Fa پیام ساعتی ؟!

amiralavi74

Member
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من یک برنامه دارم که میخوام در اون در هر 15 دقیقه که ویندوز داره کار میکته " از روشن شدن کامپیوتر تا خاموش شدن آن " یک عکس پایین سمت راست دسکتاپ نمایش داده بشه که در اون یک پیام اخلاقی یا هرچبز دیگه ای باشه مهم اینه که هر 15 دقیقه یک بار یک عکس جدید به صورت پاپ آپ و آن تاپ نشون داده بشه ممنون میشم کسی کمک کنه.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در مسیر زیر دو مثال وجود داره، اونها رو بررسی کنید (برای پنجره ی نشون دهنده ی پیام):
کد:
...\Multimedia Builder\Samples\498_examples\motivator
برای اینکه هر 15 دقیقه نمایش داده بشه، از یک ScriptTimer استفاده کنید (زمان رو بزارید 900000)

nazary2009

Member
باسلام اگه خواسته باشيم زمان توسط كاربر تعيين بشه بايد چه كاركنيم

amiralavi74

Member
با تشکر از همکاریتون اما اینکه چطور کاری کنم که مثلا 1000 تا پیام که 1000 تا عکس جداگانه است رو هر 15 دقیقه یکبار نمایش بدم و تکراری نباشه هر 15 دقیقه یک عکس جدید داشته باشیم و چطور کاری کنیم که on top باشه و البته اینکه این قسمت باید عضوی از یک برنامه دیگه باشه و ما نمیتونیم برای این کار یک برنامه دیگه بسازیم .
ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب شما فقط روی فرم برنامه کنترل دارید، یا باید خود فرم برنامه تغییر اندازه بده و اونجا نمایش داده بشه، یا یخه برنامه ی مجزا اینکار رو انجام بده، میتونید با پلاگین کاری کنید که در تسکبار نمایش داده نشه آیکنش.
برای اینکه عدد تصادفی تولید بشه و تکراری نباشه انجمن رو جستجو کنید، خاطرم هست مبحثی بود که هم بنده و هم جناب The_King کد نوشته بودیم.

amiralavi74

Member
nevercon عزیز یعنی من مجبورم برای عملی کردن این ایده یک برنامه مجزا تولید کنم اگه اینطوره حداقل بفرمایید چطور کاری کنم که همزمان با اجرای ویندوز برنامه دوم هم شروع به کار کنه Run as startup بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا