پچ فايل بلاستر !!!!!!!!!1

hussein

Member
با سلام خدمت دوستان عزيز
من يه ويندوز 2003 سرور نصب كردم حالا هي بلاستر داره اذيت مي كنه ولي نتونستم پچ فايل مربوط به بستن حفره اون روي ويندوز رو پيدا كنم . اگه كسي مي دونه كجاس لطفا به من هم بگه .
راستي بچه ها اسم يه آنتي ويروس خوب براي سرور هم برام بنويسيد اگه هم مي شه دانلود كرد آدرس دانلودش رو هم بدين ؟ آيا نورتون نرم افزار خوبي داره براي اين كار ؟

hussein

Member
دوستان عزیز از بس شرمنده ام کردین و جواب دادین به خدا شرمنده شدم
آقا مجید لطفا یا خودتون یا یکی از دوستانی که سرشته داره رو بهش سفارش ما رو بکن یه جوابی و نظر لطفی به ما بکنه
ممنونم

Maxton

Active Member
دوست عزیز نورتون بدرد نمی خوره...

هر وقت اون پیغام کذایی می اد برو توی منوی run اونجا تایپ کن shutdown -aبعدش اون پیغام میره.یا اینکه وقتی که اون پیغام ظاهر میشه ساعت ویندوز رو به عقب ببر و apply رو بزن...بهترین انتی ویروس بیت دفندر هستش...

hussein

Member
مثل اين شما فرق سرور با يه كامپيوتر معمولي رو نمي دونين بابا سرور كه نمي شه 24 ساعت بالاي سرش بود . در ضمن راهكارهاي فوق موقتي هستن نه دايمي
پس لطفا يكي كه مي دونه راهنماييم كنه .
از شما هم بابت جوابتون ولطفي كه نسبت به من داشتيد ممنونم

Maxton

Active Member
خب این روش هایی که من گفتم تا مانی که دوباره به اینترنت وصل نشید کار می کنند..اما توی ریجیستری یک فایل و باید پاک کنی و برای همیشه از شرش راحت شی اگر به دردت می خوره این روش بگو تا بهت توضیح بدم...

Maxton

Active Member
خب فایل ویروسی میره توی ریجیستری..حالا اگر اون فایلو پاک کنی چی میشه؟خب معلومه دیگه بلستر هم پاک میشه..نیازی هم به پچش نیست...توضیحی بود در خدمتم...

جدیدترین ارسال ها

بالا