاص در رجیستری. برای کار با رجیستری هم پلاگین های متعددی وجود داره مثل SmallPlugin
برای تست، در رجیستری برای نرم افزاری خاص که در سیستمتون هست جستجو کنید، کلید های پیدا شده رو بررسی کنید
برای چند نرم افزار مختلف این روند رو تکرار کنید، اینطوری با مسیرها در رجیستری آشنا میشید.

mohamadarab

Active Member
ی راه حل دیگه به ذهنم رسید ولی توی بدست اوردن آدرس به مشکل خوردم..
اونم اینکه واسه نصب برنامه من فولدر براش Browse کنم و اونجا جای نصب رو مشخص کنه اما چه جوری میشه ادرس رو ازش بگیرم،نمیدونم...
ممنون اگه دوستان راهنمایی کنن..

m javad

کاربر متخصص
شما برنامه خودتون که خودتون رو سیستم کاربر نصب میکنید رو میخواهید ببینید که کجا کاربر آدرس نصبش رو انتخاب کرده یا نه نرم افزار های دیگرو
مثلا آدرس نصب jetaudio رو سيستم کاربر رو میخواهید؟
آخه تو پست اولتون با پست قبل تناقض به نظر میرسه

اونم اینکه واسه نصب برنامه من فولدر براش Browse کنم و اونجا جای نصب رو مشخص کنه

شما برای برنامه خودتون میتونید این کار رو بکنید. برای سایر برنامه ها که نصب میشن که برنامه شما کاری انجام نمیده

هر برنامه ای میتونه باشه که روی سیستم نصب شده، و نام نرم افزار رو میدونیم ولی مسیر نصب معلوم نیست چون کاربر هرجایی ممکن نصبش کرده باشه..

از نظر من این دوتا جملتون یه جورایی ابهام داره

m javad

کاربر متخصص
تو این مسیر از رجیستری میتونید برای تمام نرم افزار های نصب شده آدرس و اطلاعات به درد بخوری گیر بیارید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\

mohamadarab

Active Member
من ی اتوران میخوام طراحی کنم که 5 تا باتن داره.
هر باتن رو که کلیک میکنم اول چک میکنه نرم افزار مربوطش نصب هست یا نه!اگر نصب بود میره و نرم افزار مربوطه رو اجرا میکنه ، اگر نصب نبود cd rom رو چک میکنه که اگر سی دی مربوط به نرم افزار داخل سیستم هست اطلاعات داخلش رو نمایش بده اگره سی دی مربوط به اون توی سیستم نبود پیام بده سی رو بزار یا نصبش کن.

من مشکلم در پیدا کردن مسیر نصب برای اجرای نرم افزار ها هستش..
.
امیدوارم این بار ابهام رو برطرف کرده باشم.ممنون از راهنمایی هاتون

جدیدترین ارسال ها

بالا