پک نوشابه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام چند وقت پیش nakoot عزیز یه فایل ازم خواست که معرف چاپ رتوگراور باشه من دادم ولی بخاطر اینکه از طرف کارخونه ای که این محصول رو می زنه اجازه نداشتم از nakoot عزیز خواستم که کاملا محرمانه باشه ولی دیروز که با صاحب کارخونه صحبت می کردم ایشون موافقت کردن که بخاطر آموزش فایل رو در اختیار عزیزان قرار بدم. من نمونه رو می ذارم هم در مورد خود کار نظر بدین که خوب شده یا نه و هم اشکالات رو بگین و اگه خواستین پیام بدین فایل رو بذارم.

20 درصد کار با فتوشاپ و بقیه با ایلاستراتور کار شده

پیوست ها

• Pamchal-kola.jpg
    Pamchal-kola.jpg
    161 کیلوبایت · بازدیدها: 94
  • Pamchal-orange.jpg
    Pamchal-orange.jpg
    155.1 کیلوبایت · بازدیدها: 95
آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من با اون پرتقالیه بیشتر حال می‌کنم ، در کل احساس می‌کنم یکم طرح‌ها شلوغه !! البته من تو این زمینه فعالیتی ندارم...
در کل هر دو خوب هستند...
موفق باشی

تا بعد...!

galagoola

Active Member
پس این رتوگراور اینه
خوب عزیز جان در مورده چاپ و ایناش هم یه توضیحی بدی بد نیست
کارها هم خوبه ولی یکم خام هستش
ایده خوبه ولی پرداخت کمه
موفق باشی فلن

Mohamad

O-.-O
من هم با پرطقالی بیشطر هال میکنم
ولی در کل کار خوبی حسطش

((ساظمان نحضت صواد آموظی ))

قربان شما
............محمد حسین............

nima_dsnr

کاربر VIP
هردوتاش به نظر من خوب شده...
معلومه همه نوشابه زرد رو بیشتر دوس دارن
ugly003.gif

اولش فکر کردم یکمی میتونه شلوغ باشه... ولی اکثر مواردش باید باشن و قابل حذف نیست
میتونی یکمی ریزترشون کنی... یا از حالت بلد درشون بیاری
عکس سمت راست رو از نوشته ها یکی فاصله بده (ایراد بنی اسرائیلی)
ugly_cafe.gif

همین
197.gif

آخرین ویرایش:
در مورد شلوغی عرض کنم که چون نوشته زیاده این جوری بنظر میاد و چاره ای نیست مجبوری اینه در مورد اینکه بلد نباشه نوشته ها
عرض کنم که سایز اصلی کار کوچیکتر از اینه اگه نوشته ها از این حالت در بیان تو چاپ خوب نمی شه. کلا تو این نوع از چاپ دست طراح(طراح رو می گم من فنچم هنوز) زیاد باز نیست که هر طوری خواست مانور بده خیلی محدوده.

در مورد چاپ هم یواش یواش می خوام یه سری آموزشی تو این مورد بذارم ولی اونقد مطلب زیاده که باید کم کم بنویسم مخصوصا بحث مربوط به chanel ها که اعصاب خورد کنه و spot color ها خیلی مهمن پس کمک کنید تا این آموزش رو تو بخشش بنویسم قول می دم هرهفته 3 پست داشته باشم تو این مورد.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا