پيگيري سفارش

Amir001

Member
سلام / من ميخوام يه سيستم درست كنم كه مثلا يه فرم داشته باشه و وقتي كاربر شماره فاكتورش رو در اون وارد ميكنه ، زمان تحويل سفارشش نشان داده بشه .
اگر كسي بتونه راهنماييم كنه ، حتي مختصر هم ممنون ميشم .

hassancd

Active Member
توی چه قسمتی مشکل داری که میخوای که مورد راهنمایی قرار بگیری؟

Amir001

Member
ببينيد من پي اچ پي بلدم ولي زياد حرفه اي نيستم .
ميخواستم راهنماييم كنيد كه از چه دستوراتي بايد استفاده كنم.
من بيشتر ميخوام برام برنامه رو ترسيم كنيد .
يعني بهم بگيد براي همچين كاري سيستم عضويت ميخوام؟اگر ميخوام بايد چه ويژگي داشته باشه؟
از چه دستوراتي براي ارتباط با جدولامو ... در بانك اطلاعاتي نياز دارم.
ميدونم خيلي كلي گفتم.
اما خيلي سر درگمم به خدا.
من خودم الان يه سايت درست كردم كه كاملا مثل جوملاست و مديريت داره البته ماژولار نيستا . ( ولي خيلي بيگانه ام نسبت به كاربرد دستورات پي اچ پي و خصوصا بانك اطلاعاتي )

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
نیازی به سیستم کاربری نیست (البته بودنش بهتره) شما فقط باید یه جدول بسازی که و توش اطلاعات مورد نیاز مثل شماره سفارش، تاریخ ارسال و ... وارد کنید
برای پیگیری هم اول کد سفارش رو میگیری و بعد اطلاعات رو از بانک صدا میکنی و پیام مربوط رو نشون میدی

Amir001

Member
ببينيد دوست من من ميخوام يه فرم تو مديريت سايت درست كنم كه مدير سايت شماره فاكتورش رو در اونجا وارد كنه تا اينجا كه از insert into استفاده ميكنم .
حالا يه فرم هم قائدتا در خود سايت ميخوايم كه اين بار صاحب اون فاكتور شماره همان فاكتوري كه در مديريت وارد شده اينجا نيز وارد كند تا اطلاعات اون جدول بياد ( فكر ميكنم بايد از select استفاده كنم ) ولي اينكه چه جوري بايد id هر شماره فاكتوري كه شخص در سايت وارد ميكنه رو فراخوني بكنم نميدونم چي كار بايد كنم.
باز هم از همياريتون ممنونم دوست خوبم

hassancd

Active Member
شما یک فرم درست می کنی که شامل یک فیلد تکست و سابمیت باشه یعد شما فرم رو توسط متد پست یا گت ارسال میکنی به یک صفحه یا همون صفحه بعد میای مقدار فیلد ارسالیت رو توسط request یا post میریزی تو متغیر و در ادامه به بانکت اتصال پیدا میکنی و دستور select رو میریزی تو mysql_query() بعد توسط ()mysql_fetch_row l محتویات کوئریتتو میریزی داخل یک آرایه بعد می تونی به هریک از فیلدهاش دسترسی پیدا کنی و توسط دستور echo برای کاربر چاپش کنی
دیگه اگر با این توضیحات نتونستی کاری صورت بدی باید بگم که یک معلم خصوصی بگیر و از اول آموزش php رو یاد بگیر

جدیدترین ارسال ها

بالا