پکیج کردن پروژه دلفی که از بانک اکسس استفاده میکنه

farhad110

Member
سلام به همه،
من قبلا توی برنامه هام از بانک پارادوکس استفاده میکردم. همونطور که میدونیند اگر بخوایم برناممون رو روی کامپیوتری که دلفی روی اون نصب نیست اجرا کنیم، باید برنامه نوشته شده با دلفی رو با یه برنامه مثل InstallShield پکیج کنیم. وقتی که از بانک پارادوکس استفاده میکردم برای اینکه بانکم روی کامپیوتر کاربر رجیستر بشه و کار کنه از برنامه InstallShield در قسمت Objects/Merge Modules گزینه BDE_ENT رو انتخاب میکردم.
الان میخوام بدونم وقتی که بانک مورد استفادمون اکسس باشه، باید کدوم گزینه از InstallShield رو انتخاب کنم که برنامم Error نده؟
با تشکر
موفق باشید!

MnavidM

Active Member
سلام.

اگر از دلفی 7 استفاده کنید و آفیس شما 2000 به بالا باشه ، نیاز به هیچ نوع برنامه Install نیست ، فقط بانک رو در مسیر که در برنامه نویشتید قرار بدید و فایل Exe رو اجرا کنید.

یعنی خیلی کار راحت هست ، و نیاز به هیچ برنامه غیره نداره.

موفق باشی.

farhad110

Member
ولی من هم از دلفی 7 استفاده میکنم هم آفیس 2003 . مسیر بانکم هم در مسیر جاری برنامه هست، ولی متاسفانه اگر دلفی روی سیستم نصب نباشه، برنامه کار نمیکنه.

flashdes

Active Member
سلام
در مورد ADO و اكسس هم instalshield باز هم گزينه داره كه مياد چند تا موتور از مايكروسافت اكسس به پك اضافه ميكنه كه بايد تيك زده بشه فكر كنم تو اون ليست پايين تر از BDE هست
موفق باشين

MnavidM

Active Member
بله در instalshield گزینه هایی برای Ado نیز می باشد.

اما من هر برنامه ای که با دلفی و Access نوشتم ، نیازی به نصب خود دلفی روی سیستم کاربر نبوده .

فرهاد جان چه خطایی برای شما ظاهر می شود ؟ و روی چه ویندوزی ؟

موفق باشی.

farhad110

Member
سلام
با تشکر از همکاریتون، فکر کنم فهمیدم مشکل از کجا باشه! گر چه به نظر خودم هیچ ربطی نمیتونه داشته باشه ولی احتمالا مشکل از ویندوز با service pack 2 هست.
چون روی SP1 نصب کردم، بدون مشکل اجرا شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا