پيش فرض آموزش حرکت بنر

mmiladd

Member
سلام دوستان خوبین ؟ خسته نباشید و وقت بخیر.. اول بگم که خیلی برام مهمه که از این تاپیک به نتیجه دلخواه خودم برسم

ممنون می شم هر کسی می تونه کمک کنه تا بونم به خواستم برسم.. دوستان من دارم طراحی بنر یاد می یگرم و الان یه مشکلی دارم

اونم اینه که می خوام وقتی یه نوسته میره و بعد نوسته بعد بیاد با یه افکت خاص خودش رو نشون بده

نمونه کار

مثل این اگر دقت کنید می بینید که یک نوشته میره نوشته بعدی خودش رو طوره دیگه نشون میده.. می خوام این رو به من یاد بدید .. مرسی

اگه فیلم آموزشی باهش که چه بهتر.. ممنون از همه شما

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
سوالت خیلی کلیه!
خوب مثلا از افکت دیگه ای برای ساخت استفاده شده!
دقیقا مشخص کنید کدوم افکت تا راهنماییتون کنیم!
موفق باشیــــــــــــــــــــــــــــ:rose:

mmiladd

Member
همین افکتی که نوشته یه لحظه تار میشه و بعد شفاف.. ممنون که پاسخ دادین.. منتظرم

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
عزیز جان اون افکت خاصیت blur هستش!
که برای استفاده هم توی Adobe Flash هست هم تویAdobe PS
برای شفافیت باید این خاصیت 0 باشه!
موفق باشیـــــــــــــــــــــ:rose:

mmiladd

Member
آقا ممنون اگه بتونی توی یه فیلم آموزشی توضیح بدی عالیه.. مرسی

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
داداش لطفاً اسپم نکن، مطمئن باش اگر کسی بتونه حتماً راهنماییت میکنه.
خب شاید تو انجمن فلش بتونن بهتر کمکت کنن. اگرچه اینجا هم به جواب میرسی، حالا دیر یا زود.
موفق باشی؛ یا علی :rose:

سلام دوست عزیز همین طور که mamad.noise عزیز گفت شما از خاصیت بلور می تونید نوشته تون رو تار کنید برای این کار شما بنر متحرکی رو که میخواین درست کنی رو تو یه قسمتش نوشته شفافت رو بزار قسمت دوم نوشته ات رو با استفاده از آدرس filter و بعد blur و gaussian blur عدد را از صفر ببری بالا تار میشه و بعد قسمت بعد عکست رو محو می کنی البته این آموزش واسه فتوشاپه !موفق باشی!

خب شما میتونید با استفاده از گزینه انیمیشن در پنجره ویندوز فوشاپ بصورت لحظه ای (ثانیه) این خاصیت رو کم و زیاد کنی(با توجه به افکت گفته شده در بالا)

جدیدترین ارسال ها

بالا