پیاده سازی submit در textarea

25mordad

Member
سلام دوستان
چگونه می تونیم کد سابمیت رو توی textarea پیاده سازی و یا اجرا کنیم

25mordad

Member
واضح تر این که توی یه text area می خوام کد سابمیت نشون بدم مثل کد زیر :اصلا یه فرم توی تکس اریا ..

HTML:
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <textarea name="textarea" id="textarea" cols="45" rows="5"><form id="form2" name="form2" method="post" action="">
  <input type="submit" name="button" id="button" value="Submit" />
</form>
</textarea>
</form>

اگر که نمی شه کد سابمیت توی تکس اریا نشون داد چه جوری می شه دو تا فرم داخل هم پیاده سازی کرد

تشکر بابت توجه

25mordad

Member
دقیقا ... ببینید من می خوام یه فرم رو توی یه تکس اریا ویرایش کنم یعنی اول اون فرم رو فراخونی می کنم و بعد ویرایش بکنم!! راه حل ؟

mohsenshahab

Active Member
اضح تر این که توی یه text area می خوام کد سابمیت نشون بدم
دقیقا ... ببینید من می خوام یه فرم رو توی یه تکس اریا ویرایش کنم یعنی اول اون فرم رو فراخونی می کنم و بعد ویرایش بکنم!! راه حل ؟
من گیج شدم .خودت این دو تا رو با هم مقایسه کن

25mordad

Member
ببخشید اگه گیجت کردم .. حول شدم می خواستم منظورمو بهتر بگم .. بذار با یه خورده آرامش توضیح بدم
من می خوام کد یه فرم را داخل دیتا بیس ذخیره کنم درست .. خوب برای این کار باید اول کد فرم رو بگیریم و بعد توی دیتا بیس ذخیره کنیم .. تا اینجا مشکلی نیست ولی وقتی حالا تصمیم می گیریم که یه جایی از فرم را ویرایش کنیم این فرم را باید از دیتا بیس فراخونی بکنیم و مثلا داخل یه تکس اریا بگذاریم تا کاربر بتونه این فرم رو ویرایش بکنه و سپس دوباره این فرم بعد از ویرایش سند کنیم و باقی قضایا .. خوب مشکل در اونجا هست که چجوری این فرم رو توی تکس اریا نشون بدیم تا کاربر بتونه ویرایش بکنه ؟
خیلی با آرامش توضیح دادم خدا وکیلی .. ولی خودم می دونم که یه خورده بد دارم توضیح می دم .. خودت دیگه استادی کن و یه جوری بفهم ... بازم معذرت

meysamz

Member
هیچ مشکلی ندارد، شما می توانید هر کدی را در تکس ایریا لود کنی!
می خواهد دکمه باشد یا هر چیزه دیگر، اما فقط در آن صورت می شود کدش را دید و رندر شده آن را نمی توان مشاهده کرد!

جدیدترین ارسال ها

بالا