روحش شاد و یادش گرامی . . .
A actros2000 Member Jun 5, 2011 #22 از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم تسلیت میگم انشالله غم آخرتون باشه
Y yaa110 کاربر فعال Jun 6, 2011 #23 سلام، انشاءالله خدا بیامرزدشون و به خانواده ایشون صبر عطا بفرماید
mshgames Well-Known Member Jun 7, 2011 #26 سلام واقعاً ناراحت شدم از دست دادن پدر خیلی ناراحت کننده ولی این یه واقعیته که همه ما فانی هستیم و بلاخره دیر یا زود این جهان رو ترک می کنیم مهم اعمال ما هستش ان شالله غم آخرت باشه و خدا بهت صبر بده موفق باشی یا حق
سلام واقعاً ناراحت شدم از دست دادن پدر خیلی ناراحت کننده ولی این یه واقعیته که همه ما فانی هستیم و بلاخره دیر یا زود این جهان رو ترک می کنیم مهم اعمال ما هستش ان شالله غم آخرت باشه و خدا بهت صبر بده موفق باشی یا حق
kodex2 کاربر فعال Jun 14, 2011 #30 کسری عزیز تسلیت میگم. غم آخرت باشه. ایشالله که خدا صبر بهتون بده و امیدوارم بتونی زودتر به روز های خوب گذشته برگردی. آرزوی سلامتی و موفقیت.
کسری عزیز تسلیت میگم. غم آخرت باشه. ایشالله که خدا صبر بهتون بده و امیدوارم بتونی زودتر به روز های خوب گذشته برگردی. آرزوی سلامتی و موفقیت.
akherat مدیر انجمن Jun 14, 2011 #31 مرسی از همه دوستان لطف دارین اشالا تو شادی ها جبران کنم براتون بهترین ها رو براتون آرزو میکنم
++Hadi++ Active Member Jun 14, 2011 #32 انشاءال... ما هم فقط شادی های تو رو ببینیم ... نبینم غمت باشه . اینهمه آدم دوست دارند بابا جون ...
Avang2005 مدیر انجمن Jun 14, 2011 #33 خوشحالم که برگشتی . ما هم آرزوی موفقیت برای شما داریم و خوشحالی شما خوشحالی ماست آره جوون غم رو بیخیال . شادی رو بچسب که دنیا دو روزه
خوشحالم که برگشتی . ما هم آرزوی موفقیت برای شما داریم و خوشحالی شما خوشحالی ماست آره جوون غم رو بیخیال . شادی رو بچسب که دنیا دو روزه