پيشنهاد براي قدم گذاشتن در راه برنامه نويسي وب

Amir001

Member
سلام

من تا حدودي به CMS البته فقط جوملا آشنايي دارم.

اماحالا ميخوام سطحم رو يكم بكشم بالاتر و يه سري هم به برنامه نويسي هايي مثل php /asp.net و بقيه زبانهايي كه تحت وب هستن بزنم.

اما نميدونم از كجا شروع كنم.
ميخوام برم آموزشگاه ثبت نام كنم اما نميدونم كدوم زبان رو براي ياگيري انتخاب كنم.

به نظر شما كدوم زبان؟
يا بهتر بگم به نظرتون از كجا شروع كنم؟!:-?:sad:

meysam-fathi

Active Member
php
آموزشگاه فایده نداره
خود آموزی بهترین راه آموزش
Copy - paste رو از همین اول انجام نده
نمی دونم چرا ولی سمته این دریم ریور هم نرو :cool:

Milad

Well-Known Member
با Html شروع کن ، بعد Css و Js آخر PHP ؛ فقط کتاب ، اگر انگلیسیت خوبه نت پر از کتاب های عالیه ، بهترین مرجع php هم PHP.net هست در نهایت هم برو کار با یک فریم ورک قدرتمند رو یاد بگیر ، کلاس هم میخوای بری خصوصی برو یا چند نفری یک معلم بگیرید .

maysam.m

Well-Known Member
با سلام

پی اچ پی یا یکی از زبانهای تحت دات نت خیلی فرق نمی کنند. شما در صورتی که با مبانی اصلی برنامه نویسی آشنا بشی به راحتی میتونی با یک زبان دیگر ادامه بدی. پیشنهاد من اینه ابتدا php یاد بگیر هم ساده ست و هم راحت.

من پیشنهاد میکنم اول html , css و اگر جاوا اسکریپت هم یاد نگرفتید و حتی css خیلی مهم نیست میتونید موازی با php یاد بگیرید.

اگر وضع مالی تون خوبه پیشنهاد من اینه که از ابتدا یک برنامه نویس حرفه ای پیدا کنید و راضی ش کنید که خصوصی بهتون درس بده و این جوری خیلی زود تا سطح حرفه ای پیش میرید و به نظر من در زمان صرفه جویی میکنید و خیلی زودتر به نتیجه می رسید.

و اگر خودتون وقت دارید بهتره یک و حتی چند کتاب بخرید و خودآموز شروع کنید و هر جا هم مشکل داشتید به انجمن های مرتبط بیایید و سوالهاتون رو بپرسید تا دوستان راهنمایی تون کنند. در ضمن اگر به زبان انگلیسی مسلط هستید حتما از کتابهای زبان اصلی(!) هم استفاده کن.
و php.net و گوگل هم فراموش نشود.

موفق باشید

Army.Hidden

Active Member
دوستان حرفهای که بالا بیان کردن کاملا درسته .
من خودم اصلا آموزشگاه رفتم رو قبول ندارم ( خوبه ولی کتاب خیلی مفید تره )
اگر عادت کنی با کتاب خواندن یک مطلب رو یاد بگیری خیلی بهتره .

hassancd

Active Member
حرف بچه ها بسیار عالی هستش و آموزشگاه رو بهت پیشنهاد نمی کنم و یک کتاب مرجع پیدا کن و ابتدا html را فول فول شو
بعد بیا سراغ php به اینکه از سایت مرجع هم استفاده کنی عالیه
فقط این رو بهت میگم اگه واردش شدی سعی کن تا آخرش بری

حرف بچه ها بسیار عالی هستش و آموزشگاه رو بهت پیشنهاد نمی کنم و یک کتاب مرجع پیدا کن و ابتدا html را فول فول شو

کاملا درسته.

k2-4u

Well-Known Member
:mad:
post_thanks.gif

Amir001

Member
سلام .از همگی اساتید که وقت گذاشتن و نظر دادن تشکر میکنم.
دوست عزیزم (roxeta) فرمودند اول HTML و اگر انگلیسیت خوبه سایت های انگلیسی رجوع کن :
خوب انگلیسیم که اصلا جای حرف زدن در موردش نداره چه برسه به تعریف.
خوب حالا اگه بخوام با کتابای فارسی شروع کنم میتونید نام یه کتاب رو بهم معرفی کنید ؟!
آخه چند روز پیش یه کتاب خریدم همه چیز رو از وسط شروع کرده بود:sad:
این در حالیه که من تو زمینه برنامه نویسی هیچی نمیدونم.و حتی المقدور با راهنمایی شما بزرگوران باید کتاب پیدا کنم که از اول بنا اول توضیحات رو شروع کنه.

----------------------------------------------
دوست عزیز یه کتاب معرفی میکنید
منظورتون از این توصیه که گفتید تا آخرش بر یعنی چی
راستی یه سوال دیگه xhtml چه فرقی با html مدکنه؟

-----------------
توسط مدیر ویرایش شد
k2-4u :
1- لطفا از سایز فونت مناسب استفاده کنید
2- از ارسال پی در پی پست خودداری کنید
3- قوانین انجمن را مطالعه فرمایید

دوستان لطفا قوانین رو رعایت کنید !!! :sad:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Milad

Well-Known Member
یه سرچ کنی کلی سایت پیدا میکنی :

کد:
www.html.ir
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=142703

Masoud1365

مدیر انجمن
آخه چند روز پیش یه کتاب خریدم همه چیز رو از وسط شروع کرده بود
این که می فرمائید از وسط شروع کرده خب طبیعتا شما به یه سری پیش نیاز های برنامه نویسی نیاز دارید !
به نظر من اول باید تفکر برنامه نویسی داشته باشید که اون هم با فلوچارت و الگوریتم حاصل میشه ( البته همین که کلیات رو متوجه بشید کفایت میکنه ).
من خودم php رو توی چنتا آموزشگاه درس میدم و به همه هم میگم که این قسمت خیلی مهم هست !
شما باید قدرت تحلیلتون بره بالا ! خود برنامه نویسی به نظر من چیز خاصی نداره !
و بعد از اون شما اگر که html رو بلد نباشید میشه گفت که تقریبا هیچ کاری نمیتونید انجام بدید ! چرا که خروجی های برنامتون رو نمیتونید به زیبایی نمایش بدید !
اصول کار می گه برای شروع برنامه نویسی باید ابتدا یه مقداری گرافیک کار کنید ، بعدش html و css بعدش php و js رو هم با هم ادامه بدید
موفق باشید :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا